Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Αυτήν την στιγμή έχω ένα iPhone 4 το οποίο σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω κάποιο άλλο καινούριο κινητό.

Από μάρκες δεν έχω κανένα πρόβλημα, απλά θα ήθελα κάτι από Ελλάδα. Δεν θέλω να μπλέξω με κινέζικα μαγαζιά.

Μέχρι στιγμής έχω κοιτάξει τα Huawei G6,P6,P7,P7mini, Moto G...

Το G6 το χω βρει στο best price 131€ (3G model) και στα 160€ (4G Model). Σαν χαρακτηριστικά το G6 μου άρεσε απλά από ότι έψαξα σε διάφορα reviews όλοι έλεγαν ότι δεν έχει τόσο καλή ανάλυση οθόνης... Και πως η Huawei (μάλλον γιατί δεν βρήκα μια επίσημη ανακοίνωση ή κάτι άλλο) δεν θα το αναβαθμίσει σε kitkat ή lollypop

Γενικότερα ψάχνω ένα κινητό το οποίο θα με βγάλει για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον (αναφέρομαι και σε άποψη χαρακτηριστικών αλλά και σε άποψη αναβαθμίσεων).

Τι έχετε να προτείνεται;

Δημοσ.

samsung galaxy s3 neo ειναι ενα κινιτο με πολυ καλα χαρακτηριστικα αν τα δεις σκεφτομαι να το παρω και εγω.Αλλιως υπαρχει το κινιτο που προτεινουνν ολοι to moto g 2nd gen.............

Δημοσ.

160€ και να σε καλυψει σα συσκευη και αναβαθμισεις για 2 χρονια τουλαχιστον ειναι πολυ δυσκολο. Εδω τα κινητα με διπλασια τιμη δεν ξερουμε αν θα αναβαθμιζονται ως το 2017. Μιλαω για αυτη την τιμη γιατι αυτην αναφερεις στην αναζητηση σου. Το Huawei P7 εχει ~270€ και εννοειται οτι ειναι πολυ καλυτερο. Πες μας αν θες το budget που θελεις. Το P7 ειναι εξαιρετικο κινητο σε αυτα τα χρηματα και κατα τη γνωμη μου, πανεμορφο.

Στα 170€, το πιο futurproof τηλεφωνο ειναι μαλλον το Moto G 2014.

Δημοσ.

Γενικα το budget μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 270 (λογω P7) απλά αμα μπορώ να πάρω κάτι εξίσου καλό με λιγότερα λεφτά why not ;)

Το moto g έχει αρχίσει και με ψήνει απλά ακόμα δεν είμαι και πολύ σίγουρος...

Moto G 4g η Moto G 2014 (αν εχω καταλαβει ειναι αυτο με τα μπροστινα ηχεια)???????

Δημοσ.

Έχω αλλά δεν θέλω να μπλέξω με τέτοια..

Προτείνω Motorola Moto G 2nd. Gen. Στα λεφτά αυτά η συσκευή είναι ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις. Αν χρειάζεσαι οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Δημοσ.

Προτείνω Motorola Moto G 2nd. Gen. Στα λεφτά αυτά η συσκευή είναι ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις. Αν χρειάζεσαι οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

και αυτο μου αρεσει απλα με χαλαει λιγο η μπροστινη τοποθετηση των ηχειων.. απο οτι εχω διαβασει για την καμερα δεν λενε τοσο καλα λογια αλλα λενε οτι ισως φτιαχτει με καποια αναβαθμιση firmware η με το lollipop. ισχυει κατι τετοιο;

Δημοσ.

και αυτο μου αρεσει απλα με χαλαει λιγο η μπροστινη τοποθετηση των ηχειων.. απο οτι εχω διαβασει για την καμερα δεν λενε τοσο καλα λογια αλλα λενε οτι ισως φτιαχτει με καποια αναβαθμιση firmware η με το lollipop. ισχυει κατι τετοιο;

Δεν έχω λάβει κάποιο update, ωστόσο, ναι το έχω διαβάσει και εγώ. Η κάμερα πάντως σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπέστατη.

Όσο για τα ηχεία παίζουν άψογα - για εμένα ο καλύτερος ήχος στην κατηγορία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...