Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ειναι το πιο ασφαλες στη κατηγορια του

γιατι στη κατηγορια του οι ανταγωνιστες ειναι το 3κυκλο προσθιοκινητο ποδηλατο της φισερ πραις και το καροτσι του βεροπουλου.

Δεν διαφωνώ. Δεν έχει γενικά ανταγωνισμό. Σαφώς και έχει τρομερή δομική ακαμψία  και δεν γίνεται πίτα παρόλο το μικρό του μέγεθος αλλα αυτό δεν το θέλουμε σε ένα αμάξι. Θέλουμε ενα συνδυασμό . Δομική ακαμψία του χώρου διαβίωσης των επιβατών και όσες πιο πολλές ζώνες παραμόρφωσης για απορρόφηση των δυνάμεων της κρούσης. Για ΠΟΙΕΣ ζώνες παραμόρφωσης μιλάμε στο smart ??????? Χωρίς αυτές στην ουσία όλη η δύναμη της σύγκρουσης περνάει στο σώμα των επιβατών .

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα :)

Απλά θα συμβουλεύσω απο τα 6000€, δώσε τα 5000 για την αγορά του αυτοκινήτου και τα υπόλοιπα 1000 χώστα σε αξιόπιστο συνεργείο για γενικό έλεγχο και αλλαγή του κάθε τι που λογικά πιθανών να προκύψει (ημάντες, ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά, φρένα, δίσκο, φίλτρα κλπ).

Κατ' αυτό τον τρόπο με το συνολικό σου μπάτζετ θα έχεις ένα αυτοκίνητο πλήρως αξιόπιστο απο την πρώτη μέρα, γιατί συνήθως στα μεταχειρισμένα τα 6000€ γίνονται εύκολα 6500-7000 στην πραγματικότητα λόγω των αναλώσιμων που αν δεν είναι στην περίοδο αλλαγής τους τουλάχιστον κοντεύουν...

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ. Δεν έχει γενικά ανταγωνισμό. Σαφώς και έχει τρομερή δομική ακαμψία  και δεν γίνεται πίτα παρόλο το μικρό του μέγεθος αλλα αυτό δεν το θέλουμε σε ένα αμάξι. Θέλουμε ενα συνδυασμό . Δομική ακαμψία του χώρου διαβίωσης των επιβατών και όσες πιο πολλές ζώνες παραμόρφωσης για απορρόφηση των δυνάμεων της κρούσης. Για ΠΟΙΕΣ ζώνες παραμόρφωσης μιλάμε στο smart ??????? Χωρίς αυτές στην ουσία όλη η δύναμη της σύγκρουσης περνάει στο σώμα των επιβατών .

Οπως πηγε ο ηθοποιος εκεινος ο νεαρος στο ατυχημα στην αττικη οδο που χε σμαρτακι και τον χτυπησε το βαν...

Δημοσ.

Οπως πηγε ο ηθοποιος εκεινος ο νεαρος στο ατυχημα στην αττικη οδο που χε σμαρτακι και τον χτυπησε το βαν...

και το σμαρτ δεν καταστραφηκε απλα περασε ολη η ενεργεια στον οδηγο.............

Δημοσ.

Ναι, γιατί πλακωμένο van σε ακινητοποιημένο αμάξι,με τον οδηγό σταματημένο, χωρίς ζώνη η μάρκα φταίει.

οπως και ο άλλος ο Hollywoodιανός που πλακωθήκαν με το πορσικό και έφταιγε η μάρκα. Που εκεί παίζει και να έφταιγε το συγεκκριμένο , με τη συγκεκριμένη συντήρηση μοντέλο, αλλά τέτοιες γενικεύσεις δεν λένε τίποτα.

OP, αν θες smart, πάρε smart. Για νέο οδηγό, είναι ΕΥΚΟΛΟ αμάξι, έχει status, μεταπωλητική αξία και αν βρεις καλοσυντηρημένο, ζητάει μόνο τον έλεγχό του και τη (λίγη ) βενζίνη του.

Εγώ, στο smart της γυναίκας μου (που της έλεγα να μην το πάρει, κουβάς, επικίνδυνο κλπ) αφού το πήρε, βρήκα την υγειά μου και παρόπλισα τελείως το polo μου, που όλο ζήταγε όντας παλιότερο.

Στην ώρα του έλεγχος και sevice (μου έβγαζε ένα λαμπάκι και επειδή δεν άξιζε να το διορθώσω, το έλεγχα τακτικά) κλειδί, βενζίνη και γεια σας.

Καλαμάτα συχνά, διήμερα/τριήμερα, Χαλκιδική μέλιτος με full μπαγκάζια, Αττική οδό 3 φορές την εβδομάδα και όπου με έπαιρνε 140-150 .

Και στην Αθήνα, βασιλιάς με το αυτόματο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα δρν συγκρινεται το σμαρτ με αυτα που λετε, αυτα προσπαθουν να φτασουν το σμαρτ.

Τωρα μην λεμε, επεσε σε σμαρτ αυτος και πεθανε ο οδηγος,δεν ξερουμε αν ειχε αλλο αμαξι τι θα παθαινε.

Δηλαδη να πουμε και για τι σμαρτ που επεσε στο περιπτερο και δεν επαθε τιποτα αλλα σκορπισε το χαμο.

Παρε ενα σμαρτακι πετρελαιο και με 100κ μια χαρα ειναι. Λιγοτερα προβληματα εφοσον το συντηρης σωστα.

Δηλαδη το c1, aygo,107, αν βαλεις τεσσερα ατομα των 80κιλων θα τραβαει, δεν νομιζω, τα καθισματα τα χειβαπλα για να σε δελλεασει να το διαλλεξεις.

Αν θες να εχεις καθισματα πισω πας σε αλλη κατηγορια.

Το 500αρη ειναι αλλη κατηγορια μπορεις να.το συγκρινεις με το mini cooper

Δημοσ.

Ειμαι νεος σχετικα οδηγος στα 21 και ενδιαφερομαι για αγορα 1000 κυβικα μεχρι 5500-6000ε

Αποφασισα smart λογω μεγεθους και πιστευω θα εχω λιγοτερα εξοδα

εκτος θεματος:Αρχηγε παρε ενα micra k11(2001-03) να βρεις την υγεια σου... γρηγορο,οικονομικο σε ολους τους τομεις.. και κρατα τα υπολοιπα χρηματα γιατι ερχονται πιο δυσκολες μερες..

Εχω την εντυπωση οτι οι περισσοτεροι παιρνουν smart απο κομπλεξ! Με το αυτοκινητο αυτο δεν μπορει να καταλαβει ο αλλος την οικονομικη σου κατασταση μιας και το εχουν παρει πλουσιοι και καλλιτεχνες..

συν οι γκομενες ¨α smartaki εχεις¨

Υ.Γ ΨΩΡΙΑΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ...

• Like 1
Δημοσ.

εκτος θεματος:Αρχηγε παρε ενα micra k11(2001-03) να βρεις την υγεια σου... γρηγορο,οικονομικο σε ολους τους τομεις.. και κρατα τα υπολοιπα χρηματα γιατι ερχονται πιο δυσκολες μερες..

Εχω την εντυπωση οτι οι περισσοτεροι παιρνουν smart απο κομπλεξ! Με το αυτοκινητο αυτο δεν μπορει να καταλαβει ο αλλος την οικονομικη σου κατασταση μιας και το εχουν παρει πλουσιοι και καλλιτεχνες..

συν οι γκομενες ¨α smartaki εχεις¨

Υ.Γ ΨΩΡΙΑΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ...

ρε καλωστον... και ελεγα δε θα ερθει καποιος να πει για κανενα σαπακι μικρα προπροηγούμενης δεκαετίας; ο αλλος με το μιτσουμπισι με τα μπουρια που ειναι; το πούλησε και δε μπαινει;

• Like 1
Δημοσ.

Μα γιατί τόσο σύγχρονο?!?

Να πάρει κανένα Starlet πισωκίνητο να λιώσει στο drift.

• Like 2
Δημοσ.

δεν γινεται καποιος να μπει σε σμαρτ και να μην του φανει ανετο...

τα περι ασφαλειας εχουν να κανουν ανα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...

επιπλεον το θεμα ειναι θες 3κυλινδρο ή 4κυλινδρο  ?τα 3κυλινδα καινε λιγοτερο αλλα εχει λιγο τρεμουλο στο ρελαντι..

θες κανονικο αυτοματο ή τυπου σμαρτ/c1/aygo/107   ?  στα απλα υπαρχει μηχανικος συμπλεκτης γι αυτο υπαρχει καθυστερηση.... 

Με επιπλέον 300 €, μπορούσε να παραγγελθεί με πλήρως αυτόματο κιβώτιο, που είναι εύκολο πάντως να τοποθετηθεί και aftermarket, με κόστος 700 €

δεν ηξερα οτι εβγαινε και μονο με σειριακο.βασικα δεν ειχα δει ποτε κανεναν που να μην ειχε αυτοματο...

τα σμαρτ ειναι υπερτιμολογημενα στην ελλαδα...

υ.γ. εχω κανει κρας τεστ με super mini κατηγορια...

Δημοσ.

αν τα micra 10ετιας ειναι σαπια αφηστε να το κρινουν οι μηχανικοι κυριε paylidi και η μεταπωλητικη του αξια..

Δημοσ.

αν τα micra 10ετιας ειναι σαπια αφηστε να το κρινουν οι μηχανικοι κυριε paylidi και η μεταπωλητικη του αξια..

παω να παρω καμια δεκαρια πριν τελειωσουν

• Like 1
Δημοσ.

παω να παρω καμια δεκαρια πριν τελειωσουν

Στάσου μονοφαγα. Να πουλήσω τα χειμώνιατικα ζαντολάστιχα μου να έρθω να πάρω και εγω ένα...

Εάν θεωρείτε ότι δεν αξίζει ένα αμάξι πείτε 5 σοβαρά επιχειρήματα και τέλος. Μην αποπροσανατολίζετε κάποιον που θέλει κατι συγκεκριμένο. Δε βοηθάτε έτσι. Γενική παρατήρηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...