mern Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα! Ψάχνω για ένα πρόγραμμα για να κατεβάζω video από το youtube αλλά και να κάνω extract,convert σε mp3 κάποιες φορές το τραγούδι από του youtube και άλλα παρεμφερή site. Θέλω να έχει κάποιο Plug in,addon για ff ώστε να το πατάω και να εκκινεί το πρόγραμμα και να μπορώ να διαλέξω ποιότητα video και ήχου..Μέχρι τώρα είχα το freemake αλλά πρόσφατα έκανα format και δεν μου έβγαζε επιλογή για Plug-in Ευχαριστώ
mern Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αν και έχω κάνει πολλές προσπάθειες η συμβίωση μου μαζί του δεν έχει επιτευχθεί ποτέ. Θα δοκιμάσω ξανά όμως. Κατεβάζω Jdownloader 2 από addon τι κατεβάζω; Αυτό;
papp0us Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Οταν έχει ανοιχτό το jdownloader κάθε φορά που θα κάνεις copy ένα Youtube Link σου πετάει παραθυράκι για να το κατεβάσεις. 1
G1O Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Για αυτο το λογο σου προτεινα το 2 επειδη δεν εχει προβληματα σε σχεση με την εκδοση 1
speedman_26 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 απο μενα θα ελεγα freemake youtube downloader 2
papp0us Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 απο μενα θα ελεγα freemake youtube downloader Μέχρι τώρα είχα το freemake αλλά πρόσφατα έκανα format και δεν μου έβγαζε επιλογή για Plug-in Ευχαριστώ
Pessi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Κάνει κάποιο από αυτά για απευθείας κατέβασμα σε mp3 από το youtube? Δεν θέλω να χάνω χρόνο στο κατέβασμα του βίντεο και μετά στην μετρατροπή σε mp3. Ψάχνω ένα πρόγραμμα να κάνει τη δουλεία του youtube-mp3.org. Απευθείας σε mp3.
Chris_saxo vts Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε αυτό http://www.clipconverter.cc/gr/
Pessi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε αυτό http://www.clipconverter.cc/gr/ Ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοούσα σε software για να μπορώ να κατεβάζω πολλά ταυτόχρονα. 1
TheELF Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δεν υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να κατεβάζει απευθείας σε mp3 αφού μόνο τα αρχαία βίντεο (240p) είναι με ήχο mp3,όλα τα άλλα είναι με AAC,οπότε η μετατροπή,αν επιμένεις οπωσδήποτε στο mp3,είναι αναπόφευκτη.
Pessi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δεν υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να κατεβάζει απευθείας σε mp3 αφού μόνο τα αρχαία βίντεο (240p) είναι με ήχο mp3,όλα τα άλλα είναι με AAC,οπότε η μετατροπή,αν επιμένεις οπωσδήποτε στο mp3,είναι αναπόφευκτη. Οχι δεν θέλω οπωσδήποτε mp3. Εννοείται πως είναι καλύτερα σε AAC.
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Κατέβασε το smplayer μαζί με το youtube browser,είναι μικρό και ελαφρύ πρόγραμμα σε σχέση με το jdownloader και σου επιτρέπει να κατεβάσεις τον ήχο με απλό δεξί κλικ πάνω στο κομμάτι που θες,τον κατεβάζει τον ήχο σε ότι μορφή είναι. (κατεβάζει και πολλά μαζί) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα