Pessi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Καλά έκανα και ρώτησα τελικά. Με βοήθησες πολύ, ευχαριστώ!!
win10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Υπάρχει και άλλη λύση. Το realdebrid.com είναι με πληρωμή φυσικά (από 4 ευρώ το μήνα) αλλά είναι φυσικά και πολύ πιο αξιόπιστο και δεν σε γεμίζει με ό,τι σαβούρα και τυχόν virus που κρύβονται στα προγραμματάκια αυτά.
adtakhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δεν υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να κατεβάζει απευθείας σε mp3 αφού μόνο τα αρχαία βίντεο (240p) είναι με ήχο mp3,όλα τα άλλα είναι με AAC,οπότε η μετατροπή,αν επιμένεις οπωσδήποτε στο mp3,είναι αναπόφευκτη. λειτουργικό δεν μας λέει ! Αν είναι σε κάτι λινουξοειδές τότε με τον DOWNLOAD HELPER κάνει convert on the fly . Ετσι δεν θα μπαίνει στην διαδικασία χειροκίνητα μετά... Kαι στα windows κάνει αλλά θέλει να κατεβάσεις και τον converter του και να κάνεις και εγγραφή........
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δεν θέλω να χάνω χρόνο στο κατέβασμα του βίντεο και μετά στην μετρατροπή σε mp3. Και στο on the fly θα χάσει χρόνο,ιδίως αν έχει κάποιο παλιότερο Η/Υ που μόνο fly δεν θα είναι η μετατροπή.
gkasmak0s GR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Freemake Downloader & Freemake Converter,Κορυφαιοι για εμενα.......
buuren Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 http://www.mediahuman.com/youtube-to-mp3-converter/ Εγω χρησιμοποιω αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ολα τα κατεβαζει σε μορφη mp3.
CloudConnected Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Είτε προτιμάς κατέβασμα video είτε κατέβασμα mp3 από το youtube, όλες οι επιλογές είναι εδώ νοικοκυρεμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα