Questioner Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Θα δοκιμάσω να κατεβάσω ένα 4k να δω πως το παίζει κάποιος player με hw acceleration και θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zorz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ο... flash player του youtube πεφτει προφανως πανω στην cpu. Για δοκιμασε ομως να κατεβασεις το ιδιο βιντεακι σε κανα .mp4/.mkv και να παιχτει με software player και χρηση της gpu να δουμε αν παιζει Γιατι φανταζομαι οτι η αναπαραγωγη μεσω youtube ΔΕΝ ειναι το μειζον θεμα, ασε που για καθαρο 4Κ υλικο ειναι εξισου πιθανο αν οχι ακομα πιο πιθανο το κολλημα να εχει να κανει και με το bandwidth της συνδεσης σου (ή και των servers, θυμαμαι πολλες φορες να τρωει κολλημα στο φορτωμα ακομα και.. 1080αριων)! Μα προφανώς δεν μιλάμε για κόλλημα επειδή δεν έχουν κατέβει τα δεδομένα αλλά κολλήματα/κομπιάσματα στην αναπαραγωγή αφού το έχει φορτώσει. Ας πούμε από ένα core 2 duo me 2gb ram που μπαίνω εγώ τώρα δείχνει μερικά καρέ ίσα ίσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά κατέβασα αυτό σε 4K 30fps και παίζει απροβλημάτιστα με VLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zorz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Χρόνια πολλά, επειδή εμένα ακόμα δεν μου ήρθε... αν κάνω επιστροφή του πακέτου θα πρέπει να παραλάβω κανονικά και μετά να τους το επιστρέψω με ταχυδρομείο; επιβαρύνομαι τίποτα έξοδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zebras84 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 ^ βάλε αγγελία στο νήμα και δεν θα χρειαστεί να το στείλεις πίσω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό σε 4k σέρνεται. Σε ευχαριστώ Questioner, το ότι κολλάει είναι θέμα cpu η λύνεται άραγε με αναβάθμιση στη ram; Ο... flash player του youtube πεφτει προφανως πανω στην cpu. Για δοκιμασε ομως να κατεβασεις το ιδιο βιντεακι σε κανα .mp4/.mkv και να παιχτει με software player και χρηση της gpu να δουμε αν παιζει Γιατι φανταζομαι οτι η αναπαραγωγη μεσω youtube ΔΕΝ ειναι το μειζον θεμα, ασε που για καθαρο 4Κ υλικο ειναι εξισου πιθανο αν οχι ακομα πιο πιθανο το κολλημα να εχει να κανει και με το bandwidth της συνδεσης σου (ή και των servers, θυμαμαι πολλες φορες να τρωει κολλημα στο φορτωμα ακομα και.. 1080αριων)! σε αντιστοιχο lenovo G510 με r5 m230 κατεβασμενο μια χαρα με 40-45 cpu χωρις κολληματα σε youtube 15% cpu κολλαει λογο μικρης ταχυτητας ιντερνετ 7mb/s σε 20mb/s ροη δεδομενων βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JeZus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 καλη χρονια... στα 449 πηγε το λαπτοπ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 καλη χρονια... στα 449 πηγε το λαπτοπ... Καιρός ήταν. Αντε να νιωσουμε κι εμείς ότι κάναμε καλό deal. Καλή χρονιά σε όλους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μια ερώτηση για όσους το έχουν. Το FHD στην 15άρα πως σας φαίνεται; Δηλαδή τα εικονίδια απο windows σας φαίνονται μικρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
extasy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καιρός ήταν. Αντε να νιωσουμε κι εμείς ότι κάναμε καλό deal. Καλή χρονιά σε όλους! Το i5 τι τιμή έχει μέχρι τώρα; Γιατί και στα 450 (εν τέλει βγαίνει 480 ευρώ) μια χαρά τιμή μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zorz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλή χρονιά!Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος αύξησης της τιμής! Να σπρώξουν και τα i5.Ποιος δεν θα προτιμήσει τον i5 για 50€;Αλλά γενικότερα με τέτοιο shipping... δεν ξέρω αν θα ξαναέπαιρνα... εγώ ακόμα δεν το έχω παραλάβει. Το i5 τι τιμή έχει μέχρι τώρα; Γιατί και στα 450 (εν τέλει βγαίνει 480 ευρώ) μια χαρά τιμή μου φαίνεται. Περισσότερο πλέον συμφέρει αυτό Site: εδώ . Με έξτρα υβριδικό δίσκο και περασμένα win8 στα 429€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JeZus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μια ερώτηση για όσους το έχουν. Το FHD στην 15άρα πως σας φαίνεται; Δηλαδή τα εικονίδια απο windows σας φαίνονται μικρά; Η οθόνη ειναι πολυ καλη, εγω το εχω στο 130% ζουμ στα win7. Και φαινεται πολυ καλα. Ουτε μικρα ουτε μεγαλα και καλη αναλυση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Η οθόνη είναι..ΤΕΛΕΙΑ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Περισσότερο πλέον συμφέρει αυτό Site: εδώ . Με έξτρα υβριδικό δίσκο και περασμένα win8 στα 429€. Προφανως αλλά και αυτo επισης ηταν χαμηλοτερα (στα 399) για αρκετο καιρο καλη χρονια... στα 449 πηγε το λαπτοπ... Εκανα ακριβως το ιδιο ποστ λιγο πριν απο εσενα απο το κινητο (απο την εφαρμογη) αλλά για καποιο λογο ειδα τωρα οτι δεν εμφανιστηκε! Οποιος δεν πηρε ας αναμενει την επομενη προσφορα... δε νομιζω να αργησει και με βαση αυτες των τελευταιων μηνων ειμαι πολυ αισιοδοξος για κατι εξισου καλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zorz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Aπo το νέο γράφω Τρομερή η οθόνη αλλά με κουράζουν τα τόσο μικρά γράμματα! Μπορώ από κάπου να μεγαλώσω όλα ότι εμφανίζεται χωρίς να χάσω σε ποιότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα