Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!Εδω και καιρο εχω παρατηρησει οτι το λαμπακι του σκληρου δισκου στην εξωτερικη μοναδα ειναι μονιμα αναμμενο και δεν αναβοσβηνει οπως κανονικα πρεπει!Οταν κανω επανεκκινηση δουλευει κανονικα καποιες φορες,καποιες οχι και παραμενει αναμμενο κανοντας με να ανοιξω το κουτι να ξεσυνδεσω το pin ρευματος της motherboard και ετσι δουλευει κανονικα!Τι μπορει να φταει ρε παιδια???

Δημοσ.

Το ότι μένει μόνιμα αναμένο μπορεί σημαίνει ότι διαβάζει συνέχεια τον δίσκο και αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον ιό ή μπορείς ο σκληρός σου να είναι αργός ή να έχει αρχίσει να τα φτύνει ή και κάτι άλλο που δεν μου έρχεται στο μυαλό.

Για τρέξε το hard disk sentinel και πόσταρε μια εικόνα για να δούμε την υγεία του δίσκου.

Το λαμπάκι γιατί το αποσύνδεσες?

Δημοσ.

Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά νομίζω πως από όποιον δίσκο διαβάζει δεδομένα τότε αναβοσβήνει το κόκκινο φωτάκι,

Δημοσ.

o ενας σκληρος ειναι ετοιμος για καψιμο!Εχει 9% health!Ειχα ποσταρει θεμα γιαυτο πριν καμια βδομαδα!Αρα λες να ειναι απο το σκληρο αυτον?Η μηπως τιποτα στα ρευματα του τροφοδοτικου?

Δημοσ.

Το λαμπάκι ανάβει για όλους τους δίσκους δεν πάει με καποιον συγκεκριμένα , λογικά ο παραπάνω δίσκος με το 9 % δημιουργεί το πρόβλημα καλο θα ειναι να τον αποσυνδέσεις γιατι χειρότερα κάνει τα πράγματα για ολο το σύστημα

Δημοσ.

Ρε παιδια δε λεει να σβησει το λαμπακι του σκληρου!!!Τι μπορει να ειναι???Ξεσυνδεσα και τον ελλατωματικο δισκο και παλι τα ιδια!Αναβοσβηνει για λιγο και μετα παντα αναμενο!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...