Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ειπαμε να δωσουμε κανα παιχνιδακι που ειχαμε διπλα keys απο bundles και τετοια (ορισμενοι ισως εδωσαν και παιχνιδια μεγαλυτερης αξιας), οχι να τρωγομαστε μεταξυ μας, χαλαρωστε.

Έλα ρε φίλε +10000 μπράβο ( είπες μεγάλη κουβέντα ) και έλεγα δεν θα έρθει ποτέ αυτός ο Σωτήρας. 

Λοιπόν επειδή βλέπω ότι το θέμα πάει αλλού για αλλού να πω και εγώ 2-3 πράγματα από την δικιά μου πλευρά επειδή βλέπω σιγά σιγά να έρχεται η ώρα της κρίσης :) , λοιπόν πριν κάποιες μέρες δεν είχα ιδέα για αυτό εδώ και το έμαθα με αφορμή το πρώτο σχόλιο που έγινε εδώ μέσα!και την συζήτηση για αυτήν την σελίδα ( 15-20 σελίδες πίσω είναι). Μάλιστα είμαι τυχερός γιατί 3 μέρες νωρίτερα είχα πάρει το πρώτο μου Humble Bundle και αυτό γιατί η τιμή που είχε για τα games που έδινε ήταν ξεφτίλα για να μην πάρω κάτι να έχω αυτό μπορεί και να μου έδωσε το 100e account και την δυνατότητα συμμετοχής. 

Έρχομαι τώρα στα λεγόμενα σας εδώ : είχε ένα παιχνίδι που το είχε αγοράσει και θα το έβαζα κι όλας σε εμένα αλλά στο ενδιάμεσο είχα κερδίσει εδώ μερικά οπότε είχα μια υποχρέωση να το κάνω giveaway και εγώ σε όλους...όπως αρχικά ξεκίνησε αυτή η ιδέα! ( ξανά λέω δεν το είχε το παιχνίδι που έκανα giveaway και όποιος θέλει το ckekάρει αυτό που λέω στο προφίλ μου ). Επειδή λοιπόν δεν διαθέτω παιχνίδια για giveaway, ότι κάνω θα το δώσω από παιχνίδια που θα έβαζα σε εμένα μέχρι πριν είχα μόνο τα δωρεάν και από τύχη είχα σαν δωρεάν πάλι left4dead2 στο οποίο έχω 1100 ώρες παιχνιδιού και Mafia 2! ( αυτό το λέω γιατί δεν είναι εύκολο να κάνουν όλοι giveaway , χθες αγόρασα το trine το οποίο μάλιστα το βρήκα από πόστ συφορουμίτη εδώ και το πήρε φθηνά επειδή σκότωσα κάτι gems στο market ...ας μου πει κάποιος θα έπρεπε να το κάνω giveaway ? αν ήταν στην θέση μου και δεν το είχε θα το έκανα ? θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί έχω κερδίσει αρκετά εδώ αλλά αυτό να σας πω ότι δεν είναι μόνο τύχη ,έχει ευθύνη το  lv1 το οποίο κάποιοι θεσπίσατε εύκολα με σκοπό να διώξει μερικά φαντάσματα και στο τέλος έμεινα εγώ o amdnikos και 2-3 άλλοι που μπαίνουμε και θα μπαίνουμε γιατί δεν έχουνε το παιχνίδι αυτό!  οπότε δεν έχει σημασία να έχει lv1 ή όχι στο giveaway μιας και με Lv διώχνεις πολλά άτομα από εδώ που δεν το έχουν το παιχνίδι  σε συνδυασμό με κάποια άτομα που έχουν 600-700 games που το έχουν ή ακόμα και δεν το θέλουν  μικραίνει ακόμα ο αριθμό στα giveaway.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που μου έδωσαν ένα κλειδί για μερικά παιχνίδια αλλά ( αυτό έγινε από καρδιάς και επειδή δεν το είχαν ανάγκη το games ,όχι με σκοπό να γίνει ανταλλαγή με κάτι άλλο το οποίο δεν έχω κι όλας :)

Τέλος αφήστε αυτά με τον Έλληνα γιατί από εμπειρίες μέσα οι Έλλήνες είναι 1000φορές καλύτερη από μερικούς πολιτισμένους σκανδιναβούς!!! 

• Like 1
Δημοσ.

EDIT 

Οι απ'έξω από το forum ας περιορίσουν λίγο τα λόγια τους για το mitsarasss και το κάθε Μητσάρα που έχει δώσει τόσα εδώ και δεν τα χρώσταγε σε κανέναν!  

• Like 2
Δημοσ.

^^λολ για την απάντηση-ραντανπλαν του maxdore. Λίγα λίγα τα διαβάζεις ωρέ; :-D

Εντάξει παιδιά, έλεος με το level1 δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Για να το κλείσουμε αυτό, έδωσα οδηγίες για να κάνει κάποιος level 1 με 0,14€ και μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά, νομίζω ο Avatar_gr είπε πρώτος για τα humble bundles με $1, και ο Snoob για bundles που ξεκινάνε από $1 , μη κάτσω τώρα να ψάξω post προς τα πίσω. Και groups με μέλη που πουλάνε παιχνίδια με $0,20-$0,30 από steam wallet υπάρχουν. Οποιος θέλει διαβάζει, ρωτάει, βρίσκει, αγοράζει και συμμετέχει. Προσωπικα, πότε κανείς δε μου ζήτησε να τον βοηθήσω και τον πρόγκηξα.

Το level1 σημαίνει πολύ απλά οτι σέβεσαι αυτούς που παίρνεις τα δώρα τους και προσφέρεις κάτι κι εσύ. Οταν παίρνεις μια ζωή τράκα τσιγάρα από τους φίλους, κάποια στιγμή αν έχεις φιλότιμο πας στο περίπτερο, αγοράζεις ένα πακέτο και το αφήνεις πάνω στο τραπέζι. Αυτό είναι το level 1. Κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει σύστημα 1:1 ή σωστότερα $:$ , όπως και στα torrents. Ούτε εμένα με συμφέρει βέβαια αυτό αλλά το σωστό να λέγεται. :P

Edit: σε κάθε περίπτωση ο καθένας κάνει ότι τον ευχαριστεί, δεν υπάρχει κανόνας και κακώς αφήνετε/αφήνεται να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Οποιος θέλει βάζει level-0, level-1, level+oo level^12 κτλ

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω μερικές από τις απόψεις που διατυπώνονται εδώ!

Αρχικά, υποτίθεται χαρίζουμε εδώ games που για οποιονδήποτε λόγο έχουμε διπλά ή απλά δεν θέλουμε να παίξουμε.

Το να αγοράζει κάποιος απλά και μόνο για να χαρίσει είναι αξιέπαινο, αλλά δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο. Προσωπικά, από το να κερδίσω 5 games και να αγοράσω ένα να χαρίσω, προτιμώ να αγοράσω ένα από αυτά που θέλω και να κερδίσω 4.

Σχετικά με το SteamGifts. Καλώς ή κακώς έχει τους δικούς του κανονισμούς και αυτούς είναι που πρέπει να τηρούμε. Αν κάποιος θέλει να βάλει τους δικούς του όρους, ας το αποφύγει και να βρει κάποιον άλλο τρόπο να δώσει το game του. πχ. όρος αυτός που θα κερδίσει να έχει παρόμοια games στη library του αλλιώς δεν θα το πάρει δεν έχουν θέση στο SG. Καλύτερα να στείλουν πμ οι ενδιαφερόμενοι και ο δωρητής να αποφασίσει σε ποιόν θέλει να το δώσει, παρά να εμπλέκονται τρίτοι και τέταρτοι (SG).

Για levels, groups, invites, blacklists δεν έχω να πω κάτι, ο καθένας βάζει ότι όρους γουστάρει σε αυτό που δίνει, και πολύ καλά κάνει!!

Τέλος, σχετικά με αυτούς που παίρνουν κάτι και δεν το ενεργοποιούν αλλά το ξαναχαρίζουν ή χειρότερα το πουλάνε, τι να κάνεις, λαμόγια πάντα θα υπάρχουν...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν περίμενα να υπάρξει δράμα στο thread.

Παρακαλώ, ωστόσο, έστω στο εξής, αποφεύγετε χαρακτηρισμούς για υπόλοιπα μέλη του forum. Αν ένα μήνυμα σας ενοχλεί, το βρίσκετε επιθετικό κλπ να το κάνετε report - μην μπαίνετε στη διαδικασία να απαντάτε. Επίσης σε καμιά περίπτωση δεν είναι αποδεκτή η δημιουργία δευτερεύοντος λογαριασμού στo forum.

Legend of Grimrock (το πρώτο) από το Humble Jumbo Bundle 2! Είναι gift link για Steam. Πιθανότατα θα στελεί μέσω pm στον νικητή στον λογαριασμό του στο insomnia. Λήγει Τρίτη πρωί.

signature.png

Αυτό το κερδίζει ο amdnikos (εξετάζω το ενδεχόμενο να κόλλησε το σύστημα και να βγάζει συνέχεια τον ίδιο νικητή :D). Θα σταλεί μέσω pm στο λογαριασμό σου εδώ.
  • Like 3
Δημοσ.

Αρχικά, υποτίθεται χαρίζουμε εδώ games που για οποιονδήποτε λόγο έχουμε διπλά ή απλά δεν θέλουμε να παίξουμε.

Το να αγοράζει κάποιος απλά και μόνο για να χαρίσει είναι αξιέπαινο, αλλά δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο. 

Εξαρτάτε πως το βλέπει κανείς. Αυτοί που δεν ενδιαφέρονται να κερδίσουν κανένα παιχνίδι και θέλουν μόνο να δώσουν είναι ελάχιστοι. Οι περισσότεροι δωρίζουν παιχνίδια, αλλά συμμετέχουν και σε κληρώσεις για να κερδίσουν και αυτοί.

Για αυτούς είναι άδικο, να έχει δώρίσει π.χ κάποιος 10 παιχνίδια και να έχει συμμετοχές σε 30 κληρώσεις και από τις 30 συμμετοχές του να μην κερδίσει ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή έχουν μπει μέσα άτομα level 0 και τις έχουν χτυπήσει/κερδίσει όλες;

Δεν θα νοιώθει λίγο μ@λ@κ@ς μετά; Ε, με το να βάζει level 1 και πάνω κάποιος ανταμείβει τους καλούς δωρητές που προσφέρουν στην κοινότητα. 

Και το ότι δεν μπορούν ΟΛΟΙ να δώσουν από κάτι δεν ισχύει όταν υπάρχουν bundles με 1 ευρώ και παιχνίδια στο STEAM με 0,14 λεπτά (που μπορείς πολύ άνετα να τα πάρεις με χρήματα από το steam wallet από κάρτες κτλ)

Τέλος η άποψη μου για το θέμα τον level είναι να υπάρχει μια μέση λύση... Π.Χ αν δώσει κάποιος 4 παιχνίδια ας κάνει τα 2 με level και τα άλλα 2 χωρίς level,ώστε να είναι όλοι χαρούμενοι.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν περίμενα να υπάρξει δράμα στο thread.

Είπα "ψυχοφθόρο" εγχείρημα τις προάλλες, αλλά δεν ...με άκουσα :)

Συγνώμη για την απάντηση που έδωσα πριν αλλά ο νέος χρήστης φάνηκε αρκετά μελετημένος και στοχευμένος, νομίζω χρειαζόταν μια διαφορετική αντιμετώπιση από την αναφορά. Αμφιβάλλω βέβαια σοβαρά οτι ενοχλήθηκε τόσο πολύ γιατί δεν κατάφερε να πονταρει στα 4-5 γελοία bundle games που έδωσα μετά το blacklist μου, κάτι άλλο συμβαίνει.. :whistle:

• Like 1
Δημοσ.

Χμ, ενδιαφέρουσα οπτική γωνία, αλλά πάλι διαφωνώ!  :P  :P

Αυτός δεν ήταν ο λόγος που χρησιμοποιείται το SG? Να είναι η επιλογή τελείως random?

Αλλιώς, ας ξαναγυρίσουμε στα χύμα κλειδιά για όποιον απλά θέλει να δώσει/ξεφορτωθεί και με πμ για όσους θέλουν να καθορίσουν που θα πάνε τα games τους.

Για τα levels, ο καθένας δίνει όπως γουστάρει, δεν θα του πω εγώ τι όρους θα θέσει στα giveaways του.

Το να βάλει κάποιος lvl1 ή lvl10 είναι δικαίωμα του.

Αυτό που διαφωνώ όμως, και με έκανε να ποστάρω εξαρχής, είναι το να προσπαθώ εγώ πχ να πείσω τους άλλους να βάζουν lvl1+ για να έχω περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω!

Επίσης δεν μου αρέσει να θεωρείται ο άλλος (insert bad words) επειδή κέρδισε 1-2-5 games χωρίς να έχει δώσει κανένα, ή 50 ενώ έχει δώσει μόνο 1-2-5.

ΥΓ. Οκ θα το λήξω κάπου εδώ, γιατί αν και θεωρώ πως είμαστε στα πλαίσια υγιούς συζήτησης, ίσως σε άλλους να μην φαίνεται έτσι.

• Like 3
Δημοσ.

Είπα "ψυχοφθόρο" εγχείρημα τις προάλλες, αλλά δεν ...με άκουσα :)

Ωραία και για πες μου ήταν καλύτερα παλιά μου έβαζαν τα key εδώ και ερχόταν το πρώτο φάντασμα και τα έπαιρνε όλα ? (είχε δεν είχε το παιχνίδι ) δεν νομίζω ...αυτός ο τρόπος πρακτικά είναι ο καλύτερος δυνατός και εν μέρη ο ποιο δίκαιος.

Τέλος!

Λοιπόν εγώ την γνώμη μου την είπα λίγο πολύ και σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι αφού έκανα εγώ giveaway είναι υποχρεωμένοι όλοι να κάνουν :) , είμαι της ίδιας άποψης ότι αν θέλεις να δώσεις καλύτερα να το δώσεις επειδή το θέλεις και όχι πρέπει π.χ. εγώ έκανα 1 όπως είπα αλλά το χάρηκα το ίδιο ή μπορεί και περισσότερο από το μέλος που του έδωσα το παιχνίδι γιατί ήθελα! ( όχι τόσο το ότι έπρεπε ). Ας κάνει ο καθένας ότι νιώθει σωστό και ας τελειώνουμε με αυτό...ας φύγουμε από αυτήν την κουβέντα που μόνο γκρίνια είναι και τίποτα άλλο .

Αυτό που διαφωνώ όμως, και με έκανε να ποστάρω εξαρχής, είναι το να προσπαθώ εγώ πχ να πείσω τους άλλους να βάζουν lvl1+ για να έχω περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω!

Εγώ πάνω σε αυτό λίγα ποστ παραπάνω είπα να βγει το lv και ας είναι χειρότερα για μένα δεν έχω πρόβλημα ... και αυτό για να μην λέτε μετά μικρή συμμετοχή... άλλωστε να πάρει και κάποιος ένα παιχνίδι του στιλ του γουρουνιού των 14 cent δεν το λες και τύχη βουνό!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, κάποιοι με 0 κόστος, 0 κόπο και 0 χασούρα θέλουν να έχουν 100% δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες παντού, με ξεπερνάει. Πάντα το πρόβλημα ήταν πως θα ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα αλλά για να πάρουμε δική μας με 0,14€ ούτε λόγος, άσε που οι θεωρίες μας έφαγαν μισή μέρα κουβεντολόι και κλωθογύρισμα. Τέλος να θυμίσω πως εγώ έβαλα τελευταίος το 1+ επομένως η παραπάνω πρόταση είναι επιστημονική φαντασία στα μάτια μου.

Ωραία και για πες μου ήταν καλύτερα παλιά μου έβαζαν τα key εδώ και ερχόταν το πρώτο φάντασμα και τα έπαιρνε όλα ? (είχε δεν είχε το παιχνίδι ) δεν νομίζω ...αυτός ο τρόπος πρακτικά είναι ο καλύτερος δυνατός και εν μέρη ο ποιο δίκαιος.Τέλος!

Αλλο πράγμα είναι το "ψυχοφθόρο" σε συνέχεια απ'άλλη κουβέντα, και σε άλλον απευθύνεται. Τι πετάγεσαι χριστιανέ μου κι αρπάζεσαι;  :confused:

Εγώ πάνω σε αυτό λίγα ποστ παραπάνω είπα να βγει το lv και ας είναι χειρότερα για μένα δεν έχω πρόβλημα ... και αυτό για να μην λέτε μετά μικρή συμμετοχή... άλλωστε να πάρει και κάποιος ένα παιχνίδι του στιλ του γουρουνιού των 14 cent δεν το λες και τύχη βουνό!

Δεν εννοείτε να καταλάβετε οτι α) το level δεν το καθορίζει αυτός που δεν κάνει προσφορές (και μάλιστα εκ πεποιθήσεως!) παρά μόνο αυτός που προσφέρει. β) το level δεν είναι κανόνας του insomnia επομένως ούτε μπαίνει ούτε βγαίνει. γ) το παιχνιδι-γουρούνι είναι πολύ καλύτερο από το τίποτε και δ) το παιχνίδι-γουρούνι σταματάει την ασταμάτητη γκρινια για τα α) και β).

Γενικότερα αν κάποιος με όλα αυτά που γράφτηκαν δεν μπορεί ακόμα να κατανοήσει την ανάγκη αντίστοιχης προσφοράς ως αντιστάθμισμα στην ζήτηση που εκδηλώνει, τότε κλάψτα Χαράλαμπε. :cry:

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ για το Level 1. Και εγώ δηλώνω συμμετοχή σε giveaways παιχνιδιών τα οποία με ενδιαφέρουν και θα παίξω. Από όσα έχουν μπει εδώ μόνο σε 3 έχω μπει και έτυχε να κερδίσω και σε ένα. Μακάρι να είχα πολλά κλειδάκια να δώσω και εγώ αλλά για όσους θυμούνται τα προπερασμένα Χριστούγεννα είχα δώσει μια ντουζίνα παιχνίδια από όσα bundles είχα εδώ

Παρόλα αυτά για να πιάσω και εγώ το Level 1 ξέθαψα μια κόπια του Mirrors Edge που μου είχαν δωρίσει πριν αρκετά χρόνια και την άνοιξα σήμερα. Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα με το κλειδί που έχει μείνει τόσο καιρό χωρίς ενεργοποίηση.

signature.png

Χωρίς περιορισμό στα Levels μια και ούτε εγώ είμαι Level 1 ακόμα και καλή σας επιτυχία!

• Like 5
Δημοσ.

Να βγώ λίγο off topic (:P :P) Ξαναβάζω το giveaway μήπως και δεν το είδε κάποιος. 

Τώρα όσων αφορά όλα αυτά εγώ πιστεύω πώς καλά κάνει ο κόσμος και βάζει level. προτιμώ να το δώσω σε κάποιο μέλος που θα το εκτιμήσει και θα το παίξει παρά σε κάποιον που τα παίρνει με τον κουβά.

Πως το στηρίζω αυτό? Αυτοί που είναι level 1+ εδώ στο site γενικά είναι ανθρωποί οι οποίοι δίνουν παιχνίδια και βοηθάνε κόσμο. Με όσους είχα εγώ προσωπικά επαφή ήταν ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Εγώ άμα έχω ενα παιχνίδι σε αυτούς θέλω να το δώσω. Δεν με νοιάζει κανένας καιροσκόπος. Επειδή δεν θα το παίξω το παιχνίδι το δίνω, αλλά σε αυτούς που εκτιμώ οι οποίοι τυχαίνει να ειναι level 1+, δεν με ενδιαφέρει να το δώσω αλλού, ας το κρατήσω για τον εαυτό μου καλύτερα.

Τώρα όπως ανέφεραν τουλάχιστον 7 φορές πάνω είναι τόσο εύκολο να γίνεις level 1. 

signature.png

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...