Dr.DrekoCX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα. ειμαι αναμεσα στα κινητα της περιγραφης.δεν υπαρχει προβλημα με τιμη λογω τεραστιας επιδοτησης. θα ηθελα να μου απαντησουν ατομα με αρκετη γνωση στα συγκεκριμενα μοντελα ευχαριστω
Unabomber Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 LG G3- Ωραια οθονη, αλλα υπερθερμενεται και απο μπαταρια με το ζορι 4 ωρες οθονη, αψογη αναλογια μεγεθους οθονης με το συνολικο μεγεθος του κινητου. (Αν το παρεις, παρτο μονο στην 32αρα με 3gb ραμ, αλλιως θα το στειλεις στον τοιχο σε μια ωρα ) S5- Δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση..... εχει πολυ καλη καμερα, και απο μπαταρια τα κουτσοφερνει. Ζ3- Πολυ καλη μπαταρια, κλασσικη 20αρα καμερα με πολυ καλα αποτελεσματα σε χαμηλο φωτισμο. Μεγαλα bezels. Και τα 3 θα παρουν Lollipop. Αυτα περιληπτικα.
Socratis_g Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 βαλε εδώ τι θες http://www.phonearena.com/phones/compare/LG-G3,Samsung-Galaxy-Note-4,Sony-Xperia-Z3/phones/8347,8577,8764 1
StigmaX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Προσωπικά επέλεξα z3,για ποιότητα κατασκευής και μπαταρία. Δύο πολύ βασικοί παράγοντες για εμένα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα