Προς το περιεχόμενο

Sony KDL-48W585B vs Samsung UE48H5000AWXXH

gianish

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προτιμώ την πρώτη που έχει περισσότερες δυνατότητες και ωραία εικόνα. Είναι και λίγο Smart, αλλά πάσχει κάπως στον media player. Δοκίμασα από στικάκι mpg, η εικόνα είναι καλή αλλά χωρίς ήχο. Θα δοκιμάσω απο σκληρό για ταινίες avi που έχω τραβήξει. Τουλάχιστον είναι πραγματικά τα 100 Hz; Πείτε μου επίσης αν ξέρετε κάτι για τους υπότιτλους. Και οι δύο είναι στα 500€. Δεν με ενδιαφέρει το 3D.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και οι δυο ειναι 50Hz χωρις interpollation. Η 5000 ειχει απροβληματιστο player εφοσον σε ενδιαφερει. Παιζει σχεδον τα παντα και υποτιτλους. Με λιγες ρυθμισεις παιζει πολυ καλα. Κατα τα αλλα παρομοιες ειναι. Δεν θυμαμαι εαν η 585 εχει PVR. η 5000 δεν εχει σιγουρα.

Ευχαριστώ graphist83. Ψάχνω κάτι καλύτερο απ την υφιστάμενη CRC Silvercrest (Lidl), που διαθέτειι καταπληκτικό PIP απο οποιαδήποτε μηγή, με στιγμιαίες αντιμεταθέσεις μικρής και μεγάλης εικόνας, έχει 100Hz, είχε 2 αναλογικούς δέκτες, που τώρα, βέβαια, δεν χρειάζονται, μνήμη του προηγούμενου καναλιού κλπ. Θα ήθελα αυτά, τουλάχιστον, τα χαρακτηριστικά να παραμείνουν.

Διαβάζοντας τις αναρτήσεις σας και βλέποντας στα καταστήματα, ζητάω κάτι περισσότερο. Καλή αντίθεση με πραγματικό μαύρο, PVR και αν είναι δυνατό δορυφορικό δέκτη, για να πετάξω τον παλιό κι αναξιόπιστο. Δεν με πολυενδιαφέρει το smart, πολύ περισσότερο το 3D και δε θέλω να πετάξω παραπανίσια χρήματα για πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσω. Έτσι δυσκολεύομαι να βρώ μια 42-48'' σε προσιτή τιμή. Η αναφερόμενη Sony είχε τα περισσότερα απ τα χαρακτηριστικά που ζητούσα, εκτός απο ένα καλό media player, ένα ταξίδι μου όμως με καθυστέρησε  και η προσφορά σε 500 Euro του mediamarkt, έπαψε πλέον να ισχύει και πάει στα 600. Στο Πλαίσιο υπάρχει με 500€ αλλά φοβούμαι τυχόν παρα-εισαγωγή. Είδα και κάτι Panasonic με επίσης καλή εικόνα και φυσικά υπάρχει η Samsung ενώ απέσυρα την ιδέα μιας Lg

Σας ευχαριστώ όλους. Δώστε μου ιδέες

Γιάννης

Θεσσαλονίκη

Ευχαριστώ κι εσένα 3DJIN γι αυτή και τις προηγούμενες απαντήσεις σου. Φοβάμαι ότι θα περιμένω κι άλλο.

Pip με δύο δεκτές στα ψηφιακά 48" πας από 800€ + θα έχεις και δορυφορικό δεκτή και καλή εικόνα με 100 hz πραγματικά από H6500 και άνω. Η 585 δεν έχει κορυφαία εικόνα ούτε για αστείο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...