Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Lenovo Z50-70 15,6" FullHD - i3 - GT840M - 376.13€ (νεα τιμη 355,46€!) - Amazon.de [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να το παραγγείλω και εγώ,τώρα έχω ένα samsung με i3 m380 και nvidia 310m αξίζει η αντικατασταση με το lenovo? παιχνίδια δεν παίζω   

Δημοσ.

σκεφτομαι να το παραγγείλω και εγώ,τώρα έχω ένα samsung με i3 m380 και nvidia 310m αξίζει η αντικατασταση με το lenovo? παιχνίδια δεν παίζω   

Μονο απο την πλευρα της οθονης αξιζει.

Αφου δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια, o i3 που φοραει το δικο σου υπεραρκετος ειναι.

Δημοσ.

Μονο απο την πλευρα της οθονης αξιζει.

Αφου δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια, o i3 που φοραει το δικο σου υπεραρκετος ειναι.

πράγματι ο λόγος που το σκεφτομαι είναι η οθόνη και ο νεότερος επεξεργαστής  

Δημοσ.
Δημοσ.

Πήρα τα δεύτερα. Πολύ καλή αίσθηση αν και φαίνεται λίγο έντονα ότι είναι αυτοκόλλητο. Δεν με νοιάζει όμως. Αυτό που με νοιάζει είναι ο,τι δεν περιέχονται αυτοκόλλητα για ctrl, alt, delete κλπ. Μικρό το κακό.

Επίσης ήρθαν πολύ γρήγορα αν σκεφτείς ότι είναι από US και σε εορταστική season.

Δημοσ.

ξέφυγε η τιμή στα 399 χωρίς μεταφορικά. Οπότε δεν αξίζει πλέον για μένα σε αυτη την τιμή.

Το ανέβασαν τώρα για τις γιορτές..

Δημοσ.

εγω πάντως μολις του εβαλα ακόμα 4 γιγα RAM κ τώρα κάποια στιγμή εχει ο SSD σειρα κ ειναι κομπλε!!

Μνήμη εβαλα ακριβώς ιδια με αυτήν που φοράει μαμα:

http://www.ebay.de/itm/361139019133?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

(με τα συνολο 8gb τρεχει κ Watchdogs σε Low αρκετά καλά)

Δημοσ.

ξέφυγε η τιμή στα 399 χωρίς μεταφορικά. Οπότε δεν αξίζει πλέον για μένα σε αυτη την τιμή.

Το ανέβασαν τώρα για τις γιορτές..

Δεν βλεπω να εγινε καμια τετοια αλλαγη, πατησες σιγουρα στο κλικ του 1ου ποστ; Το ασημι που εχει 399 ειναι ΜΕ λειτουργικο windows 8.1... ισως για καποιους εξισου ενδιαφερον.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά εχετε δίκιο πρωί πρωι μου στείλανε οι γερμανοί mail με το λαπτοπ ... το πατάω με την τσίμπλα στο μάτι και βλέπω 399 αλλά είναι με τα windows! 

Παλι καλά. Ελπίζω να το ρίξουν 329 όπως στην αρχή.

Δημοσ.

εχει κουμπακι διπλα απ'το σημειο φορτισης κανεις power on το λαπτοπ απο κει και εχεις δυνατοτητα για bios και boot menu

Στις ρυθμισεις της οθονης βαλε τα χρωματα οπως τα βλεπεις σε μενα και θα καταλαβεις ΔΙΑΦΟΡΑΡΑ. 

δοκιμασα τις ρυθμισεις που προτεινεις αλλα δεν  ειδα διαφορα προς το καλυτερο.. σκοτεινιασε αρκετα η οθονη.. εγω ανεβασα λιγο τον κορεσμο +10 και μου φαινονται αρκετα ομορφα ολα :)

Δημοσ.

Εγώ προσάρμοσα λίγο τις ρυθμίσεις του σαϊνόμπι μιας και τα darks ήταν αρκετά μεγάλα και σε πολλές φωτογραφίες χάνοταν η λεπτομέρεια. Θα ποστάρω το απόγευμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...