paixtroni Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας, κάτω υπάρχει μια φωτογραφία με τα στοιχεία του υπολογιστή μου. Θέλω να μου πείτε αν μπορώ να βάλω Mac λογισμικό Ότι άλλο θέλετε να προσθέσετε ευχαρίστως! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
SPANK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να βάλεις hackintosh σίγουρα σε desktop με αρκετές μετατροπές όμως και να υποστηρίζεται απο τις συσκευές με drivers κτλπ , γενικά πάει ανάλογα το hardware στο desktop δεν ειναι εντελώς απλή διαδικάσία
paixtroni Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ότι δεν είναι απλή το έχω ακούσει.. Έχεις κάτι να μου προτείνεις σχετικά με τα hackintosh εκτός του tonymacx86? (εάν υπάρχει κάποιος οδηγός στο forum ή τίποτα τέτοιο).ΥΓ: όταν λες ότι πάει ανάλογα με το hardware τι ακριβώς εννοείς? (mouse, keyboard etc?)
paylidis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Συνήθως στη μητρική και τα γραφικά είναι το θέμα (εφόσον έχεις Ιντελ από επεξεργαστή είσαι οκ). Τσέκαρε στα σχετικά σάιτ αν παίζει η μητρική και τα γραφικά σου σε άλλη hackintosh σύνθεση
Peleus17 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Gt 750 σιγουρα κανει γιατι εχω δει Macs με την καρτα αυτη
pikaros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 δοκιμασε το iatkos το εχω βαλει πολλες φορες σε πολλα laptop αλλα θα εχεις σιγουρα προβλημα με την wifi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα