Rod@X Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Διόρθωση στον τίτλο status 0Xc0000428 Προσπαθώ να επαναφέρω ένα s478 , P4 2.8 Mhz, με sata σκληρό , 80 gb , asrock mobo kai 2 GB ram. Στην εγκατάσταση πάνε όλα καλά. To πρόβλημα: Όταν κλείσω το pc για περισσότερο από 2-3 ώρες παίρνω το παραπάνω μήνυμα σφάλματος. Το παράξενο: Αν μετά από αυτό μπω , μπορώ να κλείσω και να μπω χωρίς προβλήματα- μηνύματα. Δοκίμασα, 1 Νέα εγκατάσταση με αποδεδειγμενα καλό cd εγκατάστασης (έχει δουλέψει σε άλλο pc), χωρίς να φορτώσω τίποτα πάρα μόνο τα windows. 2. Αποσύνδεση όλων των περιττών συσκευών. 3. Reset bios - Αλλαγή μπαταρίας 4. Load optimized default 6. Την επιδιόρθωση στο boot ,που προτείνει η σελίδα του σφάλματος (φώτο). 7. Εγκατάσταση σε άλλο δίσκο , γιατί ο πρώτος είχε 99% υγεία (είπα ...μήπως... αλλά δεν) Το ξέρω ότι δεν αξίζει το μηχάνημα το κόπο, αλλά για ετσι για το ....γαμώτο! Κάθε ιδέα , δεκτή. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2014 από Rod@X
Rod@X Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κάποιες φορές, όταν κάνω επιδιόρθωση των windows με το cd εγκατάστασης, μου βγάζει ένα μήνυμα "να αποσυνδέσω κάποια συσκευή ήχου ή εικόνας που πρόσφατα έχω συνδέσει", ενώ δεν έχει συνδεθεί τίποτα (ούτε καν ηχεία). Καμιά ιδέα? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2014 από Rod@X
Xvipes Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Uber wild guess αλλά μήπως χάνεται η ημερομηνία/ώρα στο laptop?
Rod@X Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δεν χάνεται ημερομηνια, αλλωστε εχω αλλάξει μπαταρία καλου κακού και δεν είναι λαπτοπ.
Rod@X Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Για ενημέρωση: Μια μνήμη έκανε τη ζημιά! Δεν μπορώ να καταλάβω το πως, αλλά από όταν τη έβγαλα , όλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα