Προς το περιεχόμενο

Devastator Mouse wheel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα κέρδισα από μια κλήρωση το Devastator set και το χρησιμοποιώ 3 μέρες και μου εμφάνισε πρόβλημα με το Wheel του ποντικιού, όταν κάνω Scroll up κάνει από μόνο του Scroll Down και το αντίθετο... ξέρει κανείς τι συμβαίνει η καμία πιθανή λύση ?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα κέρδισα από μια κλήρωση το Devastator set και το χρησιμοποιώ 3 μέρες και μου εμφάνισε πρόβλημα με το Wheel του ποντικιού, όταν κάνω Scroll up κάνει από μόνο του Scroll Down και το αντίθετο... ξέρει κανείς τι συμβαίνει η καμία πιθανή λύση ?

σου κάνει τον θόρυβο λες και γρυλίζει.συνέχισε να το χρησιμοποιείς κανονικά.δεν θα εχεις θέμα

Δημοσ.

Δοκιμασε αν απεγκαταστησεις τους drivers και να κατεβασεις τους ενημερωμενους απο την σελιδα του κατασκευαστη (αν υπαρχουν drivers φυσικα). Συνηθως τρωνε κολληματα πολλα ποντικια!

Δημοσ.

σου κάνει τον θόρυβο λες και γρυλίζει.συνέχισε να το χρησιμοποιείς κανονικά.δεν θα εχεις θέμα

Όχι, το πρόβλημα ειναι στο Wheel.

Δοκιμασε αν απεγκαταστησεις τους drivers και να κατεβασεις τους ενημερωμενους απο την σελιδα του κατασκευαστη (αν υπαρχουν drivers φυσικα). Συνηθως τρωνε κολληματα πολλα ποντικια!

Έψαξα στην σελίδα αλλά δεν υπάρχουν Drivers για το ποντίκι...  έχω αγανακτήσει πραγματικά.

Δημοσ.

Ειχα το σετακι κανα 6μηνο. Το ποντικι το εκανε αυτο απ την πρωτη μερα. Επισης θα σου χαλασει το ενα απο το 2 κλικ στους επομενους μηνες οσο και αν το προσεχεις στο λεω να ξερεις,τεσταρισμενο απο πολλα ατομα. Δεν ειναι και οτι καλυτερο που κυκλοφορει στην αγορα, 25ευρω ειχα παρει το σετακι νομιζω,για οσο κρατησε καλο ηταν. (το keyboard το εχω ακομα αλλα και αυτο δεν εχει το φωτισμο που θα επρεπε να εχει)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ έχω τo mouse 18 μέρες και η ροδέλα τρίζει βγάζοντας έναν απαίσιο, ενοχλητικό θόρυβο σαν σκουριασμένο C3PO.

Η εγγύηση 2 χρόνων που προσφέρει μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή όχι; Δεν έχω ιδέα, δεν έχει χρειαστεί ποτέ να καταφύγω σε εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...