KinigosPsixon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα θέλω να κάνω φορματ ενα λάπτοπ αλλα η έκδοση τον windows χάθηκε απο κάτω απο το αυτοκολητάκι φαίνεται μόνο το key πώς μπορώ να καταλάβω πια windows είχε πάνω (τα windows ειχαν αλλαχτεί με windows απο τον θείο και επιθυμώ να βάλω τα μανισια πάλι )
zio10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Υπάρχει προγραμματάκι που στο λέει αλλά δεν το θυμάμαι τώρα. Ψάξε στο google με το όνομα του μοντέλου και specs ή specifications και θα σου βγάλει και με ποιο ερχότανε
SPANK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν έχεις τα windows που ειχε απο την μάνα του δεν μπορείς να μάθεις το cdkey που είχες εκτός και αν υπάρχει και δεν εχεις σβήσει το κρυφό partition του δίσκου οποτε μπορείς να κάνεις πάλι εγκατάσταση απο εκει
zio10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν έχεις τα windows που ειχε απο την μάνα του δεν μπορείς να μάθεις το cdkey που είχες εκτός και αν υπάρχει και δεν εχεις σβήσει το κρυφό partition του δίσκου οποτε μπορείς να κάνεις πάλι εγκατάσταση απο εκει Εγώ κατάλαβα ότι έχει το κλειδί αλλά δεν ξέρει σε ποια έκδοση αντιστοιχεί
SPANK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Λογικά θα υπάρχει το κρυφό partition που είχε τα windows για εγκατάσταση πές του να το κοιτάξει
zio10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δλδ δεν ανοιγει το μηχανημα να δει τι ειχε? Έχουν περαστεί άλλα Windows σπασμένα και τώρα θέλει να βάλει αυτά που είχε από τη μάνα του. Το αυτοκολλητάκι από κάτω όμως έχει φθαρεί και δεν φαίνεται η έκδοση αλλά μόνο το κλειδί. (εγώ αυτό έχω καταλάβει τουλάχιστον! ) SPANK, το partition καμιά φορά το σβήνουν όταν περνάνε σπασμένα Windows...βλακεία βέβαια αλλά συμβαίνει
rfc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Πολλα λαπτοπς το γραφουν και στο bios πιο λειτουργικο εχουν. Αλλιως απο το μοντελο και google.
KinigosPsixon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Έχουν περαστεί άλλα Windows σπασμένα και τώρα θέλει να βάλει αυτά που είχε από τη μάνα του. Το αυτοκολλητάκι από κάτω όμως έχει φθαρεί και δεν φαίνεται η έκδοση αλλά μόνο το κλειδί. (εγώ αυτό έχω καταλάβει τουλάχιστον! ) SPANK, το partition καμιά φορά το σβήνουν όταν περνάνε σπασμένα Windows...βλακεία βέβαια αλλά συμβαίνει αυτο ακριβώς . δεν ξερω αν αυτα που εχει τωρα ειναι τα μαμισια
zio10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Τα περισσότερα έρχονται με home εκδόσεις, αν έχεις ultimate πχ είναι κατά 99.9% σπασμένα. Ψάξε όπως σου είπα με το μοντέλο του λάπτοπ σου και specs ή specifications στο google για να βρεις ακριβώς ποια φορούσε. Αν μιλάμε για windows 7 τα περισσότερα laptop είχαν τα 7 home premium 32 ή 64 bit (το κλειδί κάνει και στις δύο εκδόσεις)
harislinuxos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Βρες το μοντέλο του και γράψε στο Google. Θα σου πει πιο λειτουργικό σύστημα είχε προεγκατεστημένο. Πάντως: 2002-αρχες2007 > μάλλον θα έχει ΧΡ μεσα2007-τελη2009 > μάλλον θα έχει Vista τελη2009-σεπτεμβριος2012 > μαλλον θα έχει 7 σεπτέμβριος2012-ιούλιος2013 > μάλλον θα έχει 8 ιούλιος2013-τώρα > μάλλον θα έχει 8.1 Σημείωση: Αυτή είναι μια εκτίμηση που μπορεί να μην ισχύει σε εσένα. Για αυτό προτείνω να ψάξεις το μοντέλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα