Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχω ενα θεμα απο προχτες το οποιο με εχει ξενερωσει απιστευτα. Eχω το θεμα με τα νερα που κανει η οθονη οταν την πιεζεις ειδικα στο κατω μερος της οθονης αλλα δεν εδινα σημασια. Αυτο το θεμα εχει αναφερθει και σε αλλα φορουμ. Απο προχτες ομως δυο ποντους πιο πανω απο το κατω μερος της οθονης στην μεση ακριβως υπαρχει μια κηλιδα στο μεγεθος δακτυλου η οποια σε λευκο φοντο εχει μια ανοιχτη γκριζομπλε αποχρωση ενω σε κοκκινα και μπλε φοντο η περιοχη αυτη ειναι ελαφρως πιο σκουρα. Μην φανταστητε τιποτα ακραιο αλλα ειναι τοσο αισθητο ωστε το ατιμο το ματι να πεφτει εκει συνεχεια. Σε αυτο το σημειο δημιουργουνται τα νερα οταν πιεσω οποιοδηποτε σημειο της οθονης απο την μεση και κατω. Για αυτο πιστευω οτι το σημειο αυτο δεχεται ολο το φορτιο της πιεσης της μισης οθονης προφανως π γω κατασκευαστικης ατελειας και εφοσον το θεμα με τα νερα το εχουν πολλοι δεν ειναι μεμονωμενο. Το θεμα παντως ειναι οτι αυτη ησκια ειναι πλεον μονιμη.

Για παρατηρήστε παιδια και εσεις προσεκτικα σε αυτο το σημειο και πειτε μου τι παιζει;

Και το θεμα τωρα ειναι το εξης. Το παω για αλλαγη οθονης η το αφηνω ετσι; σερβις υπαρχει μονο στην αργυρουπολη; αν περασει μεσω εγγυησης πρεπει να πληρωσω τιποτα; σε εναμιση μηνα κινητο βαζει χερι τεχνικος η το αφηνω ετσι; το εχετε και αλλοι επομενως και να το φτιαξω αμα ειναι σχεδιαστικο θεμα της οθονης θα ξαναγινει οποτε καθομαι στα αυγα μου; ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω. Ειμαι ψειρας το ξερω αλλα το ματι ολο εκει παει.

Δημοσ.

φιλε μου να το πας σε service  να σου πουν τι και πως! δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο! 

παντο και δες αναλογα τι κοστος θα σου πουνε και αμα αξιζει να αλλαξεις την οθονη!

Δημοσ.

Απο τοτε αλλαξα δυο κινητα καινουρια μιας και το δευτερο που μιυ δωσανε εκαψε μεσα σε τρεις ωρες χρησης 3 πιξελ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...