dimigar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εδώ: http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/change-windows-fonts#1TC=windows-7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 http://www.eightforums.com/tutorials/28310-dpi-scaling-size-change-displays-windows-8-1-a.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zorz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 http://www.eightforums.com/tutorials/28310-dpi-scaling-size-change-displays-windows-8-1-a.html win7 έβαλα.. αλλά μάλλον πάνω κάτω τα ίδια δεν ισχύουν; Άλλαξα το zoom στο μεσαίο και έιναι μια χαρά αλλά ήθελα να μεγαλώσουν και στον chrome και παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 CTRL + "+" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Σήμερα είδα τυχαία στο γραμματοκιβώτιο γράμμα από το amazon.de. Ήταν η απόδειξη που είχα ζητήσει και μου είχαν πει ο,τι θα μου στείλουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Σήμερα είδα τυχαία στο γραμματοκιβώτιο γράμμα από το amazon.de. Ήταν η απόδειξη που είχα ζητήσει και μου είχαν πει ο,τι θα μου στείλουν. +1 Θα το κάνω κι εγώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδιά σορρυ που το ανεβάζω αλλά αποτι ειδα το κόψαν να στελνουν Ελλαδα λαπι? και σε αυτό και σε αλλο ενα lenovo που κοίταξα ελεγε οτι δεν αποστέλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σε αυτό του τόπικ το είδα κι εγώ. Είναι εδώ και λίγες ημέρες. Ας ελπίσουμε να μην είναι καθολικό. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2015 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μας έκοψαν οι Γερμανοί; .. Δεν πειράζει υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές . Δεν τους έχει κανείς ανάγκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μας έκοψαν οι Γερμανοί; .. Δεν πειράζει υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές . Δεν τους έχει κανείς ανάγκη. αν δεν τους είχαμε δεν θα είχε δημιουργηθεί αυτό το topic εξαρχής. όπως και με τα κινέζικα τηλέφωνα. άντε να βρεις τώρα τα laptop αυτά σε αυτή την τιμή στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη χώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 αν δεν τους είχαμε δεν θα είχε δημιουργηθεί αυτό το topic εξαρχής. όπως και με τα κινέζικα τηλέφωνα. άντε να βρεις τώρα τα laptop αυτά σε αυτή την τιμή στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη χώρα. Συμφωνώ για τις τιμές τους οτι ειναι πολύ καλές όπως και σε άλλα προιόντα. Απλά εαν δεν θέλουν τους Ελληνες καταναλωτές δεν θα του παρακαλάμε κιόλας. Νομίζω οτι η αξιοπρέπεια μας αξίζει πολύ παραπάνω. Δυστηχώς αρκετές μεγάλες χώρες για να μη μιλήσω αποκλειστικά για την Γερμανία μας βλέπουν λίγο εως πολύ υποτιμητικά ως καταναλωτές. Δεν φταίνε μόνο αυτοι αλλά και η εικόνα που έχουμε δώσει προς τα έξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδιά σορρυ που το ανεβάζω αλλά αποτι ειδα το κόψαν να στελνουν Ελλαδα λαπι? και σε αυτό και σε αλλο ενα lenovo που κοίταξα ελεγε οτι δεν αποστέλουν. Ελεγξα καμια 15αρια διαφορετικα μεταξυ lenovo (ειδικα εδω επεφτε διαρκως 'ακυρο', κοιταξα 7-8 διαφορετικα), asus & acer μεχρι να πετυχω ενα Dell που το στελνουν... μονο σε λαπτοπ αυτο το φαινομενο, δε ξερω τι γινεται (ισως κανενα προσωρινο bug?) στα υπολοιπα ειδη που κοιταξα προχειρα (πχ προβολεας, φακος φωτογραφικης κλπ) στελνουν κανονικα. YΓ. Το ξανακοιταξα λιγο περισσοτερο, ουτε λαπτοπ της MSI στελνει, στελνει ομως της ΗΡ (και οπως ειπα πριν, της Dell). Φαινεται να εχει 'μπλοκαρει' συγκεκριμενες μαρκες (αυτες που προανεφερα) και μονο προς Ελλαδα για καποιο λογο (πατωσαν τα οικονομικα των ελ. αντιπροσωπων??). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Μετά τα Cyber Monday κλπ. και τις παραγγελίες που έπεσαν τότε, παίζει να ζήτησαν οι εγχώριες αντιπροσωπείες να γίνει κάτι. Δεν εξηγείται αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Μετά τα Cyber Monday κλπ. και τις παραγγελίες που έπεσαν τότε, παίζει να ζήτησαν οι εγχώριες αντιπροσωπείες να γίνει κάτι. Δεν εξηγείται αλλιώς. δεν νομίζω να στέκει αυτό. και τι το ενδιαφέρει το Amazon αν οι εγχώριες αντιπροσωπείες πάνε για πτώχευση? ο καθένας βλέπει την δουλειά του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ενδιαφέρει το amazon. Τα Lenovo πχ. που παραγγέλθηκαν μαζικά, τα πουλάει μέσω amazon η ίδια η Lenovo. Το υπόλοιπο σκεπτικό είναι αυτονόητο νομίζω με αυτή τη διευκρίνιση... Μια εικασία είναι βέβαια. Δεν είπε κανείς ότι είναι οπωσδήποτε σωστό. Απλά εφόσον δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα