Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,θέλω να κάνω μια ερώτηση.Τις τελευταίες 2 μέρες μου εμφανίζει στο play store μια εφαρμογή για αναβάθμιση της οποίας ο τίτλος είναι,υποθέτω,στα Κορεάτικα και ο πάροχος είναι η Samsung OTA Software Update. Αφήνω ένα link για να το δείτε. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.policydm

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής : Είναι επίσημη αυτή η εφαρμογή της Samsung;γιατί λίγο ο τίτλος στα Κορεάτικα,λίγο η χαμηλή βαθμολογία,λίγο το ότι από το μενού των ρυθμίσεων όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις σχετικά με την πολιτική ασφάλειας μου λέει ότι η πιο πρόσφατη πολιτική ασφάλειας έχει ήδη εφαρμοστεί.'Ολα αυτά με καθιστούν καχύποπτο ως προς την αξιοπιστία της εφαρμογής αυτής.Επίσης θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που έχει κατεβάσει την εφαρμογή και αν του έχουν παρουσιαστεί τυχόν προβλήματα με το λογισμικό της συσκευής;

ΥΓ: Από όσο έψαξα δεν βρήκα παρόμοιο θέμα γιαυτό άνοιξα καινούριο.Αν παρόλα αυτά υπήρχε ήδη θέμα και δεν το πρόσεξα ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη.

ΥΓ2: Ξέχασα να αναφέρω,δεν ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο βέβαια,ότι η συσκευή είναι ένα s4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...