gothrylos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Steel and Steam MJ5LQ-A9WKI-NVZ29 Όποιος το πάρει ας αφήσει μήνυμα για να γνωρίζουν οι επόμενοι Κάποιος το πήρε αλλά μήνυμα γιοκ. Λέμε και κανένα ευχαριστώ. Εκτός αν σου είπε με πμ οπότε πάω πάσο. 2
Monkey D. Luffy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί δεν το βάζουμε σαν κανόνα οτι όλα πρέπει να είναι μέσω PM, για να αποφέυγουμε έτσι τους ninja. 2
Ntenteras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ότι λέει ο από πάνω. Ειδικά τότε που έδιναν τα insurgency κάποιοι εδώ μέσα πρέπει να τα έπαιρναν τρία τρία και μετά εξαφανιζονταν.
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί το κάνετε θέμα ρε παιδιά? Ο καθένας τα κλειδιά του μπορεί να τα δίνει όπως αυτός θέλει. Είτε με πμ είτε δημόσια. Λες και έχει διαφορά ποιος θα τα πάρει... Προς Θεού δεν έχω πάρει ποτέ κάτι χωρίς να πω ενα ευχαριστώ και ούτε είναι σωστό αλλά τέλος πάντων γιατί σας πειράζει τόσο?
MSSB Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Τώρα μου θυμίσατε τον ορισμό Leecher με την κακή έννοια. Που δημιουργήθηκαν τα private torrent sites με ratio για την αποφυγή των grape & go που τσίμπαγαν το torrent και δεν seed-αραν πίσω Χαχαχα ninja λένε :Ρ Για να γυρίσω και στο θέμα, δεν νομίζω πως είναι ανάγκη να λέει και κάποιος ευχαριστώ για κάτι που του έδωσες. Όταν ζητάς το ευχαριστώ, είναι σαν να κάνεις τα share για εντύπωση. Εγώ όταν δίνω κάτι, το κάνω γιατί δεν το χρειάζομαι προφανώς και αφετέρου γιατί με κάνει να αισθάνομαι ωραίο όταν μοιράζω κάτι που έχω παραπανίσιο. Καλύτερα πείτε να υπάρχει κανόνας μεταξύ όλων μας, απλά να αναφέρει το άτομο που τα πήρε ότι το έκανε, για να μην χαίρεται τζάμπα ο επόμενος στην σειρά :Ρ 4
gothrylos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Τώρα μου θυμίσατε τον ορισμό Leecher με την κακή έννοια. Που δημιουργήθηκαν τα private torrent sites με ratio για την αποφυγή των grape & go που τσίμπαγαν το torrent και δεν seed-αραν πίσω Χαχαχα ninja λένε :Ρ Για να γυρίσω και στο θέμα, δεν νομίζω πως είναι ανάγκη να λέει και κάποιος ευχαριστώ για κάτι που του έδωσες. Όταν ζητάς το ευχαριστώ, είναι σαν να κάνεις τα share για εντύπωση. Εγώ όταν δίνω κάτι, το κάνω γιατί δεν το χρειάζομαι προφανώς και αφετέρου γιατί με κάνει να αισθάνομαι ωραίο όταν μοιράζω κάτι που έχω παραπανίσιο. Καλύτερα πείτε να υπάρχει κανόνας μεταξύ όλων μας, απλά να αναφέρει το άτομο που τα πήρε ότι το έκανε, για να μην χαίρεται τζάμπα ο επόμενος στην σειρά :Ρ Οκ συμφωνώ στα περισσότερα που είπες, αλλά εμένα προσωπικά μου αρέσει να λέω και ένα ευχαριστώ όταν μου δίνουν κάτι (οτιδήποτε και αν είναι αυτό) έστω και αν αυτός που μου το δίνει δεν έχει την ανάγκη να το ακούσει. Anyway, δεν θα επεκταθώ περαιτέρω γιατί δεν θέλω να χαλάσω το thread. 2
pigeon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εχει διαφορά να τα πάρει κάποιος που σέβεται κάποιες απλές διαδικασίες (το "ευχαριστώ") αντί κάποιου που είναι ninja leecher. Οσο για την έννοια του "ευχαριστω", είναι ζήτημα βασικών κανόνων σεβασμού και κοινωνικότητας -μιας και είμαστε σε κοινωνικό μέσο. Με την ευκαιρία, υπάρχουν ακόμα 4 κλειδάκια για steam: Crash Time ΙΙ x 2 (έφυγαν σε gothrylos και liapisftw) Space Hack x 2 (έφυγαν σε gust και GabrielConnor) Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή εδώ από κάτω (με επιλογή game), και θα στείλω με PM. ----DONE---- Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2014 από pigeon
gothrylos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Pigeon, ενδιαφέρομαι για το Crash Time II. Να 'σαι καλά.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ήξερα καν πως βγαίνουν Games για PC που είναι λες και είναι Android.Πόσο Lol ήταν το Space Hack.Υ.Γ: Α και MSSB, πάω στοίχημα πως περισσότερο απ' το 15% αυτού του φόρουμ δε παίζει να είναι που δε ξέρει τι θα πει Seed/Leech/Torrent/Tracker. Το γιατί το εξηγείς εσύ σαν να είναι γυναικεία γεννητικά όργανα ή κάτι άλλο σπάνιο με ανησυχεί. 1
Liapisftw Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Pigeon ενδιαφερομαι και εγω για το crash time αν υπαρχει ακομα. Ευχαριστω
gothrylos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ τον Pigeon για το κλειδάκι που μου έστειλε! Πήρα το Crash Time II. Θυμάμαι είχα παίξει το 1 παλιά και είχε γέλιο. Βασίζεται σε μια γερμανική αστυνομική σειρά νομίζω. 1
gust Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το space hulk! Αν έχει μείνει κανένα κλειδί! Thanks pigeon για το κλειδάκι space Hack!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Θα πέσεις απ' τα σύννεφα μόλις δεν δεις τον χουλκ ingame.
Liapisftw Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Να ευχαριστησω και εγω τον pigeon για το κλειδακι του Crash Time II ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις