Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Αυτή την περίοδο υπάρχουν καθόλου προσφορές ή παίζει να βγουν προσφορές καινούργιες τώρα την περίοδο των Χριστουγέννων; Έχει λήξει το συμβόλαιο μου με τη wind και από 17 ευρώ το μήνα με έχουν πάει στα 34 και η μόνη προσφορά που μου έκαναν σε ανανέωση του συμβολαίου είναι να πάω στα 25. Έχω το κλασικό πρόγραμμα με 24 internet και απεριόριστα σταθερά.

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ έχει μία δυνατή προσφορά με 25,90€ 250' σε σταθερά +30' σε κινητά + 24άρι ίντερνετ, και ΟΤΕ-TV με 10.90€ (full pack). 
Αν θέλεις και TV νομίζω είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Η hol έχει μια προσφορά στα 22 ευρώ τον μήνα με 24 mbps internet,απεριόριστο σταθερό και 300΄ προς κινητά

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ αυτή τη στιγμή έχει 24άρι νετ, απεριόριστα σταθερά + 30' κιν με 24,90€ και οτεtv με 10,95€ το f.p. Αν έχεις και cosmote συμβόλαιο παίρνεις -15% στο κιν.

Δημοσ.

Επίσης αν πας να την κάνεις από Wind, παίζει σοβαρά να σε πάρουν τηλέφωνο για καλύτερη προσφορά. Εμένα μου ληξε το 17άρι το καλοκαίρι και αφού έκανα αίτηση φορητότητας με πήραν και έκλεισα 2 χρόνια στα 12€ (χωρίς χρόνο ομιλίας όμως).

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και η nova/forthnet είδα σου δίνει με 29 ευρώ και τηλεόραση και 12 ώρες προς κινητά οπότε λέω να κάνω την αίτηση εκεί. Απλά επειδή είμαστε πριν από τα Χριστούγεννα έλεγα μήπως παραδοσιακά αρχίζουν να παίζουν τίποτα καλύτερες προσφορές από τις εταιρίες αυτή την περίοδο. Γιατί εάν είναι έτσι τότε λέω να περιμένω λίγο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και η nova/forthnet είδα σου δίνει με 29 ευρώ και τηλεόραση και 12 ώρες προς κινητά οπότε λέω να κάνω την αίτηση εκεί. Απλά επειδή είμαστε πριν από τα Χριστούγεννα έλεγα μήπως παραδοσιακά αρχίζουν να παίζουν τίποτα καλύτερες προσφορές από τις εταιρίες αυτή την περίοδο. Γιατί εάν είναι έτσι τότε λέω να περιμένω λίγο.

Είναι πολύ καλή αυτή η προσφορά . Έχει και δορυφορικά κανάλια . εδώ έχει και περισσότερες λεπτομέρειες http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-3play-/3play/

Δημοσ.

Είναι το start pack της nova και αν συνυπολογίσεις το κόστος του δέκτη+τέλη ενεργ. δεν νομίζω να είναι τόσο καλή η προσφορά. Γνώμη μου αν θέλεις tv να πας σε οτέ, αν θέλεις απλά ντοκιμαντέρ και γενικά δεν είσαι φαν τον αθλητικών/ταινιών να πας σε hol. Αν τέλος θέλεις μόνο ίντερνετ+σταθερό πάλι hol

Δημοσ.

Η hol έχει μια προσφορά στα 22 ευρώ τον μήνα με 24 mbps internet,απεριόριστο σταθερό και 300΄ προς κινητά

για εδω εισαι. αν εχεις και συμβολαιο voda, παει πιο χαμηλα η τιμη

Δημοσ.

Είναι το start pack της nova και αν συνυπολογίσεις το κόστος του δέκτη+τέλη ενεργ. δεν νομίζω να είναι τόσο καλή η προσφορά. Γνώμη μου αν θέλεις tv να πας σε οτέ, αν θέλεις απλά ντοκιμαντέρ και γενικά δεν είσαι φαν τον αθλητικών/ταινιών να πας σε hol. Αν τέλος θέλεις μόνο ίντερνετ+σταθερό πάλι hol

Η Nova για συνδρομητές Novacinema . έχει το cinema on demand δωρεάν και βλέπεις όποια ταινία θες . Στο hol video club tv πληρώνεις την κάθε ταινία ξεχωριστά όπως και στον οτε cinema με on demand cinema και εκεί πληρώνεις την κάθε ταινία επιπλέον από την μηνιαία συνδρομή . 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Αυτή την περίοδο υπάρχουν καθόλου προσφορές ή παίζει να βγουν προσφορές καινούργιες τώρα την περίοδο των Χριστουγέννων; Έχει λήξει το συμβόλαιο μου με τη wind και από 17 ευρώ το μήνα με έχουν πάει στα 34 και η μόνη προσφορά που μου έκαναν σε ανανέωση του συμβολαίου είναι να πάω στα 25. Έχω το κλασικό πρόγραμμα με 24 internet και απεριόριστα σταθερά.

Πίεσε τους λίγο και θα στο δώσουν πάλι στα 17€ Αν είσαι ικανοποιημένος γιατί να φύγεις;

• Super Moderators
Δημοσ.

Aν κάνεις αίτηση φορητότητας, σίγουρα θα σε πάρουν από τη Wind για αντιπροσφορά. Πιθανότατα στα €17.

To τελευταίο διάστημα τηλεφωνεί πολύ συχνά και η CYTA με μια προσφορά στα €18, περιλαμβάνει "24αρι" internet και κάποια ώρα ομιλίας, αλλά δεν ξέρω περισσότερα στοιχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...