Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Battlefield 1

Game changer δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο ( πρώτος παγκόσμιος δηλαδή ) . Wow ! Ψήθηκα!

Πάνω κάτω ότι είχα διαβάσει και προηγουμένως στο reddit.

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4hdigq/battlefield_2016_detailed_from_my_source_ww1_game/

Δημοσ.

πρωτου ψηθείτε για αγορά περιμένετε την ΒΕΤΑ.

πιστευω κλασσικα θα εχει προβλήματα.

αν με κερδίσει,το παιρνω.

Δημοσ.

Οκ δειχνει πιο ενδιαφερον απο το Call of duty για φετος αρα μπραβο σε αυτο.Αλλα και παλι επειδη μιλαμε για EA(και επειδη και στο Battlefront αλλα βλεπαμε στα trailet και αλλιως ηταν το παιχνιδι)υπομονη μεχρι να δουμε εστω καποια gameplay video.

Αλλα ρε γμτ σοβαρα τωρα???battlefield 1 για Xbox1???Αλλο ονομα δεν μπορουσαν να του δωσουν?,.,,

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

πρωτου ψηθείτε για αγορά περιμένετε την ΒΕΤΑ.

πιστευω κλασσικα θα εχει προβλήματα.

Εύκολα.

Aλλά γουστάρω πάλι αεροπλάνα με πολυβόλα μόνο (για βόμβες να δούμε πώς ακριβώς), χωρίς να έχω ελικόπτερα, stingers, air-mines και δεν θυμάμαι πόσα αντιαεροπορικά είχε στο 4. :P

(και λέει αφού πετάξουμε, να είμαι μάααπααα)

• Like 2
Δημοσ.

Οκ δειχνει πιο ενδιαφερον απο το Call of duty για φετος αρα μπραβο σε αυτο.Αλλα και παλι επειδη μιλαμε για EA(και επειδη και στο Battlefront αλλα βλεπαμε στα trailet και αλλιως ηταν το παιχνιδι)υπομονη μεχρι να δουμε εστω καποια gameplay video.

Αλλα ρε γμτ σοβαρα τωρα???battlefield 1 για Xbox1???Αλλο ονομα δεν μπορουσαν να του δωσουν?,.,,

Άγρια σύμπτωση! :D

Θες κάτι ακόμη χειρότερο? WW1 -> BF1 -> XB1..

Kοίτα, έχει μια λογική για το "1". Από το 1942 πετάχτηκαν στο Vietnam και στο "2". Ποτέ δεν κυκλοφόρησαν το BF1. Καιρός ήταν..

Δημοσ.

Εύκολα.

Aλλά γουστάρω πάλι αεροπλάνα με πολυβόλα μόνο (για βόμβες να δούμε πώς ακριβώς), χωρίς να έχω ελικόπτερα, stingers, air-mines και δεν θυμάμαι πόσα αντιαεροπορικά είχε στο 4. :P

(και λέει αφού πετάξουμε, να είμαι μάααπααα)

εγω θα ψάχνω active protection ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Πάλι 64max?

λογικά για να μην πληρώνουν "νεο" hardware στους servers.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...