atrwtos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Έχω αυτό το προβλήμα στο παλιό μου pc,συνέβει ξαφνικά εκεί που έκανα μια εγγραφή διέκοψε την εγγραφή και έκανε έναν θόρυβο ο οποίος τον κάνει μόνο όταν κάνει ανάγνωση DVD το ανοιξα το καθάρισα από σκόνη καθάρισα και με το ιδικό dvd to led αργότερα αλλά τιποτα διαπίστωσα ότι ο μηχανισμός του led πηγαινει πανω κατω συνεχεια για κανενα 3λεπτο και στην συνεχεια σταματα απο μονο του...γνωρίζει κάποιος να μου πει;
Paulostge Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασε να κάνεις εγγραφή με άλλη εφαρμογή, διαφορετικά ήρθε το τέλος του... Ξέχασα να αναφ'ερω να δοκιμάσεις άλλη μάρκα cd ή τύπο.. 1
washcloud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του περάσεις ξανά firmware - αν υπάρχει νεότερη έκδοση ("πειραγμένη" ή επίσημη) από την υπάρχουσα, ακόμη καλύτερα. Ψάξε εδώ http://www.rpc1.org Πιθανώς ήρθε το τέλος του απλά, όπως είπε κι ο αποπάνω, βέβαια, αλλά μια δοκιμή δεν είναι άσχημη. 3
atrwtos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ παιδιά!..ναι θα περάσω firmware δεν χάνω κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα