Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδες...βοηθηστε με σας παρακαλω...εχω ενα hyundai coupe 1.6 του 2000 και κααιει πααρα πολυ...το αυτοκινητο γενικα δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση και εχει και 190.000 χιλ.,καιει και λιγα λαδακια βεβαια...μπορει να μου πει καποιος το λογο?μιλαμε για καταναλωση 14-16 ltr/100....εχω τσεκαρει τον λαμδα και τα μπεκ...επισης του εχω βαλει 17αρια απο 15αρια....ευχαριστω...

Δημοσ.

Όταν λες τσεκαρες το λ, εννοεις ότι μετρησες καυσαερια? και τι μετρήσεις εβγαλε?

Τα μπεκ τα καθαρισες? μπουζι, φιλτρο αερα? πιεση ελαστικων? ποσο λαδι συμπληρωνεις?

Με 15ρια ποσο εκαιγε?

Δημοσ.

Καλημέρα, δύσκολο να πάρεις απάντηση. Με τόσα χλμ και αφού σου καίει λάδια, πολύ πιθανό ο κινητήρας απλά να τα ρουφάει λόγω παλαιότητας και χρήσης. Καλού κακού τσέκαρε τα φρένα (κυρίως το χειρόφρενο) μήπως κάτι είναι κολλημένο και φρενάρει συνέχεια (αν και φαντάζομαι θα είχες μυρίσει τα τακάκια).

καλημερα παιδες...βοηθηστε με σας παρακαλω...εχω ενα hyundai coupe 1.6 του 2000 και κααιει πααρα πολυ...το αυτοκινητο γενικα δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση και εχει και 190.000 χιλ.,καιει και λιγα λαδακια βεβαια...μπορει να μου πει καποιος το λογο?μιλαμε για καταναλωση 14-16 ltr/100....εχω τσεκαρει τον λαμδα και τα μπεκ...επισης του εχω βαλει 17αρια απο 15αρια....ευχαριστω...

Δημοσ.

Το αυξημένο βάρος πάντως παίζει αρνητικό ρόλο και στην κατανάλωση, καθώς το

Χιουντάι Κουπέ χρειάζεται κατά μέσο όρο 12,4 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα

πηγή: http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=12&article=1243

Δεν ξέρω με τι συνθήκες οδήγησης σου καίει τόσο, αλλά αν συνυπολογίσεις το πεσμένο μοτέρ και τα 17άρια που το γονατίζουν τα 14-16 ltr/100 είναι φυσιολογική κατανάλωση.

Δημοσ.

14-16 λίτρα δεν είναι και πάρα πολλά για 1600 μοτέρ 15ετίας, εντός πόλης φαντάζομαι, ειδικά αν οδηγάς λίγο νευρικά.

Αν τα κάνεις και με μικρές αποστάσεις, 5-10 χλμ. την ημέρα, έχε υπόψη σου πως καις παραπάνω επειδή πολλά από αυτά τα χιλιόμετρα γίνονται με κρύο μοτέρ όπου η κατανάλωση συνήθως μεγαλώνει.

Μετά από ένα τυπικό σέρβις (λαδάκια - μπουζί) τίγκαρε τα λάστιχά του και τσέκαρέ το σε ένα ταξιδάκι.

Δημοσ.

γιατι ποσο σου εκαιγε πριν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...