Drolok Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 πως μπορω να συνδεσω το tablet μου με τον εξωτερικο σκληρο δισκο που εχω?εχω εναν fat32 και εναν ntfs. πειρα το καλωδιακι (ανταπτορα) συνδεω και το στικακι και τους σκληρους ομως δεν το διαβαζει.πρεπει να εχω και καποιο προγραμμα η κατι αλλο? 1
TIGER7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα επειδη το προσπαθησα και εγω αυτη την συνδεση, καταλαβα οτι αν το ταμπλετ σου δεν εχει δυνατη μπαταρια π.χ. 6000mah δεν μπορει να ανοιξει εξωτερικους σκληρους δισκους που δεν εχουν δικο τους ρευμα τροφοδοσιας.. γιατι δεν επαρκει η δυναμη της μπαταριας να του δωσει ρευμα , Με το δευτερο μου ταμπλετ τα καταφερα που εχει 6000 μπαταρια αλλα και παλι δεν μπορει να διαγραψει φακελους και να κανει τροποποιηση γενικα στον σκληρο δισκο, μονο αναγνωση, μου εγραφε οτι δεν εχω τα απαραιτητα δικαιωματα, οποτε η τοποθετεις εξωτερικο σκληρο με δικο του ρευμα η πας για αγορα ταμπλετ με μεγαλυτερη ισχυ στην μπαταρια
ektor7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα επειδη το προσπαθησα και εγω αυτη την συνδεση, καταλαβα οτι αν το ταμπλετ σου δεν εχει δυνατη μπαταρια π.χ. 6000mah δεν μπορει να ανοιξει εξωτερικους σκληρους δισκους που δεν εχουν δικο τους ρευμα τροφοδοσιας.. γιατι δεν επαρκει η δυναμη της μπαταριας να του δωσει ρευμα , Με το δευτερο μου ταμπλετ τα καταφερα που εχει 6000 μπαταρια αλλα και παλι δεν μπορει να διαγραψει φακελους και να κανει τροποποιηση γενικα στον σκληρο δισκο, μονο αναγνωση, μου εγραφε οτι δεν εχω τα απαραιτητα δικαιωματα, οποτε η τοποθετεις εξωτερικο σκληρο με δικο του ρευμα η πας για αγορα ταμπλετ με μεγαλυτερη ισχυ στην μπαταρια Δεν εχει καμια σχεση η μπαταρια,αλλα οτι η θυρα usb του tablet δεν δινει καταλληλο ρευμα για να τροφοδοτισει τον εξ. δισκο! Υποψη δεν εχει σχεση αν η θυρα ειναι κανονικη usb ή micro usb,αλλα ποσο ρευμα ειναι ρυθμισμενο να περνα απο την usb θυρα!
panosgrav36 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Είναι γνωστό ότι τα samsung tablets ειδικά της σειρας note είναι προβληματικα.. Η μπαταρία δεν είναι δυνατή η ανάλυση είναι άστα να πάνε. Λαγκαρουν συνεχώς..μια απογοήτευση..οπότε για να μην παιδευεσε άδικα θα σου δώσω την πιο σοφή συμβουλή.. Αυτο που έκανα και εγω..ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ και αγόρασε ένα TURBO X HIVE να βρεις την υγειά σου..
Drolok Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Το συνδεω με εξ σκληρο δισκο με δικο του ρευμα.ειναι usb 3 δεν μπορει να μην μπορω να συνδεσω σκληρο.ουτε καν στικακι δεν βλέπει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα