kostass13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 οντως πολυ καλο game το back to the future!!! Eμενα γτ εχει κολλησει στα 95$ ακομα γμαωωωωωωωωω...... Που βλεπεις την αξια της λιστας σου και τι ρολο παιζει??επισης level ανεβαζεις μονο αν κερδιζεις givaways?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Και το extra key που έχω από το Apotheon. Λήγει αύριο απόγευμα. Ωραιος, το εχτρα key ? παιζει καποιο bundle ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Που βλεπεις την αξια της λιστας σου και τι ρολο παιζει??επισης level ανεβαζεις μονο αν κερδιζεις givaways?? Νομίζω μόνο αν κάνεις giveaway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hardrocker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα εχει κανεις κανενα key απο κανενα καλο!! παιχνιδι?καλο ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 To level ανεβαίνει μόνο αν κάνεις giveaway ! ( δωρίσεις παιχνίδια) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Και επειδή χαλασατε την πιάτσα με τα τελευταία giveaways edit: Όσοι έχετε δωρίσει μέσω steamgifts εδώ, για ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία "group" του steamgifts βλέπετε την καρδούλα; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2015 από vizolover 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Ωραιος, το εχτρα key ? παιζει καποιο bundle ?Όσοι είχαμε κάνει preorder και συμμετείχαμε στην beta του παιχνιδιού, πήραμε ένα επιπλέον κλειδί για να το χαρίσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Που βλεπεις την αξια της λιστας σου και τι ρολο παιζει??επισης level ανεβαζεις μονο αν κερδιζεις givaways?? πατα σε ενα giveaway που βαζουν τα παιδια κ θα σου γραψει το value σου. Αλλιως πας κ βαζεις το steam id σου στο https://steamdb.info/calculator/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) ενα γρηγορο νικητης ο Dreyar Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2015 από al21 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inexhale Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 edit: Όσοι έχετε δωρίσει μέσω steamgifts εδώ, για ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία "group" του steamgifts βλέπετε την καρδούλα; Ναι, φαινεται το giveaway του Hexcells Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ωραία γιατί βλέπω δεν συμμετέχει κάνεις και είχα αρχίσει να ανησυχώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 O Brandvsbrand κληρώθηκε στο Nikopol και ο trayban στο πακέτο της Telltale. Παρέλειψα να αναφέρω χθες τον mitsarass στο The Cat Lady. Αν υπάρξει κάποιο θέμα, ενημερώστε με pm να ξαναδώ τα κλειδιά (αν και copy-paste μπήκαν). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Πάμε, άλλο ένα batch να φεύγει: Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Jack Lumber -> exvitermini Beatbuddy -> JEGIFT Ittle Dew -> mitsarasss Red Alert 3 -> gfxania Θερμή παράκληση, μόλις ενεργοποιείτε τα κλειδιά, δίνετε κατευθείαν feedback στο steamgifts, για να μου ανοίγουν ξανά slots για να βάζω gifts. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 [...] Θερμή παράκληση, μόλις ενεργοποιείτε τα κλειδιά, δίνετε κατευθείαν feedback στο steamgifts, για να μου ανοίγουν ξανά slots για να βάζω gifts. To ίδιο ακριβώς ήθελα να παρακαλέσω κι εγώ, αυτή τη στιγμή ανεβάζω το τελευταίο που έχω δυνατότητα, μέχρι να κλείσουν οι εκκρεμότητες: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις