Cpkdemian Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Παιδια θελω γνωμες για το νεο android. Απο τοτε που το εβαλα στο κινητο πολυ ραμ δεσμευετε μερικες εφαρμογες δεν ανοιγουν καν... προκειτε να βγει κανα update γιατι ετσι δεν παμε πουθενα
thomasG4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Παιδια θελω γνωμες για το νεο android. Απο τοτε που το εβαλα στο κινητο πολυ ραμ δεσμευετε μερικες εφαρμογες δεν ανοιγουν καν... προκειτε να βγει κανα update γιατι ετσι δεν παμε πουθενα Εγώ προσωπικά απο τότε που έβαλα τη Lollipop, η κατανάλωση της RAM έχει μειωθεί δραστικά. Απο τα 1,3 GB RΑΜ μόνο τα 300 MB καταναλώνει συνολικά. Στο Antutu με KitKat είχα 20400 score και τώρα με Lollipop πήγε 22200 Ποια συσκευή έχεις; Έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;
Cpkdemian Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Samsung note 4? nexus 5 καπου διαβασα θελει 512 μβ ram για να μπει το λειτουργικο Εγώ προσωπικά απο τότε που έβαλα τη Lollipop, η κατανάλωση της RAM έχει μειωθεί δραστικά. Απο τα 1,3 GB RΑΜ μόνο τα 300 MB καταναλώνει συνολικά. Στο Antutu με KitKat είχα 20400 score και τώρα με Lollipop πήγε 22200 Ποια συσκευή έχεις; Έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; γιατι να κανω επαναφορα φιλε?
thomasG4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 nexus 5 καπου διαβασα θελει 512 μβ ram για να μπει το λειτουργικο γιατι να κανω επαναφορα φιλε? Γιατι καμιά φορά δεν "κάθεται" καλά το update και δημιουργούνται προβλήματα (Lag, Force Close σε εφαρμογές κτλ). Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές, αφου πρώτα πάρεις backup ότι αρχεία χρειάζεσαι και τις επαφές. 1
Cpkdemian Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 το προγραμμα που κατεβασα για το backup το mobilego αναγνωριζει τη συσκευη ως nexus 4.....
thomasG4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 το προγραμμα που κατεβασα για το backup το mobilego αναγνωριζει τη συσκευη ως nexus 4..... Δεν χρειάζεται πρόγραμμα για back up. Βάζεις όσα αρχεία (φωτογραφίες, downloads κτλ) θέλεις απο την εσωτερική μνήμη στη κάρτα sd και τις επαφές τις συγχρονίζεις με το gmail. Μπορείς να πάρεις και backup των επαφών, άμα πας στις επαφές έχει επιλογή για back up στην sd.
Cpkdemian Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 δεν εχει sd αυτο το κινητο αλλα καταλαβα τι λεσ οκ φιλε
tony81 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εμένα μου βγάζει ένα μικρό θαυμαστικό στην άκρη από το σήμα δικτυου. Τι σημαινει? Κλήσεις κτλ όλα καλά
thomasG4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εμένα μου βγάζει ένα μικρό θαυμαστικό στην άκρη από το σήμα δικτυου. Τι σημαινει? Κλήσεις κτλ όλα καλά Νομίζω είναι φυσιολογικό animation του Lollipop όταν δεν έχεις ενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Και σε εμένα το ίδιο κάνει.
tony81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Ναι αυτό πρέπει να ειναι. Όταν έχω wifi ανοιχτό φευγει. Αντε να πάρουμε το φλυφιτζουρι στο tablet μπας κ βελτιωθεί λίγο το touch wiz της samsung
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα