WizNick Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρα ειναι η φαση με το steam, βρισκεις παιχνιδια σε εξαιρετικα χαμηλες τιμες και αν δεν βιαζεσαι να τα παιξεις οταν πρωτοβγουν μπορεις να παρεις τα παντα με κατω απο 5 ευρω, με ολα τα official patches,κτλ, κατι το οποιο το προτιμω πλεον απο το να βασανιζομαι με τις πειρατικες εκδοσεις. Βεβαια τα full priced new games ειναι απλησιαστα αλλα μπορουν να περιμενουν ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αφού φύγαμε εκτός topic να πω και γω τη γνώμη μου, κάτι ιδανικό θα ήταν αυτό που προσπαθεί να κάνει το GOG με το Galaxy. Καλό και χρυσό το Steam αλλά τίποτα καλύτερο απο το drm-free με υποστήριξη updates-patches κτλπ. On topic, 1 κωδικός για το Ballpoint Universe steam, όποιος το θέλει π.μ. edit: Δώθηκε στον Panagiotis32 Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2015 από vizolover 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Για να το κλείσουμε το offtopic, όλοι γουστάρουμε Steam και τα ίδια λέμε, απλά άλλοι τον τρώνε και δροσίζονται κι άλλοι τον τρώνε και ζορίζονται. Φυσικά, είναι άλλο το φυσικό αντίγραφο κι άλλο η άδεια χρήσης. Εχουν συζητηθεί και στα δικαστήρια αυτά, επι παραδείγματι είναι δυνατόν να γίνει μεταβίβαση/πώληση/διάθεση της άδειας χρήσης εμπορικού προγράμματος άσχετα με τι γράφει το EULA και τι γούστα βγάζει η κάθε BSA. Προφανώς και δεν συμφέρει κανένα από τους φραγκοφονιάδες αλλά για σκεφτείτε λίγο, όταν βγάζουν διαφημιστικά σποτάκια για την πειρατεία μιλάνε για φυσική κλοπή αντικειμενου κι όχι για κλοπή κοπανιστού αέρα. Ας αποφασίσουν και εδώ είμαστε... Α και κάτι ακόμα, αυτό που αναφέρθηκε για offline με 2 clients στο ίδιο account, δεν είναι αποδεκτό από τη Valve. Είναι ταρζανιά -που δουλεύει μια χαρά βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Για να το κλείσουμε το offtopic, όλοι γουστάρουμε Steam και τα ίδια λέμε, απλά άλλοι τον τρώνε και δροσίζονται κι άλλοι τον τρώνε και ζορίζονται. Επίσης ευχαριστώ τον φίλο vizolover για το Ballpoint Universe 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 AY3ZI-4EBD7-ENLKE AfterFall Insanity - Extended Edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Chaos Domain Kωδικός 2IFJR-5WX36-BTTLM Γράψτε όποιος το κάνει redeem, να μην παιδεύονται και οι άλλοι Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2015 από GabrielConnor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RaphaelM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Παιδια ψαχνω διαφορα games για το youtube channel μου που εχω για να κανω μερικα "previews" οποιος μπορει και θελει ας μου στειλει pm ευχαριστω ¨Δ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Έχω κλειδί για την Closed Beta του Evolve. Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει pm (το δίνω σε όποιον στείλει πρώτος). EDIT: Δόθηκε στον φίλο amdnikos. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Chaos Engine Kωδικός 2IFJR-5WX36-BTTLM Γράψτε όποιος το κάνει redeem, να μην παιδεύονται και οι άλλοι Το κλειδι παραμενει unredeemed, αλλα ειναι για το Chaos Domain, εκτος αν Chaos Engine = Chaos Domain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ναι έχεις δίκιο, δεν ξέρω γιατί έγραψα engine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Έχω ένα κουπονάκι 50% για το Ziggurat όποιος το θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλά που μου το θύμισες, έχω κι εγώ 4 κουπόνια που λήγουν στις 27/1 το πρωί. Οποιος τα θέλει μη πάνε χαμένα: 50% off on the title Age of Empires II: HD Edition. ---> 10ε 75% off on the title ROCKETSROCKETSROCKETS ---> 1,25ε 90% off on the title Two Worlds II Castle Defense. ---> 1ε 90% off on the title Serious Sam HD: The First Encounter ---> 1,50ε Πείτε το νωρίς γιατι θα τα πάρω με trade από τον ανιψιό μου Ακυρο γιατί έφυγε για να ψηφίσει, ξέχασα... Damn.. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2015 από pigeon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Έχω ένα κουπόνι για -60% στο Fable Anniversary, λήγει 30/1. Αν το θέλει κανείς, PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ ομοίως.Εαν κάποιος το θέλει μου λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmadgun Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Enclave 6IDYL-KEQA6-2R7CV East India Company Gold Edition 28TH2-LIEZ9-7TYTJ Knightshift GQGR4-KTAT6-3K7A2 Knights and Merchants HD ZTA2B-TQ2M5-0K4F7 Pirates of Black Cove IQAM6-07X3E-5GI27 Commander - Conquest Of The Americas QZZE0-9GZQX-J6TBW Two Worlds - Game of the Year Edition C5EWY-IEW8L-KQVKE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις