vagelisx3 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας παιδιά. Από χθες όταν ανοίγω το PC πριν μπει στην επιφάνεια εργασίας μου βγάζει αυτό το μήνυμα Περιβάλλον χρήστη-Δεν είναι δυνατό να εντοπιστούν το τοπικό προφίλ και θα συνδεθούν με ένα προσωρινό.Αν και τα αρχεία είχαν πάει σε άλλη θέση υπήρχαν.Σήμερα ήρθε ένας γνωστός να το δει μπήκε σε ασφαλή λειτουργία και μετά άδειασε και ο σκληρός δίσκος!!!Μπορεί κάποιος να μου πει πως τουλάχιστον να ανακτήσω τα αρχεία μου?και μετά ας το κάνω και φορμάτ.Windows xp έχω.
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Έχουμε γεμίσει "τεχνικούς"... Τα αρχεία έχουν σβηστεί ή δε μπορεις να τα βρεις; Βλέπεις δηλαδή τον δίσκο να είναι πιο άδειος από πριν; (υπάρχουν περισσότερα γίγα διαθέσιμα τώρα; ) Κάτι μου λέει ότι τα αρχεία είναι εκεί απλά δεν τα βλέπεις γιατί μπήκε από άλλο λογαριασμό χρήστη και δε σου δίνει δικαιώματα. 1
vagelisx3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ναι είναι άδειος ο δίσκος.Έβαλα ένα πρόγραμμα για ανάκτηση και μου τα βρήκε αλλά δεν προχώρησα στην διαδικασία διότι δεν ξέρω την εγκυρότητα του.Αν έχει να προτείνει κανείς κάποιο σίγουρο μην τα χάσουμε οριστικά!
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Πως τα καταφέρατε και σβήσατε όλα τα αρχεία στον δίσκο; Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό μέσα από ασφαλή λειτουργία, εκτός αν τα αρχεία ήταν σε άλλο δίσκο ή προχωρήσατε σε format με το δισκάκι των windows. Ποιο πρόγραμμα δοκίμασες; Μην φοβάσαι για οριστική διαγραφή γιατί η ανάκτηση δεν γίνεται in-place, δηλαδή στον ίδιο δίσκο αλλά σε άλλο δίσκο ή partition. Δεν θα σε αφήσεις το πρόγραμμα έτσι κι αλλιώς να το κάνεις στον ίδιο δίσκο. Οπότε προχώρα με την ανάκτηση και δες αν είναι εντάξει τα αρχεία σου και αν είναι προχώρα σε format. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 γράψε το hirens boot cd σε ένα cd ή usb κάνε boot απο το cd ή usb και απο εκεί εκτέλεσε το recuva και κάνε ανάκτηση των αρχείων σου. Αν έχει γίνει φορματ πολύ φοβάμαι ότι ένα μέρος των αρχείων έχει χαθεί οριστικά. Για τι αρχεία μιλάμε; pdf,docx,exe;
rfc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Αν εχει γινει φορματ δε χανεται τπτ. Αν γραφτηκε κατι πανω απο φορματ χανεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα