userpartali Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Χαιρετώ τα μαστόρια του forum θέλω μια βοήθεια σχετικά με αλλαγή bios της 780 ti μου . Έχω κατεβάσει το nvflash καθώς και το bios που θέλω να περάσω απο το techpowerup, πλήν όμως ότι αδηγό έχω βρεί είναι στα αγγλικά που δεν κατέχω και πολύ και σε εχει εντολές σε dos που δεν μπορώ καθόλου.Εχω win 8.1 οποιαδήποτε βοήθεια για το πώς γίνετε σε ελληνικά παρακαλώ Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ailuros Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Γιατί ακριβώς θέλεις να αλλάξεις το BIOS στην 780ti; Εάν δεν έχει κανένα πρόβλημα η κάρτα, θα ήταν προτιμότερο να την αφήσεις ήσυχη ειδικά με ένα άθλημα (όπως το BIOS flash) που δεν μου ακούγεσαι και ιδιαίτερα εξοικειωμένος. 3
userpartali Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Βασικά χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγω απλα είδα στο εν λόγω techpowerup ποιο καινούργια έκδοση προφανώς κάποια βελτίωση θα έχει . τόσο δύσκολο είναι όχι να το πειραξω απλα να περάσω την ποιο καινούργια έκδοση
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Άστην όπως είναι, στο θέμα του BIOS ισχύει το ''If it ain't broke, don't fix it''. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 πάει γυρεύοντας ο TS θέλει να μπλέξει σε μπελάδες
BabisTs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Έχω μπεί και εγώ στην σκέψη να flasharo την δικιά μου αλλά επειδή έχω σκάσει 650€ να την αγοράσω και επειδή κάτι μπορεί να πάει στραβά την αφήνω στην ησυχία της.Μια χαρά κάρτα έχεις γιατί να την flashareis?
userpartali Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά γιατί τόσο πολύ αρνητικοί όλοι σας τοσο ριψοκυνδινο είναι να περάσεις ενα γνήσιο αναβαθμισμένο firmware της εταιρείας δεν μιλησα για mod που εκεί όντος παιζεις αλλου ! Όταν είχα amd τις είχα αλλάξει τα φώτα σε αλλαγές και διαφορετικών καρτών bios καινδεν έπαιρνε χαμπαρι και ήταν και πολυ εύκολο μέσω προγράμματος απο τα windows,μήπως η nvidia είναι τόσο ευπαθείς και δεν είναι για τέτοια ;
Ailuros Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά γιατί τόσο πολύ αρνητικοί όλοι σας τοσο ριψοκυνδινο είναι να περάσεις ενα γνήσιο αναβαθμισμένο firmware της εταιρείας δεν μιλησα για mod που εκεί όντος παιζεις αλλου ! Όταν είχα amd τις είχα αλλάξει τα φώτα σε αλλαγές και διαφορετικών καρτών bios καινδεν έπαιρνε χαμπαρι και ήταν και πολυ εύκολο μέσω προγράμματος απο τα windows,μήπως η nvidia είναι τόσο ευπαθείς και δεν είναι για τέτοια ; ΄Οταν κάτι δουλεύει όπως πρέπει δεν το πειράζεις, τόσο απλά. Και ναι εσένα σου ακούγεται απλό το BIOS flash, αλλά συνήθως είναι μόνο για έμπειρους χρήστες. Τώρα αν θέλεις να αχρηστεύσεις μια κάρτα που προφανώς δουλεύει άψογα εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Πως τα άλλαζες τα BIOS ακριβώς στις AMD; Γιατί αν είχες όντως επαφή με το αντικείμενο δεν θα ρώταγες καν.
userpartali Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Πολύ απλα με αυτό το προγραμματακι VBE7 το οποίο διαλέγεις το αρχειακι και τέλος με το nvflash για τις nvidia θελει εντολές dos και εκεί με μπερδεύει
Alex21121988 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν εχεις καποιο προγραμμα πχ σαν το liveupdate της msi, που να σου επιτρεπει ευκολο φλασαρισμα, μην το επιχειρησεις.
userpartali Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Απ οτι καταλαβα τις nvidia δεν είναι και τόσο ευκολο και σοω να αλλαχτεί ενώ στις amd εχουν βγει απο τρίτους και γίνετε πολύ εύκολα και απο τους ποιο αρχάριους Μόνο η msi έχει update ? Θα το ψαξω απο ξένα φόρουμ γιατί απ οτι βλέπω δεν το κατέχουν μάλλον απο εδώ άτομα.
Alex21121988 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δεν ειναι οτι δεν το κατεχουν, αλλο σου λενε οι ανθρωποι, οτι δεν χρειαζεται να το κανεις. εφοσον δεν εισαι εμπειρος και δεν γνωριζεις ως προς τι θα ωφεληθεις απο ολο αυτο, λογικο ειναι να μην θελουν να σε παρουν στο λαιμο τους πχ αν εσυ καταστρεψεις την καρτα σου. Εγω ας πουμε το εκανα επειδη μου το βρηκε τo liveupdate της msi αλλιως δεν θα το πειραζα. Δεν υπαρχει λογος, εφοσον δεν υπαρχει καποιο προβλημα που οφειλεται στο BIOS. Και εγω σου προτεινω με την σειρα μου,(οτι θελεις φυσικα εσυ θα κανεις) εφοσον δεν εχεις καποιο θεμα, να μην το πειραξεις.
EddieObscurant Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 όμως ότι αδηγό έχω βρεί είναι στα αγγλικά που δεν κατέχω και πολύ και σε εχει εντολές σε dos που δεν μπορώ καθόλου, οποιαδήποτε βοήθεια για το πώς γίνετε σε ελληνικά παρακαλώ Θα το ψαξω απο ξένα φόρουμ γιατί απ οτι βλέπω δεν το κατέχουν μάλλον απο εδώ άτομα. αφού δεν κατέχεις τα αγγλικά, πώς θα το ψάξεις σε ξένα φόρουμ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα