Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dead or alive 5 ultimate

wwe smackdown

catherine

gta 5

στα γρηγορα

Wut?!

Βασικά, προτείνει ο καθένας ό,τι να 'ναι, χωρίς να έχουμε την παραμικρή ιδέα για τα ενδιαφέροντα και τα γούστα της κοπέλας. Ξεκίνα από αυτά και όλο και κάποιο καλό παιχνίδι θα υπάρχει που να την ενδιαφέρει. Αν υπάρχει το ενδιαφέρον και η θέληση όλα μαθαίνονται, και ο χειρισμός της κάμερας, και τα δύσκολα συστήματα και ό,τι άλλο μπορεί να φαντάζει δύσκολο όταν δεν έχεις ασχοληθεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Demon's Souls,Dark Souls,Dark Souls 2....και παιζει να μην σου ξαναμιλησει :P

Εγώ μια χαρά τα βρίσκω για κοπέλες τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

αστειακι βρε

το braid ειναι καλο, αλλα θα πρεπει να ειναι ξυπνια, το limbo ειναι πιο σκοτεινο αλλα καλο και αυτο

μετα κανα peggle ή critter crunch

στο τελος βεβαια μπορεις να καταληξεις και σε πιο παραδοσιακες επιλογες οπως το killer is dead και το dragons crown(αστειακι παλι)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Wut?!

Βασικά, προτείνει ο καθένας ό,τι να 'ναι, χωρίς να έχουμε την παραμικρή ιδέα για τα ενδιαφέροντα και τα γούστα της κοπέλας. Ξεκίνα από αυτά και όλο και κάποιο καλό παιχνίδι θα υπάρχει που να την ενδιαφέρει. Αν υπάρχει το ενδιαφέρον και η θέληση όλα μαθαίνονται, και ο χειρισμός της κάμερας, και τα δύσκολα συστήματα και ό,τι άλλο μπορεί να φαντάζει δύσκολο όταν δεν έχεις ασχοληθεί.

Ναι, αλλά όταν ανοίγει κάποιος νήμα με τίτλο "παιχνίδια για κοπέλα" είναι αυτονόητο ότι δεν παίζει wow, cod ή dark souls, γιατί σε αυτήν την περίπτωση δε θα χρειαζόταν το νήμα. Θα ήξερε μόνη της τι να παίξει.

Επομένως, ο τίτλος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι "παιχνίδια για κοπέλα που δεν παίζει παιχνίδια" και άρα έχω δίκιο που πρότεινα τα LBP. :)

Δημοσ.

Ναι, αλλά από την άλλη, τα δύο πιο πρόσφατα παραδείγματα γυναικών που έχω στο μυαλό μου δε γούσταραν μία με το LBP :P

Η μία, όπως είπα, ξεκίνησε με TR και Mass Effect και η άλλη πήγε από το Mass Effect στο Dark Souls. Εξαρτάται πολύ από το άτομο. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Η μία, όπως είπα, ξεκίνησε με TR και Mass Effect και η άλλη πήγε από το Mass Effect στο Dark Souls. Εξαρτάται πολύ από το άτομο. 

Για στατιστικούς λόγους και μόνο:

Βλέπονται;

Δημοσ.

Είναι ευρέως γνωστό, ότι όλες οι γυναίκες αρέσουν ένα στυλ παιχνιδιού. Ούτε ηλικία, ούτε ενδιαφέροντα έχουν σημασία. Όλες οι γυναίκες ένα "πράμα"...

Οπότε καλά έκανες και ρώτησες εδώ όλους τους άγνωστους και αποφύγες το παράλογο... να την ρωτήσεις.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μεταξύ τους; Τι εννοείς;

Αν είναι.. ερμ.. ευπαρουσίαστες εννοώ. :P

Είναι ευρέως γνωστό, ότι όλες οι γυναίκες αρέσουν ένα στυλ παιχνιδιού. Ούτε ηλικία, ούτε ενδιαφέροντα έχουν σημασία. Όλες οι γυναίκες ένα "πράμα"...

Οπότε καλά έκανες και ρώτησες εδώ όλους τους άγνωστους και αποφύγες το παράλογο... να την ρωτήσεις.

Χάνεται το νόημα. Μα εντελώς όμως.

Μην κρίνεις από τον εαυτό σου που μπορεί να έχει τερματίσει εκατοντάδες παιχνίδια. Μπες στη θέση αυτού που δεν έχει ιδέα από παιχνίδια. Πες ρε παιδί μου ότι εσύ θες αύριο να αρχίσεις να ασχολείσαι με κάτι που σου είναι εντελώς ξένο, με το κρίκετ ξέρω 'γω. Θα ήξερες αυτοφυώς από που θα πρέπει να ξεκινήσεις ή θα ρώταγες σε ένα εξειδικευμένο μέρος που έχουν «τερματίσει» το άθλημα και άρα μπορούν να σε κατευθύνουν;

Και έστω ότι ρωτάει τη φίλη του με τι της αρέσει να ασχολείται και ας υποθέσουμε ότι απαντάει «μου αρέσουν τα sci-fi» (είναι αυτονόητο ότι κάποιος που δεν ξέρει από παιχνίδια δεν μπορεί να σου απαντήσει «μου αρέσει το τάδε genre», μπορεί να μην ξέρει καν τι είναι το genre). Με τι θα πρέπει να την ξεκινήσει; Με Imperium Galactica και Mass Effect; Θα πρέπει το πρώτο της βήμα να είναι παιχνίδια με micromanagement ή με skills ή με ανάπτυξη χαρακτήρα; Είσαι σίγουρος ότι αυτό θα την διευκολύνει στο να μπει στο πετσί του γκέιμινγκ, αντί να την κάνει να το μισήσει; Τα γκέιμς δεν είναι ταινίες που απαντάς ξερά «μου αρέσει το medieval setting» και άρα θα μου αρέσει το LotR. Γιατί με αυτή τη λογική όσοι διαβάζουν medieval βιβλία και βλέπουν medieval ταινίες θα επιβαλλόταν να παίζουν και medieval παιχνίδια. Προφανώς και δεν ισχύει αυτό όμως, γιατί η φύση των παιχνιδιών είναι διαφορετική από των άλλων media λόγω του βαθύτερου immersion και της πολυπλοκότητας του gameplay, που δεν υπάρχουν στα άλλα media.

Άρα, επειδή έχω βρεθεί κι εγώ στο παρελθόν στην ίδια θέση, για να μπάσεις κάποιον σε κάποιο νέο χόμπι πρέπει να το κάνεις με τον πιο «εύπεπτο» τρόπο που υπάρχει. Κατα την προσωπική μου άποψη, ο πιο «εύπεπτος» τρόπος στο gaming είναι τα platformers. Αν μιλάγαμε για Wii U π.χ. θα πηγαίναμε σε Super Mario 3D World ή σε New Super Mario Bros. Αν μιλάγαμε για PC, τότε πηγαίναμε κατευθείαν σε Psychonauts, σε Rayman ή -γιατί όχι- σε Super Meat Boy.

Αφού μιλάμε για PS3, τότε τα LBP είναι μονόδρομος, κατά την άποψή μου.

Δημοσ.

Αγαπητέ Malthador,

Όσο αδιανότητο είναι να ρωτάς "Βιβλίο/μουσική/ταινεία για κοπέλα " τόσο αδιανόητο είναι να ρωτάς "παιχνίδι για κοπέλα".

Απλά πράγματα.

Υ.Γ

Τα γκέιμς δεν είναι ταινίες που απαντάς ξερά «μου αρέσει το medieval setting» και άρα θα μου αρέσει το LotR. 

Είναι τόσο λάθος αυτή η πρόταση/σκέψη, που είμαι σίγουρος ότι εννοείς κάτι άλλο. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σε ενοχλεί η διατύπωση, οκ δεκτόν. To έθεσε έτσι ο OP, λάθος του, αλλά μην στεκόμαστε εκεί.

Αν ο τίτλος του νήματος ήταν: «Από που να ξεκινήσει κάποιος (άντρας, γυναίκα, γκέι, στρέιτ, δεν μας νοιάζει) που έχει παίξει μόνο Rayman και Candy Crush;» και πάλι θα σε ενοχλούσε; Γιατί αυτό ρωτάει ο OP, ακόμα κι αν το έθεσε άκομψα.

ΥΓ:

Είναι τόσο λάθος αυτή η πρόταση/σκέψη, που είμαι σίγουρος ότι εννοείς κάτι άλλο. 

Όχι, αυτό που έγραψα εννοώ. Πού διαφωνείς; Δεν θεωρείς ότι αν σε κάποιον αρέσει το medieval setting, τότε θα του αρέσει κατά 99% και το LotR;

Δημοσ.

Ναι, εκτός και αν κάποιος τσουβαλίαζει όπως μου αρέσει το medieval setting» και άρα θα μου αρέσει το LotR.

Τί να κάνουμε τώρα, υπαρχουν 100αδες είδη και υποείδη. Medieval setting (σε πολύ γενικές γραμμές) είναι η Ιωάννα Ντ'Αρκ, LotR και ένα ιστορικό βιβλίο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...