black adder Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εκεί που είχα ξεμείνει με Μιντ 16,και περιμένα να αδειάσει ο δίσκος από τα αρχεία ενός φίλου για να περάσω στα 17 με clean install,δοκίμασα το plasma και η πρώτη εντύπωση με κατενθουσίασε.Απείρως παραμετροποιήσιμο,σε άλλους θα έσπαγε τα νεύρα εύκολα από την ποικιλία επιλογών,όμορφο,χρηστικό...τι άλλο να θέλει κάποιος; Κατέβασα λοιπόν τα 17 με kde 4,πέρασα στο 5 κατ'ευθείαν και άρχισα να σκαλίζω. Προσθήκα μπάρας λοιπόν,με widget να ελέγχω την κατάσταση του πιτσιού άμεσα και εύκολα.Ή έτσι νόμιζα.Προσθέτω τα widget και μου τα πετάει το ένα πάνω στο άλλο..όχι ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα,αλλά χαζό όσο δε πάει. Τα τακτοποιώ λοιπόν,και πάω να τα παραμετροποιήσω. Το widget της θερμοκρασίας,δεν έχει επιλογή για κελσίου.Ανεπίτρεπτο. Το widget του καιρού,δεν εχει επιλογή εκτός USA.Τραγικό.Κατεβάζω άλλο,δεν το εμφανίζει.Σπαστικό. Θελω να ρυθμίσω τη μπάρα σε auto hide ,αλλά όταν βγαίνει να είναι πάνω από όλα τα παράθυρα...δεν γίνεται. Ας ασχοληθώ με κάτι άλλο,λέω.Πάω να εγκαταστήσω το popcorn.Auto install,δεν τρέχει.Κάπου θα γαμιέται ο Δίας λέω σήμερα,ανοίγω τερματικό,προσθέτω rep,κατεβάζω εγκαθιστώ,πάλι τίποτα.Ψέμματα,μου ανοίγει ένα παράθυρο λευκό για < 1 δευτερόλεπτου. Και αφού είπα το δίκαιο παράπονό μου,ερωτώ.Τι παίζει με το ποπκορν,και αν μπορεί κάποιος να προτείνει κάποια εργαλεία να γίνεται η δουλειά άμεσα και εύκολα.Να βάλω τα widget από cinnamon δηλαδή. Υγ.Αυτή η επιλογή να είναι ενεργοποιημένο το numlock στην εκκίνηση,όλα τα λεφτά.Ακόμα και όταν bootάρω windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Το kde 5 δεν ειναι καν σε κατασταση beta σημερα, οποτε λογικο εινια να εχει καποια glitches. Το popcorn τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 και εμένα μου αρέσει πάρα πολυ το καινουργιο plasma 5. σε καμια περιπτωση ομως δεν μπορει να το εγκαταστησεις σε μηχανημα εργασιας. βαλε kde4 και οταν βγει σε stable τοτε μονο πηγαινε στο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Το kde 5 δεν ειναι καν σε κατασταση beta σημερα, οποτε λογικο εινια να εχει καποια glitches. Το popcorn τι ειναι? και εμένα μου αρέσει πάρα πολυ το καινουργιο plasma 5. σε καμια περιπτωση ομως δεν μπορει να το εγκαταστησεις σε μηχανημα εργασιας. βαλε kde4 και οταν βγει σε stable τοτε μονο πηγαινε στο 5 Θεώρησα,λανθασμένα,πως λόγω του χρόνου ύπαρξης,θα είχαν διορθωθεί τα πολλά. To popkorntime είναι ένα λογισμικό που επιτρέπει θέαση ταινιών, με γραφικό περιβάλλον τύπου online site,αλλά μέσω torrent. Κοινώς,δες το εξώφυλλο και τη βαθμολογία,διάβασε την υπόθεση,δες και το trailer αν θες,διάλεξε ταινία και βάλ'την να παίξει.Με ό,τι υπότιτλο θες. Έχει επίσης κατηγορία σειρών,και anime.Εκεί οι υπότιτλοι πάσχουν κάπως,ειδικά στα φρέσκα επισόδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα