SOADNICK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Απλά να πω ότι δεν αξίζει να το διαγράψει ΕΙΔΙΚΑ αν είναι το πρώτο του. Θα κλειδώσει και μετά δε θα μπορεί να δημιουργήσει καινούργιο giveaway μέχρι να ανοίξει ticket στο site και του το ανοίξουν οι mods. Το οποίο μπορεί να πάρει από βδομάδα μέχρι μήνα. Δε τα ξερα ολα αυτα! Νομιζα οτι θα ηταν πιο light οι επιπτωσεις
vizolover Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Βασικά μόνο στην αρχή έχεις θέμα και θέλει προσοχή επειδή έχεις μόνο μία θέση για giveaway αν "ολοκληρωθεί" η πρώτη μετά ανοίγουν και άλλες οπότε δεν είναι τόσο στενά τα περιθώρια λάθους. Το ξέρω από "πρώτο χερι" Υπάρχουν ακόμα κλειδακια για Into the War & Memories of Vengabond (steam) επίσης και για το Alchemy Mysteries Prague κάτι... αλλά για Desura(Δεν δίνει κλειδί για steam)
Jason 93 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 And the winner is... tmark! And the winner is... Jasonev! (ελπίζω να μην υπήρξε θέμα με το κλειδακι) congrats! επίσης να πω στα παιδιά που δημιούργησαν giveaways τελευταία ότι υπάρχει" κρυφο" giveaway στην υποκατηγορία "Group" που μπορούν να λάβουν μέρος. Απλά να πω ότι δεν αξίζει να το διαγράψει ΕΙΔΙΚΑ αν είναι το πρώτο του. Θα κλειδώσει και μετά δε θα μπορεί να δημιουργήσει καινούργιο giveaway μέχρι να ανοίξει ticket στο site και του το ανοίξουν οι mods. Το οποίο μπορεί να πάρει από βδομάδα μέχρι μήνα. Ευχαριστω για το game. Δεν υπηρξε κανενα προβλημα. Ενεργοποιηθηκε κανονικα. 1
Bourdoulas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Νικητής βγήκε ο hiphopgr η αλλιώς γνωστός και ως Bourdoulas ( Στείλε μου φίλε μου το mail σου σε pm εδώ να στο στείλω ). Σε ευχαριστώ! Σου στέλνω το email.
frozex Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 o fizo7k ηταν ο νικητης...Να αφηνετε feedback για να ρολαρει καλυτερα το ολο consept αλλο ενα απο εμενα!!καλη επιτυχια!! μπορώ κάπως να το πάρω χωρίς να έχω φτάσει τα 100$ ;
MultiDoc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις παίδες ! Όπως είπα από την επόμενη φορά θα το κάνω private. Μόλις; κλείσει το τρέχον, για να το δώσω τι κάνω ? ΑΠλά μπαίνω από τον λογαριασμό μου στο Steam και το στέλνω ως gift σε όποιον το κερδίσει ? (με το username του φαντάζομαι)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 To Lume πήγε στο Jegift. 1
vizolover Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις παίδες ! Όπως είπα από την επόμενη φορά θα το κάνω private. Μόλις; κλείσει το τρέχον, για να το δώσω τι κάνω ? ΑΠλά μπαίνω από τον λογαριασμό μου στο Steam και το στέλνω ως gift σε όποιον το κερδίσει ? (με το username του φαντάζομαι) Ναι, αν είναι steam gift μπορείς είτε να τον προσθέσεις στη λίστα φίλων και να του το στείλεις ή να το στείλεις κατευθείαν στο e-mail (σου βγάζει το email του νικητή στο steamgifts) 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δύο ακόμη για αύριο σήμερα το μεσημέρι, αν υπολόγισα σωστά τις ώρες. 5
propatzis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Βασικά μόνο στην αρχή έχεις θέμα και θέλει προσοχή επειδή έχεις μόνο μία θέση για giveaway αν "ολοκληρωθεί" η πρώτη μετά ανοίγουν και άλλες οπότε δεν είναι τόσο στενά τα περιθώρια λάθους. Το ξέρω από "πρώτο χερι" Υπάρχουν ακόμα κλειδακια για Into the War & Memories of Vengabond (steam) επίσης και για το Alchemy Mysteries Prague κάτι... αλλά για Desura(Δεν δίνει κλειδί για steam) thx για το into the war.
Arwindan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Και ένα από μένα. Ψιλό νέος στο forum (μέχρι τώρα postara μόνο στο Κινηματογράφος & Τηλεόραση ) 8
Hykman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Infinity crisis σελιδα : https://www.infinitecrisis.com/en βιντεο : Autumn Code Includes:Poion Ivy Champion Unlock• Autumn Queen Poison Ivy Costume (skin) Key: CDCKFHJJRR9LM4TPWZJ4HKQLR
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Να συγχαρώ τον EllhnasEll για τη διπλή επιτυχία του (Duke Nukem και Tobe). Επίσης, ο trayban ας τσεκάρει λίγο το email του, έχουμε ακόμη την εκκρεμότητα του πακέτου. Υπάρχουν μερικά κλειδιά ακόμη, όσο γρηγορότερα ανοίξουν οι θέσεις, τόσο γρηγορότερα θα βγουν. Καλή συνέχεια σε όλους. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις