catalanos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, μου ζήτησε ένας φίλος μου να του προτείνω smartphone με budget περίπου 150€.Αυτά που ψάχνει είναι καλή camera και να μη κολλάει....οπότε, αν θέλετε, προτείνετε κινητά που έχετε δοκιμάσει, όχι με βάση τεχνικών χαρακτηριστικών που ουσιαστικά σ'αυτά που ζητάει δε λένε τίποτα....ευχαριστώ
Shitty Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα, Έγω έχω το LG G2 mini LTE(προσοχή σ' αυτό,αξίζει να έχει 4G) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος καθώς δεν κολλάει καθόλου ό,τι και να έχω τρέξει μέχρι στιγμής.Από θέμα κάμερας έχει 8MP πίσω και 1.3 720P μπροστά,τα οποία για μένα που δεν με νοιάζει τόσο είναι υπεραρκετό.Το είχα αγοράσει 152 ευρώ αν και τώρα πρέπει να έχει γύρω στα 148.Μια παρατήρηση,το έχω μόνο 2 μήνες οπότε όσα είπα αφορούν την χρήση που του έχω κάνει μέχρι τώρα.Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Απο καινουργια θα κοιταζα το Lumia 630 στα 105ευρω Ναι απο Android Lg G2 mini,Moto G ή Samsung Galaxy Grand απο Android.
GBorb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Απο καινουργια θα κοιταζα το Lumia 630 στα 105ευρω Ναι απο Android Lg G2 mini,Moto G ή Samsung Galaxy Grand απο Android. Γιατί όχι το Lumia 635 ? Ποιό έχει μεγαλύτερο sas?
karfi21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Το xperia E3 δεν κολλάει και είναι οικονομικό με 132 ευρώ και έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή .
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 όχι windows, είναι λίγο άσχετος Μα ισα ισα που ειναι πανευκολο λειτουργικο σχεδον σαν το Ios των Iphone. Αλλιως μπορει να κοιταξει και σε Used για 4s αλλα δεν πολυ αξιζει με την μπαταρια που εχει και τα specs του.
brotrainer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Έγώ έχω το SGIII mini. Άριστο είναι. Το προτείνω. Είναι σταθερό, δυνατό, κανένα πρόβλημα πουθενά. Απλά μην νομίζεις ότι θα παίξει το τελευταίο FPS του Android χωρίς frame drop. Aυτό. Για βασικός πλοηγός, παιχνιδάκια στιλ puzzle, mp3, video player είναι άριστο.
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Έγώ έχω το SGIII mini. Άριστο είναι. Το προτείνω. Είναι σταθερό, δυνατό, κανένα πρόβλημα πουθενά. Απλά μην νομίζεις ότι θα παίξει το τελευταίο FPS του Android χωρίς frame drop. Aυτό. Για βασικός πλοηγός, παιχνιδάκια στιλ puzzle, mp3, video player είναι άριστο. Αν εννοεις για το Samsung Galaxy S3 mini δεν αξιζει γιατι ειναι παλιο μοντελο και εχει παλια specs.
michalisv Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δες και το ZTE blade vec 4g με 159€ Από κοσμοτε/ γερμανό
Redshift Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 περιμενε λιγο το lumia 535 η παρτο απο amazon.de στα 130€ με μεταφορικα (διαθεσιμοτητα απο 5 δεκεμβριου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα