soultsiots Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους!Εδω και καιρο εχω παρατηρησει οτι το λαμπακι του σκληρου δισκου στην εξωτερικη μοναδα ειναι μονιμα αναμμενο και δεν αναβοσβηνει οπως κανονικα πρεπει!Οταν κανω επανεκκινηση δουλευει κανονικα καποιες φορες,καποιες οχι και παραμενει αναμμενο κανοντας με να ανοιξω το κουτι να ξεσυνδεσω το pin ρευματος της motherboard και ετσι δουλευει κανονικα!Τι μπορει να φταει ρε παιδια???
veteranos123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Το ότι μένει μόνιμα αναμένο μπορεί σημαίνει ότι διαβάζει συνέχεια τον δίσκο και αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον ιό ή μπορείς ο σκληρός σου να είναι αργός ή να έχει αρχίσει να τα φτύνει ή και κάτι άλλο που δεν μου έρχεται στο μυαλό. Για τρέξε το hard disk sentinel και πόσταρε μια εικόνα για να δούμε την υγεία του δίσκου. Το λαμπάκι γιατί το αποσύνδεσες?
soultsiots Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Εχω 3 σκληρους!το λαμπακι αναβει και για τους 3 σκληρους η μονο γιαυτον που εχω τα windows???
veteranos123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά νομίζω πως από όποιον δίσκο διαβάζει δεδομένα τότε αναβοσβήνει το κόκκινο φωτάκι,
soultsiots Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 o ενας σκληρος ειναι ετοιμος για καψιμο!Εχει 9% health!Ειχα ποσταρει θεμα γιαυτο πριν καμια βδομαδα!Αρα λες να ειναι απο το σκληρο αυτον?Η μηπως τιποτα στα ρευματα του τροφοδοτικου?
veteranos123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 ϊσως να φταίει αυτός. Δοκίμασε να το αποσυνδέσεις για να δεις αν θα αλλάξει κάτι.
SPANK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Το λαμπάκι ανάβει για όλους τους δίσκους δεν πάει με καποιον συγκεκριμένα , λογικά ο παραπάνω δίσκος με το 9 % δημιουργεί το πρόβλημα καλο θα ειναι να τον αποσυνδέσεις γιατι χειρότερα κάνει τα πράγματα για ολο το σύστημα
soultsiots Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδια δε λεει να σβησει το λαμπακι του σκληρου!!!Τι μπορει να ειναι???Ξεσυνδεσα και τον ελλατωματικο δισκο και παλι τα ιδια!Αναβοσβηνει για λιγο και μετα παντα αναμενο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα