EllhnasEll Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Να συγχαρώ τον EllhnasEll για τη διπλή επιτυχία του (Duke Nukem και Tobe). Επίσης, ο trayban ας τσεκάρει λίγο το email του, έχουμε ακόμη την εκκρεμότητα του πακέτου. Υπάρχουν μερικά κλειδιά ακόμη, όσο γρηγορότερα ανοίξουν οι θέσεις, τόσο γρηγορότερα θα βγουν. Καλή συνέχεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ.
Tmark Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Για πάμε: Ακολουθούν Syberia 1-2 αύριο μόλις λήξουν αυτά τα τρία. 5
Ntemian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για το παιχνίδι. Ευχαριστώ για το παιχνίδι. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 O Ntemian παρέλαβε, όπως βλέπω, να ενημερώσω πως ο EllhnasEll κέρδισε το Abyss: The Wraiths of Eden. Λόγω φόρτου εργασίας δε με βλέπω να προλαβαίνω άλλο giveaway σήμερα, αλλά ελπίζω πως θα επανέλθω με 2-3 ενδιαφέροντες τίτλους σύντομα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δοκιμάζω κι εγώ ένα με gift url (από Humble Bundle 11) για το FEZ. Λήγει Τετάρτη απόγευμα. Ελπίζω να μην υπάρξουν προβλήματα με το gift link (πριν τα Χριστούγεννα μου είχε τύχει κάτι τέτοιο) 3
EllhnasEll Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 O Ntemian παρέλαβε, όπως βλέπω, να ενημερώσω πως ο EllhnasEll κέρδισε το Abyss: The Wraiths of Eden. Λόγω φόρτου εργασίας δε με βλέπω να προλαβαίνω άλλο giveaway σήμερα, αλλά ελπίζω πως θα επανέλθω με 2-3 ενδιαφέροντες τίτλους σύντομα. Καλησπέρα, απ'ότι βλέπω δεν μου δείχνει τον κωδικό από το Abyss: The Wraiths of Eden Όποτε μπορείς στείλτον ή σε προσωπικό μήνυμα ή στο email μου Άκυρο, μου τον εμφανίζει τώρα. Ευχαριστώ!
trayban Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Να συγχαρώ τον EllhnasEll για τη διπλή επιτυχία του (Duke Nukem και Tobe). Επίσης, ο trayban ας τσεκάρει λίγο το email του, έχουμε ακόμη την εκκρεμότητα του πακέτου. Υπάρχουν μερικά κλειδιά ακόμη, όσο γρηγορότερα ανοίξουν οι θέσεις, τόσο γρηγορότερα θα βγουν. Καλή συνέχεια σε όλους. ωπ κέρδισα;Ευχαριστώ,μπαίνω να δω!
Tmark Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 μερικά giveaways και από μένα. καλή τύχη ! Δυνατό giveaway, μπράβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις