Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!!

Έχω το εξής θέμα με το viber..έχω iphone 4s και μιλάω με viber με την αδερφή μου που μένει Αμερική. Από προχθές ωστόσο ενώ έβλεπα κανονικά το online status της ξαφνικά όταν ανοίγω το "παράθυρό" της δεν εμφανίζεται το online status κάτω από το όνομά της. Έκλεισα το κινητό και το ξανάνοιξα και διορθώθηκε, μετά από 1 ώρα πάλι τα ίδια, το ξανάκλεισα και το ξανάνοιξα και πάλι οκ ωστόσο πάλι μέσα στην ίδια μέρα παρουσιάστηκε το ίδιο θέμα οριστικά και όσες φορές και αν έχει κλείσει/ανοίξει το iphone πάλι δεν βλέπω τίποτα. Μόνο με τη συγκεκριμένη επαφή ωστόσο, δηλαδή το online status των άλλων μου επαφών που επικοινωνώ το βλέπω κανονικά..

Είχα τη φοβερή ιδέα να σβήσω τη συνομιλία και να τη σβήσω σαν επαφή και μετά να την ξαναπροσθέσω σαν επαφή. Πλέον δεν βλέπω ούτε το Online status της ούτε και καν τη φωτογραφία προφίλ της.

Έψαξα και σε άλλες επαφές στη λίστα μου και βρήκα 2-3 ακόμα που ενώ βλέπω σηματάκι ότι χρησιμοποιούν viber δεν βλέπω την φωτογραφία τους ούτε το online status τους.

Μήπως ξέρει κάποιος τι συμβαίνει και πώς διορθώνεται; Η αδερφή μου μου είπε πως η ίδια δεν άλλαξε κάτι στις ρυθμίσεις του viber της.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

Ρυθμισεις---> απορρητο ---> κοινή χρήση κατάστασης συνδεσηςˊπρέπει να είναι τικαρισμενο και στους 2 αλλιώς δεν μπορείς να Δεις ποτέ συνδεθηκε καποιος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...