pigeon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Πάμε και το τρίτο να κλείσουμε τα διαθέσιμα slots: link από Indiegala, ελπίζω να δουλεύει ακόμα το σύστημα. 2
maxdore217 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Λοιπόν επειδή μάλλον βλέπω να σας τελειώσουν τα giveaway με τον ρυθμό που πάτε εδώ Έχω μερικά κουπονάκια, τα δίνω σε όποιον θέλει το παιχνίδι (για όποιον λόγο το θέλει) έχουμε : Serious Sam 2 -90% ( βγαίνει 0.69€ ) Euro Truck Simulator 2 -50% Beyond Gravity ( 2 κουπόνια -50% ) βγαίνει στο 1€ και κάποια άλλα ....Δείτε από εδώ και πάρτε free! https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=151461765&token=zCCWbyMx
kostass13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Νικητης του mirror's edge o billymoon .... παμε για ενα δυνατο τωρα!!! 9
MultiDoc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Παίδες καλησπέρα, το παιχνιδάκι που έβαλα χθες λογικά έχει τελειώσει και κάποιος το έχει κερδίσει. Δυστυχώς μόλις μπόρεσα να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να ποστάρω τώρα, αργότερα απόψε θα μπω στο steMgifts και θα φροντίσω να κάνω ότι είναι απαραίτητο για να παραλάβει ο νικητης. Απλά συγχωρέστε μου την καθυστέρηση, μα με τις υποχρεώσεις σήμερα ακόμα δεν ξεμπέρδεψα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση ! 3
pigeon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Το Hacker Evolution Duality πήγε στον WizNick, μόλις ξεκλειδώσει slot θα αρχίσω τα DLC του. @kostass13 μίλησες άσχημα φίλε. Σε καλώ σε μονομαχία στο μυστηριώδες νησί δύο: 2
MultiDoc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Λοιπόν παίδες μόλις μπήκα και τέκαρα, νικητής για το CoH είναι ο Tmark. Ελπίζω να το έστειλα σωστά (με email μεσω steam ως gift), εάν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα φίλε μου πες μου να το διορθώσω. Εύχομαι να το ευχαριστηθείς το παιχνιδάκι, εγώ το συγκεκριμένο το έχω λιώσει για σχεδόν μια 8ετία, μακράν το καλύτερο imho RTS. Και πάλι ευχαριστώ παίδες για την υπομονή σας
Arwindan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Και ένα από μένα. Ψιλό νέος στο forum (μέχρι τώρα postara μόνο στο Κινηματογράφος & Τηλεόραση ) Νικητής ο panoc, δεν ξέρω αν έχει το ίδιο nickname και εδώ. Στο έστειλα με mail. Πες μου αν είναι όλα οκ.
jek20 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Deleted Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2015 από jek20
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Gift link αυτή τη φορά, ελπίζω να λειτουργήσει κανονικά γιατί κάποιες φορές σκαλώνει. Κληρώθηκε ο inexhale, το link στάλθηκε με email.
inexhale Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Κληρώθηκε ο inexhale, το link στάλθηκε με email. Cheers!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Συνεχίζουμε στο ίδιο κλίμα: 4
panoc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Νικητής ο panoc, δεν ξέρω αν έχει το ίδιο nickname και εδώ. Στο έστειλα με mail. Πες μου αν είναι όλα οκ. Καλημερα ευχαριστω πολυ για το δωρο.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις