Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ελα μαν καλοδουλεφτο. Απλα μια συμβουλη (ποτε μην εμπιστευεσαι πωλητες τυπου Public, Κοτσοβολος, Πλαισιο, Media Markt και λοιπα.) Δεν εχουνε ιδεα και απλα κοιτανε να κανουνε μια πωληση. Οταν ειχα παει να δω απο κοντα το Razer Blackwindow Ultimate 2012 στο Public, ηρθε ενας πωλητης και καλα να με εξυπηρετησει. Οταν του λεω οτι ψαχνω μηχανικο πληκτρολογιο, αρχησε να μου δειχνει κατι Logitech μευρανης με 100+ευρω. Τελικα καταληξαμε να του κανω ενα 4 λεπτο ιδιαιτερο μαθημα τι ειναι μηχανικο πληκτολογιο και τι διαφορα εχει το καθε Switch. Απλα οταν ειναι να κανεις μια αγορα, το καλυτερο ειναι να κανεις μια ερευνα αγορας μονος σου στο Internet. Φορουμ οπως αυτο εδω θα σε βοηθησει πολυ περισσοτερο απο εναν πωλητη σε μαγαζι. Μην νοιωθεις ασχημα, ολοι την εχουμε πατησει καποια στιγμη στο παρελθον. Κανεις δεν γεννηθηκε να τα ξερει, απλα τωρα ξερεις οτι την επομενη φορα που θα αγορασεις κατι δεν θα συμβουλευτεις πωλητη. Anyway, το Apex, ειναι ενα αξιολογο πληκρολογιο που θα μεινεις ευχαριστημενος. Μεγια! Εμενα οταν μου χαλασε το Trigger,μου λεει ο πωλητης του Κωτσοβολου ''Θα σου κοψουμε πιστωτικο'' Του λεω οκ.Μετα παει σε ενα υπολογιστη για να μου δωσει πραγματα για το πιστωτικο αυτο και μου βαζει το αθλιο Roccat Arvo http://www.skroutz.gr/s/250149/Roccat-Arvo.html?keyphrase=roccat+arvoκαι μου λεει ''σου μενουν αλλα 20ευρω'' Του λεω δωστε μου σε επιταγη το πιστωτικο να αγορασω ενα αλλο μηχανικο και τελικα πηρα το Logitech G710.Ακριβο μεν αλλα δεν ειχε και τιποτα αλλο να παρω παρα αυτο και το Razer Blackwidow το απλο με τους πρασινους διακοπτες που ουτε καν φωτιζεται. Αρα συμβουλη ειναι ναι να μην πολυ ακους τους πωλητες σε τετοια καταστηματα. Εγω παντως στα χρηματα του Apex θα επαιρνα το Logitech G510s αν μιλαγαμε μονο για μεμβρανης σε αυτα τα χρηματα.
Dev1l Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Το παλικαρι σε εβαλε να σκασεις φραγκα για να παρεις ζελατινα! κλαιω....σορρυ μαν Edit:Σε σελοφαν επρεπε να παρεις κατι στην τιμη των 50 πχ αυτο http://www.skroutz.gr/s/408863/Gigabyte-K8100.html Εντάξει φίλε μου, περισσότερο μου άρεσε το apex παρά το μηχανικό τι να κάνουμε τώρα ? Πάντως μου άρεσε που το έχω στο δωμάτιο. Λέω να το χρησιμοποιήσω και για Χριστούγεννα! (τι δεντράκι κ.τ.λ. ) Δυστηχως το παλικαρι ηταν αυτο που εφυγε με το χαμογελο στα χειλη που πουλησε το συγκεκριμενο πληκτρολογιο.Το οτι δεν σε βολεψε ενα μηχανικο δεκτο,αλλα θα μπορουσαμε να δουμε και αλλες λυσεις στα χρηματα σου.Αλλα αφου σε αυτο πηγες καλοδουλευτο Τουλάχιστον χαρήκαμε και οι δυο μας! Ελα μαν καλοδουλεφτο. Απλα μια συμβουλη (ποτε μην εμπιστευεσαι πωλητες τυπου Public, Κοτσοβολος, Πλαισιο, Media Markt και λοιπα.) Δεν εχουνε ιδεα και απλα κοιτανε να κανουνε μια πωληση. Οταν ειχα παει να δω απο κοντα το Razer Blackwindow Ultimate 2012 στο Public, ηρθε ενας πωλητης και καλα να με εξυπηρετησει. Οταν του λεω οτι ψαχνω μηχανικο πληκτρολογιο, αρχησε να μου δειχνει κατι Logitech μευρανης με 100+ευρω. Τελικα καταληξαμε να του κανω ενα 4 λεπτο ιδιαιτερο μαθημα τι ειναι μηχανικο πληκτολογιο και τι διαφορα εχει το καθε Switch. Απλα οταν ειναι να κανεις μια αγορα, το καλυτερο ειναι να κανεις μια ερευνα αγορας μονος σου στο Internet. Φορουμ οπως αυτο εδω θα σε βοηθησει πολυ περισσοτερο απο εναν πωλητη σε μαγαζι. Μην νοιωθεις ασχημα, ολοι την εχουμε πατησει καποια στιγμη στο παρελθον. Κανεις δεν γεννηθηκε να τα ξερει, απλα τωρα ξερεις οτι την επομενη φορα που θα αγορασεις κατι δεν θα συμβουλευτεις πωλητη. Anyway, το Apex, ειναι ενα αξιολογο πληκρολογιο που θα μεινεις ευχαριστημενος. Μεγια! Δεν νιώθω άσχημα για τίποτα, στην τελική είναι πολύ όμορφο! Πολλά Macro και πολύ βολικό! Εντάξει αν λέτε οτι έκανα πατάτα οκ, την άλλη φορά δεν θα απευθυνθώ σε πωλητή! Εμενα οταν μου χαλασε το Trigger,μου λεει ο πωλητης του Κωτσοβολου ''Θα σου κοψουμε πιστωτικο'' Του λεω οκ.Μετα παει σε ενα υπολογιστη για να μου δωσει πραγματα για το πιστωτικο αυτο και μου βαζει το αθλιο Roccat Arvo http://www.skroutz.gr/s/250149/Roccat-Arvo.html?keyphrase=roccat+arvoκαι μου λεει ''σου μενουν αλλα 20ευρω'' Του λεω δωστε μου σε επιταγη το πιστωτικο να αγορασω ενα αλλο μηχανικο και τελικα πηρα το Logitech G710.Ακριβο μεν αλλα δεν ειχε και τιποτα αλλο να παρω παρα αυτο και το Razer Blackwidow το απλο με τους πρασινους διακοπτες που ουτε καν φωτιζεται. Αρα συμβουλη ειναι ναι να μην πολυ ακους τους πωλητες σε τετοια καταστηματα. Εγω παντως στα χρηματα του Apex θα επαιρνα το Logitech G510s αν μιλαγαμε μονο για μεμβρανης σε αυτα τα χρηματα. Γιατί το G510s ? Τι διαφορά έχει ? Υ.Γ.: Πείτε ρε μάγκες μεγια, μην μου λέτε έκανες πατάτα κ.τ.λ., είπα να το χαρώ και εγώ λίγο αλλά απευθείας μου κάνετε την καρδιά γαρούφαλο, δηλαδή κακό τόσο είναι ? Να το δώσω σαν μεταχειρισμένο και να πάρω άλλο ? Thnx φίλε @Zergoulini 1
booZe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Με γειες!![κι εγώ με ένα παλιόμεμβρανο-Isku είμαι, αλλά δεν κλαίω] Εγω παντως στα χρηματα του Apex θα επαιρνα το Logitech G510s αν μιλαγαμε μονο για μεμβρανης σε αυτα τα χρηματα. Αν και όχι εντελώς λάθος, δεν μετράει αυτή η πρόταση γιατί είσαι fanboy. 1
EimaiMiaXara Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά ποιο vfm Red switch προτείνεται?Κανένας ?
Fulgore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά ποιο πληκτρολόγιο προτείνεται με κόκκικο switch?(όσο πιο φθηνό γίνεται) είτε από εξωτερικό η εσωτερικό Ενα καλο φιλτρο για να δεις πληκτρολογια με Red switches εχει το Eshop,ριξτου μια ματια http://www.e-shop.gr/keyboards-pliktrologia-l?table=PER&category=%D0%CB%C7%CA%D4%D1%CF%CB%CF%C3%C9%CF&filter-10275=1 Εντάξει φίλε μου, περισσότερο μου άρεσε το apex παρά το μηχανικό τι να κάνουμε τώρα ? Πάντως μου άρεσε που το έχω στο δωμάτιο. Λέω να το χρησιμοποιήσω και για Χριστούγεννα! (τι δεντράκι κ.τ.λ. ) Τουλάχιστον χαρήκαμε και οι δυο μας! Δεν νιώθω άσχημα για τίποτα, στην τελική είναι πολύ όμορφο! Πολλά Macro και πολύ βολικό! Εντάξει αν λέτε οτι έκανα πατάτα οκ, την άλλη φορά δεν θα απευθυνθώ σε πωλητή! Γιατί το G510s ? Τι διαφορά έχει ? Υ.Γ.: Πείτε ρε μάγκες μεγια, μην μου λέτε έκανες πατάτα κ.τ.λ., είπα να το χαρώ και εγώ λίγο αλλά απευθείας μου κάνετε την καρδιά γαρούφαλο, δηλαδή κακό τόσο είναι ? Να το δώσω σαν μεταχειρισμένο και να πάρω άλλο ? Thnx φίλε @Zergoulini Κοιτα να δεις προσωπικα τοσα χρηματα για μεμβρανης δεν θα τα εδινα,και αν επαιρνα κατι σε μεμβρανης θα επαιρνα ενα φθηνο Corsair K30.Τελος παντων ο λογος που προτεινα το G510s οπως και γενικα οτιδηποτε απο Logitech,ειναι γιατι δεν προκειται να σε κρεμασει ποτε η εταιρια πισω απο αυτο.Σκυλια τα πληκτρολογια της,ειδικα τα μεμβρανης και ακομα καλυτερη η εγγυηση και το After Sales. Αλλα οπως και να εχει με γεια το νεο πληκτρολογιο 1
gorillas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Καλοδούλεφτο φίλε μου! Να πω την αλήθεια και μένα το http://www.e-shop.gr/coolermaster-sgk-4020-gkcl1-quickfire-tk-cherry-mx-blue-switch-gaming-keyboard-us-layout-p-PER.810844 αρχικά (τα πρώτα 10 δεύτερα) με ξίνισε... Πλέον δεν μπορώ να γράψω σε μη μηχανικό πληκτρολόγιο! Η αίσθηση στο γράψιμο και το κλίκι - κλίκι είναι φοβερά... και γράφω καθημερινά πολλές σημειώσεις σε Latex. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα