leros2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Έτσι ακριβώς, αγοράζεις και ένα σετάκι αυτοκολλητάκια για το πληκτρολόγιο και είσαι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Επειδή έχει πάρει πριν λίγο καιρό ο συγκάτοικος το λενόβο, έχετε υπόψιν οτι δεν έχει πρόβλημα σαν μηχάνημα, αλλά είναι εντελώς πλαστικό. Το πιάνεις να το σηκώσεις από τη βάση και λυγίζει. Και εγώ δεν θα ήμουν ευχαριστημένος με τη φωτεινότητα της οθόνης. Ο,τι πληρώνεις παίρνεις βέβαια.. Εντάξει λίγο πολύ γνωστά αυτά και από review ....η ποιότητα κατασκευής σε αυτήν την κατηγορία τιμών είναι δύσκολο πράγμα ... αλλά γενικά δεν ισχύει και αυτό το ότι πληρώνεις παίρνεις γιατί εδώ 1080p οθόνη κάνει πάνω από 500€ με ελάχιστα καλύτερα cpu! και χωρίς την 840m που είναι τέρας. Πάντως δώσε κάτι παραπάνω από στοιχεία ( έχει αυτό ?) Το λέω γιατί εδώ στην Ελλάδα δεν το πουλάνε το συγκεκριμένο, μήπως έχει κάποια άλλη παραλλαγή αυτού ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δεν είμαι Ελλάδα Edit: Δεν είναι ο G50-70 Που έχει αλλά ο Ζ50-70 με ίδια χαρακτηριστικά αλλά χωρίς φουλ HD οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δεν είμαι Ελλάδα Edit: Δεν είναι ο G50-70 Που έχει αλλά ο Ζ50-70 με ίδια χαρακτηριστικά αλλά χωρίς φουλ HD οθονη Μάλλον θέλεις να πεις το αντίθετο από αυτό που έχεις γράψει ...ότι ο φίλος σου έχει τον g50-70 και όχι τον Ζ του θέματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Σε λιγες ώρες θα το εχω, για να δουμε τη λεει,! (Χθες μου το παρέλαβαν) Μέχρι αύριο θα το εχω σεταρει ετοιμάσει με 7αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μάλλον θέλεις να πεις το αντίθετο από αυτό που έχεις γράψει ...ότι ο φίλος σου έχει τον g50-70 και όχι τον Ζ του θέματος. ναι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wantone Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Περιμενουμε review απο οποιον παραλαβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ας σταματήσουν κάτι επιτήδειοι σαν τον giorginho να δημιουργούν τέτοια threads. Ούτε τον ίδιο μας τον εαυτό δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε. Την έριξα την παραγγελία μου για χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό μου. Αμάν πια! (thank you για την ενημέρωση ) Ας προτείνουν οι πιο έμπειροι κανένα αυτοκόλλητο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Questioner ρίξε μια ματια εδω. http://m.ebay.co.uk/itm/251383818682?_mwBanner=1 Σαινομπι▲ απο το παλιο θεμα του lenovo απο το γαλλικο και το γερμανικο αμαζον στο ψαρεψα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ας σταματήσουν κάτι επιτήδειοι σαν τον giorginho να δημιουργούν τέτοια threads. Ούτε τον ίδιο μας τον εαυτό δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε. Την έριξα την παραγγελία μου για χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό μου. Αμάν πια! (thank you για την ενημέρωση ) Ας προτείνουν οι πιο έμπειροι κανένα αυτοκόλλητο. Questioner ρίξε μια ματια εδω. http://m.ebay.co.uk/itm/251383818682?_mwBanner=1 Σαινομπι▲ απο το παλιο θεμα του lenovo απο το γαλλικο και το γερμανικο αμαζον στο ψαρεψα. Υπάρχουν καλύτερα ποιοτικά από US. http://www.ebay.co.uk/usr/4keyboard?_trksid=p2047675.l2559 Δοκιμασμένη λύση αρκετές φορές από εμένα, φίλους, γνωστούς και συναδέλφους. http://www.ebay.co.uk/sch/m.html?_odkw=&_ssn=4keyboard&_armrs=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2046732.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xgreek&_nkw=greek&_sacat=0 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρά το βλέπω κ πολύ λεπτο, βεβαια κουρασμένος απο το ταξίδι τώρα αύριο Θα του βάλω Windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelioss_1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 τελικα αξιζει ως προσφορα ? o i3 πως σου φαίνεται ? και σε τη χρήση μπορεί να αντεπεξέλθει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρά το βλέπω κ πολύ λεπτο, βεβαια κουρασμένος απο το ταξίδι τώρα αύριο Θα του βάλω Windows Όπως κατάλαβες όλοι εσένα περιμένουμε για να δούμε αν θα παραγγείλουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelioss_1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 ε κάποιος πρέπει να γίνει το "πειραματόζωο " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Αντε να το δουμε και στις αγγελιες γυρω στα €300. Αν και το πιο πιθανο ειναι να το δουμε στα +€300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα