Προς το περιεχόμενο

zte Zxnh H108N

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζήτησα fast path στην γραμμή στο σπίτι μου με το προηγούμενο μου modem είχα πάντα κάτω από 60 ms ενώ με το zte έχω πάντα πάνω από 75 μήπως φταίει το modem ?Δυστυχώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το προηγούμενο μου πάλι ... οι τεχνικοί στην hellas δυστυχώς δεν έχουν βρει το πρόβλημα ... το ping γίνεται σε συγκεκριμένο server πανεπιστημίου ... please αν έχει κάποιος κάποια ιδέα ας με βοηθήσει ειναι επείγον!

Επεξ/σία από r3animation
Δημοσ.

Ζήτησα fast path στην γραμμή στο σπίτι μου με το προηγούμενο μου modem είχα πάντα κάτω από 60 ms ενώ με το zte έχω πάντα πάνω από 75 μήπως φταίει το modem ?Δυστυχώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το προηγούμενο μου πάλι ... οι τεχνικοί στην hellas δυστυχώς δεν έχουν βρει το πρόβλημα ... το ping γίνεται σε συγκεκριμένο server πανεπιστημίου ... please αν έχει κάποιος κάποια ιδέα ας με βοηθήσει ειναι επείγον!

μηπως εισαι wireless και το κανει αυτο?το παλιο ρουτερ το εχεις για δοκιμη. η on νομιζω εχει και κατι ενδιαμεσο πριν το fast αλλα σε Hol δεν εχω ακουσει κατι.κατα τα αλλα δεν νομιζω  οτι θα σου κανει τοση διαφορα το ping.αν βρεις ενα αλλο ρουτερ θα δεις τι γινεται.μπορει απλα να ειναι πιο πιτα το dslam την στιγμη που πηγες για αυτο να μην ειχες το αναμενομενο ping.δοκιμασε το και αλλες ωρες που δεν ειναι αιχμης να δεις αν κανει το ιδιο.επισης θα μπορουσε να ειναι και καποιο φορτο απο την αλλη πλευρα του πανεπιστημιου.δεν σημαινει οτι ειναι προβλημα απο hol.αυτοι fast θα σου βαλουν.απο εκει και περα αν πχ με αλλα sites εχεις οκ ping αλλα με το πανεπιστημιο εχεις μεγαλυτερο απο αυτο που ειχες δεν μπορει να γινει κατι.

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες απλά παραξενεύτικα γιατί το router οταν το αλλαξα τα έκανε ολα αυτά τεσπά μαλλον θα αγοράσω κάποιο καινούργιο γιατι και ο αδερφός μου που παιζει games και εχει θεματακια ..απο άλλον φίλο μου που έχουμε κανει για το εργαστήριο το ping ηταν μιά χαρα και μένει περίπου στην ίδια περιοχή με εμένα ...δεν το έχω με wireless με ethernet προτεινέ μου κανένα routeraki αν μπορείς! Ευχαριστώ εκ' των προτέρων. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες απλά παραξενεύτικα γιατί το router οταν το αλλαξα τα έκανε ολα αυτά τεσπά μαλλον θα αγοράσω κάποιο καινούργιο γιατι και ο αδερφός μου που παιζει games και εχει θεματακια ..απο άλλον φίλο μου που έχουμε κανει για το εργαστήριο το ping ηταν μιά χαρα και μένει περίπου στην ίδια περιοχή με εμένα ...δεν το έχω με wireless με ethernet προτεινέ μου κανένα routeraki αν μπορείς! Ευχαριστώ εκ' των προτέρων. 

πολυ μεγαλη καθυστερηση αλλα εντουτοις.

αναλογα τα λεφτα που θες αγοραζεις και ρουτερ.

υπαρχουν πολλα θεματα για αγορα ρουτερ αλλα τα γραφω και εδω.

αν θες κατι κορυφη πας σε κανα draytek 2760 n που ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση.150+ τιμη.

σε πιο φτηνα ξεκιναμε απο το φτηνο tp link 8968 μετα υπαρχει το 8970, 8980 ,και 9980 που ειναι και vdsl.Ολα ειναι καλυτερα απο το zte.

επισης το προηγουμενο ρουτερ γιατι δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις?

β.αν εχεις hol και εχεις voip τηλεφωνια και οχι tdm δηλαδη τα τηλεφωνα ειναι πανω στο ρουτερ δεν μπορεις να βαλεις οτι ρουτερ θες παρα μονο οτι ρουτερ εχει η hol και μπορει να σου δωσει αλλιως δεν θα παιξει η τηλεφωνια.

τωρα 60 ειχες με interleave με το previous router και 75 τωρα με το zte?

τωρα με το Fast ποσο εχεις?εκτος αν ειχες fast και πριν και τωρα σε βαλαν interleave και ανεβηκε το Ping.

επισης μην τεσταρεις το ping Μονο με το πανεπιστημιο αλλα και γενικοτερα.αλλωστε το μικρο Ping Με το πανεπιστημιο ισως να μην εχει τοσο νοημα(δεν ξερω για ποιο λογο μπαινεις).ισως για τον αδερφο σου που παιζει games να ειναι πιο σημαντικο.επισης το pingθα ανεβει αν καποιος κατεβαζει ταυτοχρονα εστω και αν δεν πιταρει τελειως την γραμμη.αλλο τοσο που το zte ειναι και σαν hardware μαπα.επισης μπορει να πιταρε και λιγο το dslam που εισαι ή να πιταραν οι γραμμες της hol λιγακι και για αυτο μεγαλυτερο ping και να μην ειναι θεμα του ρουτερ.στην hol δεν νομιζω να βρουν καποιο προβλημα.στην καλυτερη να σου αλλαζαν κανα ρουτερ ή να σε γυρναγαν σε fast.γιατι μαλλον δεν ειναι συγκεκριμενο προβλημα αλλα ισως ειναι κατι πιο γενικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...