GeorgT. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 επεσε κ αλλο η τιμη 338 πλεων συν τα μεταφορικά τους έστειλα κ μου αλλάξανε κ εμενα τη τιμη 338 τελική!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 EUR 364,76 τελικη τιμη μαζι με ΦΠΑ και μεταφορικα για Ελλαδα. Αν δεν ηταν η περιοδος προσφορων ahead ακομη. Θα ειχα κανει ηδη την παραγγελια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 επεσε κ αλλο η τιμη 338 πλεων συν τα μεταφορικά τους έστειλα κ μου αλλάξανε κ εμενα τη τιμη 338 τελική!!! Σιγα μην δεν σου την αλλαζε το αμαζον. Εδω μου επεστρεψαν 25ευρω για πτωση τιμης σε ρολοι αγορασμενο 1 μηνα πριν. Αν δεν ηταν η περιοδος προσφορων ahead ακομη. Θα ειχα κανει ηδη την παραγγελια. Με το μαλακο Αρη. Εχουμε πολλα εξοδα ακομη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 K εγω μαλλον θα περιμενα αν δεν πηγενα αυτες τις μέρες Γερμανια κ γλίτωνα τα μεραφορικα, οπως κ να χει τους εστειλα Mail κ μου αλλάξανε τη παραγγελία περνώντας τη επιπλέον έκπτωσή σε χρονο dt! ΘΕΝΚΣ το τοπικσταρτερ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpetro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00DTSIT8K/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new Ψαξτο λιγο, απο οτι φαινεται εκτος απο ματ ειναι και 1080αρα η οθονη του, δεν εχει βεβαια την καρτα γραφικων του λενοβο αλλά και παλι θεωρητικα ειναι καλη περιπτωση (εκτος απο τις πολυ... προβληματικες ως προς την ποιοτητα του κριτικες). Προφανως και στελνει Ελλαδα το αμαζον (με την καταλληλη χρεωση και εντος καποιων οριων ογκου/βαρους). εγω που δε παιζω παιχνιδια σχεδον καθολου θα μου χρειαστει ξεχωριστη καρτα γραφικων? πχ για ταινιες η πιο ωραια εικονα στο youtube? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 εγω που δε παιζω παιχνιδια σχεδον καθολου θα μου χρειαστει ξεχωριστη καρτα γραφικων? πχ για ταινιες η πιο ωραια εικονα στο youtube? Κοιτας καποιο αλλο με FHD που δεν εχει αυτονομη καρτα γραφικων? Αν ναι δεν προκειται να δεις καμια διαφορα. Τα intergrated γραφικα των 4ης γενιας i-Core επεξεργαστων ειναι υπεραρκετα για τη χρηση που περιγραφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wantone Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 εγω που δε παιζω παιχνιδια σχεδον καθολου θα μου χρειαστει ξεχωριστη καρτα γραφικων? πχ για ταινιες η πιο ωραια εικονα στο youtube? Στο δικο μου Λενοβο δεν σου επιτρεπει να χρησιμοποιησεις την καρτα γραφικων για ταινιες και youtube. Mονο για παιχνίδια και προγράμματα όπως επεξεργασίας φωτογραφιων κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 ^ Αυτο λογικα ειναι θεμα ρυθμισεων στα Switchable Graphics. Και γενικοτερα δεν υπαρχει λογος να βαλεις σε High Performance το συστημα για να δεις ταινια ή youtube. Ειναι ανουσιο καθως δινει το ακριβως ιδιο αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 EUR 364,76 τελικη τιμη μαζι με ΦΠΑ και μεταφορικα για Ελλαδα. Αν δεν ηταν η περιοδος προσφορων ahead ακομη. Θα ειχα κανει ηδη την παραγγελια. γιατι υπάρχει περίπτωση να δουμε κάτι καλύτερο σε τιμή με τέτοια χαρακτηριστικά; Στο δικο μου Λενοβο δεν σου επιτρεπει να χρησιμοποιησεις την καρτα γραφικων για ταινιες και youtube. Mονο για παιχνίδια και προγράμματα όπως επεξεργασίας φωτογραφιων κλπ. αυτο το ρυθμίζεις όπως εσύ θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 γιατι υπάρχει περίπτωση να δουμε κάτι καλύτερο σε τιμή με τέτοια χαρακτηριστικά; Αν και δε νομιζω, δε μπορουμε να το ξερουμε με σιγουρια αυτο. Μπορει να βγει σε υπερπροσφορα κατι αλλο που χρειαζομαι περισσοτερο. Αν δεν ειχε μεταφορικα το αμαζον, οπως παλια, θα ειχε ηδη φυγει παραγγελια νομιζω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpetro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 απ ο τι βλεπω στο amazon.de δεχεται ουσιαστικα μονο πιστωτικη/χρεωστικη καρτα, ετσι ? δεν υπαρχει επιλογη για paypal.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Ποτε δεν ειχε κ ούτε χρειάζεται στο amazon το paypal! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 επεσε κ αλλο η τιμη 338 πλεων συν τα μεταφορικά τους έστειλα κ μου αλλάξανε κ εμενα τη τιμη 338 τελική!!! Σου χαρισαν και το ΦΠΑ και τα μεταφορικα; Αν ναι, εκανε πατατα το support χ2. Κατά λαθος το εκανε. Ησουν τυχερος, επεσες στον σωστο για σενα - στον λαθος για το μαγαζι υπαλληλο. 349.35+μεταφορικα ηταν το σωστο με την αλλαγη της τιμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Θα παραλαβει απο Γερμανια αν καταλαβα καλα. Γι' αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Το έγραψα 3 φορες πριν ρε, το έστειλα Γερμανία μιας κ θα πάω αυτη τη βδομάδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα