cpttony Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Κάνω εγώ κάτι λάθος ή κανένας δεν βλέπει τίποτα? Αν εννοείς το stream, δουλεύει.. http://www.gamespot.com/articles/watch-battlefield-5-reveal-livestream-here/1100-6439559/ Με λίγη καθυστέρηση!
Πέτρος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αν εννοείς το stream, δουλεύει.. http://www.gamespot.com/articles/watch-battlefield-5-reveal-livestream-here/1100-6439559/ Με λίγη καθυστέρηση! ΤΥ! Ούτε το προηγούμενο για twitch, ούτε το Link μέσα από το site τους μου δούλευε. Άντε τώρα...χαζομπλαμπλαμπλα...
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 κραταω μικρό καλάθι,λογικά παιζει να υπάρξει beta ειτε σημερα ειτε κατα το Ε3
cpttony Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Γιατί σε κάθε press conference πρέπει να παροπαλογεί κάθε ένας που θα βγαίνει στην σκηνή?
7nisiotis Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Battlefield 1 Game changer δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο ( πρώτος παγκόσμιος δηλαδή ) . Wow ! Ψήθηκα! Πάνω κάτω ότι είχα διαβάσει και προηγουμένως στο reddit. https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4hdigq/battlefield_2016_detailed_from_my_source_ww1_game/
Πέτρος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μόνο για τις σκηνές με τα αεροπλάνα...day 1! Κι ας βρίζω 15΄λεπτά μετά... Αλλά in-game, δεν ήταν αυτό...in-game video ναι.
SpirosRonto Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω δεν με τρελανε.. Μετά το gameplay θα βγουν συμπεράσματα τώρα δεν είδα κάτι τρελό προσωπικά
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 πρωτου ψηθείτε για αγορά περιμένετε την ΒΕΤΑ. πιστευω κλασσικα θα εχει προβλήματα. αν με κερδίσει,το παιρνω.
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Οκ δειχνει πιο ενδιαφερον απο το Call of duty για φετος αρα μπραβο σε αυτο.Αλλα και παλι επειδη μιλαμε για EA(και επειδη και στο Battlefront αλλα βλεπαμε στα trailet και αλλιως ηταν το παιχνιδι)υπομονη μεχρι να δουμε εστω καποια gameplay video. Αλλα ρε γμτ σοβαρα τωρα???battlefield 1 για Xbox1???Αλλο ονομα δεν μπορουσαν να του δωσουν?,.,, 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 πρωτου ψηθείτε για αγορά περιμένετε την ΒΕΤΑ. πιστευω κλασσικα θα εχει προβλήματα. Εύκολα. Aλλά γουστάρω πάλι αεροπλάνα με πολυβόλα μόνο (για βόμβες να δούμε πώς ακριβώς), χωρίς να έχω ελικόπτερα, stingers, air-mines και δεν θυμάμαι πόσα αντιαεροπορικά είχε στο 4. (και λέει αφού πετάξουμε, να είμαι μάααπααα) 2
cpttony Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Οκ δειχνει πιο ενδιαφερον απο το Call of duty για φετος αρα μπραβο σε αυτο.Αλλα και παλι επειδη μιλαμε για EA(και επειδη και στο Battlefront αλλα βλεπαμε στα trailet και αλλιως ηταν το παιχνιδι)υπομονη μεχρι να δουμε εστω καποια gameplay video. Αλλα ρε γμτ σοβαρα τωρα???battlefield 1 για Xbox1???Αλλο ονομα δεν μπορουσαν να του δωσουν?,.,, Άγρια σύμπτωση! Θες κάτι ακόμη χειρότερο? WW1 -> BF1 -> XB1.. Kοίτα, έχει μια λογική για το "1". Από το 1942 πετάχτηκαν στο Vietnam και στο "2". Ποτέ δεν κυκλοφόρησαν το BF1. Καιρός ήταν..
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εύκολα. Aλλά γουστάρω πάλι αεροπλάνα με πολυβόλα μόνο (για βόμβες να δούμε πώς ακριβώς), χωρίς να έχω ελικόπτερα, stingers, air-mines και δεν θυμάμαι πόσα αντιαεροπορικά είχε στο 4. (και λέει αφού πετάξουμε, να είμαι μάααπααα) εγω θα ψάχνω active protection ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Πάλι 64max? λογικά για να μην πληρώνουν "νεο" hardware στους servers. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις