GjokerR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 θα ηθελα το trine 2 αν υπαρχει ακομα. Ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 αν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρομαι για το FTL: Faster Than Light ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει pm.Παίδες, είναι απλό. Στέλνετε PM αν ενδιαφέρεστε, και διευκολύνετε και εμένα για να βλέπω ποιος ζήτησε τι και πότε. Έχω ενημερώσει τα posts με τα παιχνίδια που έχουν δοθεί (και προσπαθώ να το κάνω άμεσα μόλις δεσμεύεται κάποιο παιχνίδι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ευγε για την κίνηση φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δίνονται χωρίς ανταλλαγή τα εξής κλειδιά από το Humble Origin Bundle: Dead Space (Origin Key) Battlefield 3 (δεν περιέχει κανένα από τα DLC/ expansions) (Origin Key) και τα δύο παιχνίδια έχουν δοθεί και δωρεάν από την υπηρεσία Origin πριν λίγο καιρό. Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει pm. Δεν θα δοθούν πάνω από 1 κλειδιά σε ένα μέλος (ίσως γίνουν εξαιρέσεις μετά την πρώτη εβδομάδα), και λογαριασμοί με τραγικά μικρή συμμετοχή στο PC Games section ή νέοι λογαριασμοί (λιγότερο από τρίμηνο) δεν θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν. Τουλάχιστον αρχικά (για την πρώτη εβδομάδα) θα έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα μέλη που δεν πήραν ήδη κάποιο κλειδί την προηγούμενη φορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gεεckin0s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά έχω το Assassin's Creed 3 σε gift και δε πρόκειται να το παίξω οπότε όποιος θέλει ας στείλει να του το δώσω Edit:Το πήρε ο vaggos88 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά έχω το Assassin's Creed 3 σε gift και δε πρόκειται να το παίξω οπότε όποιος θέλει ας στείλει να του το δώσω Edit:Το πήρε ο vaggos88 ευχαριστώ τον φίλο για το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Καλο παιχνιδι vaggo. Μπραβο στον gεεckin0s για την κινηση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καλο παιχνιδι vaggo. Μπραβο στον gεεckin0s για την κινηση! Ρε αλητη, τι εκανες like στο ποστ του τοτε; Νομιζα οτι το πηρες εσυ και δεν του εστειλα μηνυμα. Μπραβο για την κινηση gεεckin0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex An Dros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 επιτέλους μετά από πόσες προσπάθειες το πείρα το key για το xcom enemy unknown.....ξέρει κανείς αν έχουμε κάποιο χρονικό περιθώριο να βάλουμε το παιχνίδι στο steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ρε αλητη, τι εκανες like στο ποστ του τοτε; Νομιζα οτι το πηρες εσυ και δεν του εστειλα μηνυμα. Μπραβο για την κινηση gεεckin0s Ουπς....σορρυ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex An Dros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) επειδή δεν πρόκειται να παίξω το xcom enemy unknown όποιος το θέλει ας στείλει να του το δώσω edit: δόθηκε στον haris013 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2014 από Alex An Dros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 επειδή δεν πρόκειται να παίξω το xcom enemy unknown όποιος το θέλει ας στείλει να του το δώσω Επειδή ελειπα δεν το προλαβα το παιχνίδι, το εχεις ακόμα να μου το στείλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex An Dros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Επειδή ελειπα δεν το προλαβα το παιχνίδι, το εχεις ακόμα να μου το στείλεις? ναι φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά έχω τρία κλειδιά για Risk of Rain για Steam. Τα αγόρασα μέσω Humble Bundle και τα δίνω δωρεάν. Το έχω βάλει στις αγγελίες ( http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/350716-risk-of-rain-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC/). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις