Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Το Laptop για το οποίο άνοιξα το θέμα έχει διαλύσει από χτύπημα πεντάχρονου (competitive & στα δικά μου χνάρια επακριβώς το ανίψι - έτσι είχε φύγει στη δική μας εποχή ο Amstrad). Είχα μια εταιρία από Θεσ/κη κάποτε, και έκανε αντικαταστάσεις σε σχετικά υποφερτές τιμές.Αναρωτιόμασταν λοιπόν μήπως αξίζει η αλλαγή της.Γνωρίζετε κανέναν που να κάνει τέτοιες δουλειές; Τους πλαισιάδες (είναι TURBO-X) λέω να μην τους ενοχλήσω καν..
Σαϊνόμπι Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αν μας πεις μοντελο μπορουμε να σου βρουμε απο eBay φθηνο ανταλλακτικο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Άλλη οθόνη ξέμπαρκη από Ebay, ε;Είναι μια λύση, αν δεν υπάρχει εγχώριος dealer.. Επίσης η δουλειά δεν χρειάζεται τεχνικό; Δε νομίζω να είναι και μια πλεξούδα.. Model: TURBO-X B5125
Σαϊνόμπι Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Τα Turbo-X δεν εχουν μεγαλη ποικιλια στα ανταλλακτικα δυστυχως. Πχ βρηκα αυτην την CLEVO B5125 15.6 HD LED LCD SCREEN αλλα την θεωρω αρκετα τσιμπημενη την τιμουλα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 47€ δείχνει μαζί με ΜΤΦ για Ελλάντα.Μια χαρά του ακούστηκε που του το μετέφερα.. κάνει 100% λες; Και δεν θέλει τεχνικό η φάση;
plpapadopoulos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Samsung είναι κυρίως οι περισσότερες οθόνες των Clevo. Τί θα κάνεις για να διαπιστώσεις τί οθόνη φοράει: 1) Το ανοίγεις και μας λες. 2) Συνδέεις εξωτερική οθόνη στη VGA/HDMI και εγκαθιστάς και τρέχεις το Monitor Asset Manager. Βλέπεις πληροφορίες (προφανώς ΟΧΙ για την TV/Οθόνη που το συνέδεσες) και τις αναφέρεις. Το πόσο δύσκολη ή εύκολη είναι η αλλαγή panel, είναι σχετικό και αν δε γνωρίζεις να το κάνεις, καλύτερα μή το κάνεις γιατί μπορεί να πάρεις φαλάγγι και να κόψεις κάνα καλώδιο (ή lanes από το LVDs) και να τρέχεις για άλλα μετά. Προσωπικά μου παίρνει μέσο όρο 5 λεπτά να κάνω αλλαγή panel σε μηχάνημα αλλά δεν αποτελεί αυτό και κανόνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα