Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Αφού πήγαν όλα καλά στην πρώτη απόπειρα, από ό,τι μαθαίνω, ας δούμε τι άλλο υπάρχει: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δεν την έχω ξανακάνει τη διαδικασία και δεν δείχνει όσο airtight θα ήθελα να είναι, αλλά what the heck, ας δούμε πως θα πάει.... Λήγει Σάββατο απόγευμα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ξερει κανεις αλλα groups με λιγα ατομα να μαζευουμε keys και να τα φερνουμε εδω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Με invitation που επιχείρησα πρώτη φορά κι εγώ, καλά πήγε, λογικός αριθμός ανθρώπων μαζεύτηκε και όσοι άφησαν μήνυμα τους ξέρω ή τους συνέδεσα με μέλη εδώ. Να κάνει κάποιος μπαγαποντιά, δεν το αποκλείω, τι να πω. Εντάξει, στα ελεύθερα γίνεται χαμός, είδα 2-3 που υπάρχουν στη wishlist μου και μαζεύονται εκατοντάδες, τρέχα-γύρευε δηλαδή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ένα και από μένα, με invite μόνο.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ξερει κανεις αλλα groups με λιγα ατομα να μαζευουμε keys και να τα φερνουμε εδω?Να ξέρεις ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με τους όρους χρήσης του steamgifts. Απλά στο λέω να το ξέρεις... Πρέπει να παιχνίδια που κερδίζεις να τα ενεργοποιείς εσύ στον λογαριασμό που τα κέρδισες. Δεν την έχω ξανακάνει τη διαδικασία και δεν δείχνει όσο airtight θα ήθελα να είναι, αλλά what the heck, ας δούμε πως θα πάει.... Λήγει Σάββατο απόγευμα. Αφού είσαι mod του insomnia και είδα ότι υπάρχουν και άλλοι Mod εδώ μέσα... γιατί δεν κάνετε ένα steam γκρουπ Π.χ insomnia steamgifts που να είναι κλειδωμένο και να μπαίνουμε μόνο όσοι είμαστε μέλη του φόρουμ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) 1) Knightshift2) Commander - Conquest Of The Americas 3) 3x invite codes για World of Tanks 4) Litil Divil HOTS beta-key(ανταλλαγη) Εχουν μεινει αυτα απο εμενα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2015 από propatzis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Knightshift Knights and Merchants HD Commander - Conquest Of The Americas HOTS beta-key(ανταλλαγη) Εχουν μεινει αυτα απο εμενα.Τα 3 πρωτα τα δινω ετσι,εκτος κ αν θελει καποιος ανταλλαγη. Can i have Knights and Merchants please? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Αφού είσαι mod του insomnia και είδα ότι υπάρχουν και άλλοι Mod εδώ μέσα... γιατί δεν κάνετε ένα steam γκρουπ Π.χ insomnia steamgifts που να είναι κλειδωμένο και να μπαίνουμε μόνο όσοι είμαστε μέλη του φόρουμ; Γιατί, ενώ είναι καλή ιδέα, υπάρχει ήδη group για το insomnia στο Steam όπου θα μπορούσε να γίνεται αυτό, απλά όχι από moderators (όχι στην τρέχουσα φάση), και προσωπικά μιλώντας δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θέλω ή έχω χρόνο για το overhead του επιπρόσθετου moderation (έλεγχος ποιος είναι μέλος του forum και ποιος όχι, πρόσθετα παράπονα) σε ένα ενδεχόμενο κλειστό Steam group. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί δε γίνεται στικι το νήμα; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ τον propatzis για το Knights and Merchants. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί δε γίνεται στικι το νήμα; λογικα θα γινει αν συνεχισει σε αυτον τον ρυθμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί, ενώ είναι καλή ιδέα, υπάρχει ήδη group για το insomnia στο Steam όπου θα μπορούσε να γίνεται αυτό, απλά όχι από moderators (όχι στην τρέχουσα φάση), και προσωπικά μιλώντας δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θέλω ή έχω χρόνο για το overhead του επιπρόσθετου moderation (έλεγχος ποιος είναι μέλος του forum και ποιος όχι, πρόσθετα παράπονα) σε ένα ενδεχόμενο κλειστό Steam group. Επιβεβαιώνω πως χρειάζεται αρκετός χρόνος , το έκανα για κάποιο διάστημα παρέα με ένα φίλο Καναδό. Είναι σχεδόν ψυχοφθόρο, σοβαρό drawback. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις