Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s4 ή g2 ή g3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, εχω το samsung galaxy s4 και σκεφτομαι να το πουλησω σε ενα φιλο μου ο οποιος ενδιαφερεται αν εχω σκοπο να το πουλησω. ομως δεν ξερω αν κατι τετοιο αξιζει μιας και μετα δεν ξερω τι να παρω.... να παρω lg g2 το αντιστοιχο της lg δηλαδη ? εχει ομως κατι τετοιο νοημα μιας και ειναι τα ιδια κινητα ουσιαστικα. ή αξιζει να παω στο g3? αξιζει τα παραπανω λεφτα?? ή να μην το πουλησω και να περιμενω τις επομενες γενιες lg g4, samsung s6 κτλπ??
τι πιστευεται αξιζει απο ολα αυτα?

Δημοσ.

Και να θα δεις καμία διάφορα αν αλλάξεις. Κράτα; το που έχεις μέχρι την επόμενη γενιά που λογικά θα φοράν τον 810.

Δημοσ.

Το πουλας τωρα που μπορεις και πιανει κανα φραγκο και αγοραζεις κατι νεοτερο και φρεσκο. Εκτος φυσικα και αν εισαι απολυτα ικανοποημενος με τη συσκευη και δεν την αλλαζεις με τιποτα. 

Δημοσ.

καλημερα, εχω το samsung galaxy s4 και σκεφτομαι να το πουλησω σε ενα φιλο μου ο οποιος ενδιαφερεται αν εχω σκοπο να το πουλησω. ομως δεν ξερω αν κατι τετοιο αξιζει μιας και μετα δεν ξερω τι να παρω.... να παρω lg g2 το αντιστοιχο της lg δηλαδη ? εχει ομως κατι τετοιο νοημα μιας και ειναι τα ιδια κινητα ουσιαστικα. ή αξιζει να παω στο g3? αξιζει τα παραπανω λεφτα?? ή να μην το πουλησω και να περιμενω τις επομενες γενιες lg g4, samsung s6 κτλπ??

τι πιστευεται αξιζει απο ολα αυτα?

Το s4 σου έχει βγάλει πρόβλημα και θες να το πουλήσεις;  αν ειναι πάντως μαλλον καλύτερα να πας σε G3 αργότερα ή note 3 ή 4 για όπως λενε παραπάνω, για να έχεις ουσιαστικά καλύτερο κινητό που να αξίζει την μετάβαση... έχω ένα φίλο με αντίστοιχο δίλλημα και κατέλειξε στο να περιμένει απλά για να πάρει κάτι καλύτερο και όχι αντίστοιχο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...