Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα θέλω να κάνω φορματ ενα λάπτοπ αλλα η έκδοση τον windows χάθηκε απο κάτω απο το αυτοκολητάκι φαίνεται μόνο το key πώς μπορώ να καταλάβω πια windows είχε πάνω (τα windows ειχαν αλλαχτεί με windows απο τον θείο και επιθυμώ να βάλω τα μανισια πάλι )

Δημοσ.

Υπάρχει προγραμματάκι που στο λέει αλλά δεν το θυμάμαι τώρα. Ψάξε στο google με το όνομα του μοντέλου και specs ή specifications και θα σου βγάλει και με ποιο ερχότανε

Δημοσ.

Αν δεν έχεις τα windows που ειχε απο την μάνα του δεν μπορείς να μάθεις το cdkey που είχες εκτός και αν υπάρχει και δεν εχεις σβήσει το κρυφό partition του δίσκου οποτε μπορείς να κάνεις πάλι εγκατάσταση απο εκει

Δημοσ.

Αν δεν έχεις τα windows που ειχε απο την μάνα του δεν μπορείς να μάθεις το cdkey που είχες εκτός και αν υπάρχει και δεν εχεις σβήσει το κρυφό partition του δίσκου οποτε μπορείς να κάνεις πάλι εγκατάσταση απο εκει

Εγώ κατάλαβα ότι έχει το κλειδί αλλά δεν ξέρει σε ποια έκδοση αντιστοιχεί

Δημοσ.

Δλδ δεν ανοιγει το μηχανημα να δει τι ειχε?

Έχουν περαστεί άλλα Windows σπασμένα και τώρα θέλει να βάλει αυτά που είχε από τη μάνα του. Το αυτοκολλητάκι από κάτω όμως έχει φθαρεί και δεν φαίνεται η έκδοση αλλά μόνο το κλειδί. (εγώ αυτό έχω καταλάβει τουλάχιστον! :) )

SPANK, το partition καμιά φορά το σβήνουν όταν περνάνε σπασμένα Windows...βλακεία βέβαια αλλά συμβαίνει

Δημοσ.

Πολλα λαπτοπς το γραφουν και στο bios πιο λειτουργικο εχουν. Αλλιως απο το μοντελο και google.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχουν περαστεί άλλα Windows σπασμένα και τώρα θέλει να βάλει αυτά που είχε από τη μάνα του. Το αυτοκολλητάκι από κάτω όμως έχει φθαρεί και δεν φαίνεται η έκδοση αλλά μόνο το κλειδί. (εγώ αυτό έχω καταλάβει τουλάχιστον! :) )

SPANK, το partition καμιά φορά το σβήνουν όταν περνάνε σπασμένα Windows...βλακεία βέβαια αλλά συμβαίνει

αυτο ακριβώς . δεν ξερω αν αυτα που εχει τωρα ειναι τα μαμισια
Δημοσ.

Τα περισσότερα έρχονται με home εκδόσεις, αν έχεις ultimate πχ είναι κατά 99.9% σπασμένα. Ψάξε όπως σου είπα με το μοντέλο του λάπτοπ σου και specs ή specifications στο google για να βρεις ακριβώς ποια φορούσε. Αν μιλάμε για windows 7 τα περισσότερα laptop είχαν τα 7 home premium 32 ή 64 bit (το κλειδί κάνει και στις δύο εκδόσεις)

Δημοσ.

Βρες το μοντέλο του και γράψε στο Google. Θα σου πει πιο λειτουργικό σύστημα είχε προεγκατεστημένο.

Πάντως:

2002-αρχες2007 > μάλλον θα έχει ΧΡ

μεσα2007-τελη2009 > μάλλον θα έχει Vista

τελη2009-σεπτεμβριος2012 > μαλλον θα έχει 7

σεπτέμβριος2012-ιούλιος2013 > μάλλον θα έχει 8

ιούλιος2013-τώρα > μάλλον θα έχει 8.1

Σημείωση: Αυτή είναι μια εκτίμηση που μπορεί να μην ισχύει σε εσένα. Για αυτό προτείνω να ψάξεις το μοντέλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...