Uberalles_gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους, ψάχνω αυτές τις ημέρες να πάρω ένα παιχνίδι στην κοπέλα μου για PS3. Με βλέπει να παίζω και θέλει κι αυτή.... Αλλά δεν ξέρω τι να της πάρω.. Έχετε κάποια πρόταση;;;; ΥΓ. είχε παίξει το rayman και της άρεσε αλλά δεν θέλει αυτό τώρα...
brotrainer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Tekken - Soul Calibor. Πίστεψέ με θα ξετρελαθεί. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Journey, αν της αρέσει αυτό το σχετικά ήσυχο gameplay με εξερεύνηση σε όμορφα τοπία και ήπιο platforming (υποστηρίζει και ένα κάπως ιδιαίτερο co-op),
Kostasspil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ξέρω κοπέλα που λατρεύει το Diablo. Τράβα βγάλε άκρη.
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Little Big Planet 1,2,3 1
mikele13- Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Tomb Raider αποκλειεται να μην της αρεσει...
Uberalles_gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δεν της αρέσει το tomb raider γιατί μπερδεύεται με την κάμερα. Δεν μπορεί να την συνηθίσει... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Σε 2D platformers μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά στα Valiant Hearts: The Great War Σχετικά πρόσφατο παιχνίδι με θέμα από τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο. Οι περισσότεροι που το έπαιξαν έχουν πολύ θετική γνώμη - προσωπικά το βρήκα να χαζοφέρνει σε σημεία αλλά δεν το έχω παίξει μέχρι τέλους, Spelunky. Σε "rogue-lite" platformer με συμπαθητικά γραφικά, πολλά secrets και μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Σε καμιά περίπτωση μη παίξετε το co-op του μαζί. You have been warned. Και τα δύο παραπάνω είναι διαθέσιμα και σε PC (δεν είναι αποκλειστικότητες του PS3, αν ψάχνετε για κάτι που δεν μπορείτε να παίξετε αλλού).
theoritikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Σε μια φίλη μου της άρεσε πολύ το last of us και το heavy rain , επειδή έχουν ενδιαφέρουσα ιστορία. Δοκιμάστε και το flower, είναι από την ίδια ομάδα που έφτιαξε το journey. 1
Vole Maulder Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δεν της αρέσει το tomb raider γιατί μπερδεύεται με την κάμερα. Δεν μπορεί να την συνηθίσει... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα Θα πρότεινα κάποιο RPG για να συνηθίσει σιγά σιγά την κάμερα. Πάντως το TR στο easy είναι τόσο εύκολο που ακόμα και με αυτό μπορεί να συνηθίσει τα controls. Μια φίλη μου με αυτό και με το Mass Effect μπήκε στο χόμπι. 1
mtzs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Trine 2, Rain, Ειναι psn games Sly cooper thieves in time Heavy rain Little Big Planet series Δεστα στο youtube και αποφασισε
-Mayhem- Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Demon's Souls,Dark Souls,Dark Souls 2....και παιζει να μην σου ξαναμιλησει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα