Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Lenovo Z50-70 15,6" FullHD - i3 - GT840M - 376.13€ (νεα τιμη 355,46€!) - Amazon.de [ΤΕΛΟΣ]

giorginho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσείς που το έχετε παραλάβει... ισχύει αυτό που λέει στην κριτική του το notebookcheck ότι η οθόνη έχει χαμηλό φωτισμό που δεν ανεβαίνει;

Oχι ανεβαινει αρκετα η φωτεινοτητα. Για τα δικα μου standards. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περιεργο... βλεπω ανεβηκε κατα 10 ευρω η τιμη στο γερμανικο αμαζον... (μας ειχε συνηθισει καθε αλλαγη να ειναι... προς τα κατω! :) )

Με την ευκαιρια μια που δεν υπαρχει πλεον η δυνατοτητα edit στο 1ο ποστ, να αναφερω οτι ενα που ειχα ...αναφερει εκει "για φαν AMD" πλεον απο τα 329 τοτε το βλεπω στα 299 τωρα και μια που το λινκ στο 1ο ποστ μαλλον επαθε μπλακ-αουτ με τα edits βαζω εδω το σωστο του.

http://www.amazon.de/Lenovo-G50-45-Notebook-A8-6410-Radeon/dp/B00KH6PNFO

Οι διαφορες του με το του θεματος πολλες, αλλά ισως αποτελει επισης VfM.

Περιεργο... βλεπω ανεβηκε κατα 10 ευρω η τιμη στο γερμανικο αμαζον... (μας ειχε συνηθισει καθε αλλαγη να ειναι... προς τα κατω! :) )

Με την ευκαιρια μια που δεν υπαρχει πλεον η δυνατοτητα edit στο 1ο ποστ, να αναφερω οτι ενα που ειχα ...αναφερει εκει "για φαν AMD" πλεον απο τα 329 τοτε το βλεπω στα 299 τωρα και μια που το λινκ στο 1ο ποστ μαλλον επαθε μπλακ-αουτ με τα edits βαζω εδω το σωστο του.

http://www.amazon.de/Lenovo-G50-45-Notebook-A8-6410-Radeon/dp/B00KH6PNFO

Οι διαφορες του με το του θεματος πολλες, αλλά ισως αποτελει επισης VfM.

Kαλη τιμουλα ναι... Αλλα πλεον εχω πεισει τον εαυτο μου να μην συνδυαζω AMD+Laptop. O A8 ειναι quad core ομως και αρκετα δυνατος. Αν τα παει καλα απο θερμοκρασιες τοτε οντως ειναι καλη επιλογη. 

Kαλη τιμουλα ναι... Αλλα πλεον εχω πεισει τον εαυτο μου να μην συνδυαζω AMD+Laptop. O A8 ειναι quad core ομως και αρκετα δυνατος. Αν τα παει καλα απο θερμοκρασιες τοτε οντως ειναι καλη επιλογη. 

AMD σε λάπτοπ που θα ήθελα να κρατήσει καιρό, δεν έπαιρνα ούτε που να μου το έκαναν δώρο.

Μεταξύ των 2 προτιμώ και πάλι το αρχικό του θέματος ως καλύτερο συνολικό VFM (όχι σαφώς ότι έχει κάνα ιδιαίτερο γκάζι, αλλά τουλάχιστον είναι Intel based laptop).

• Like 1

ενημερωτικά. εχει ανέβει η τιμή του 10 ευρώ. (μικρό το κακό)

Το χειρότερο είναι οτι πλέον λέει παραλαβή για τέλος Ιανουαρίου έως Μάρτιο.. οποιος θέλει να περιμένει τόσο το χτυπάει.

Δεν ισχυει αυτο για παραλαβη γεναρη με μαρτη. Τουλαχιστον σε μένα το εγραφε αυτο αλλα τελικα το εστειλαν και ειναι στο δρομο τωρα. Στην Μπολόνια βρισκεται, μεσω Ιταλίας ερχεται;)

• Like 1

Δεν ισχυει γενικως.... του εβαλα ...γερμανικη διευθυνση για δοκιμη και μου βγαζει για παραγγελια μεχρι αυριο μεσημερι με prime (μονο για Γερμανους δλδ) παραδοση την... Τριτη (ναι, σε 2 μερες)!

Επισης προς αποφυγη παρεξηγησεων η τιμη ΔΕΝ ΞΑΝΑανεβηκε κατα 10 ευρω απο την ...προηγουμενη αναφορα μου λιγο παραπανω...

Καλησπέρα! Θέλω να παραγγείλω από Amazon.de ένα αντίστοιχο laptop με αυτό του θέματος και έχω κάποιες ερωτήσεις από όσους έχουν ήδη παραγγείλει:

1. Λόγω του διαφορετικού ΦΠΑ φαντάζομαι, όταν πάω να το παραγγείλω η τιμή ανεβαίνει, υπάρχει κάποιος τρόπος να γλιτώσουμε αυτή την αύξηση τις τιμής?
  2. Ποια δοκιμασμένα αυτοκόλλητα προτείνετε για να τα βάλω πάνω από τα Γερμανικά για να μην με μπερδεύουν? Χρειάζονται και αγγλικα ή μόνο ελληνικά ??
  3. Από ποιότητα κατασκευής πως σας φαίνεται??

Καλησπέρα! Θέλω να παραγγείλω από Amazon.de ένα αντίστοιχο laptop με αυτό του θέματος και έχω κάποιες ερωτήσεις από όσους έχουν ήδη παραγγείλει:

1. Λόγω του διαφορετικού ΦΠΑ φαντάζομαι, όταν πάω να το παραγγείλω η τιμή ανεβαίνει, υπάρχει κάποιος τρόπος να γλιτώσουμε αυτή την αύξηση τις τιμής?
  2. Ποια δοκιμασμένα αυτοκόλλητα προτείνετε για να τα βάλω πάνω από τα Γερμανικά για να μην με μπερδεύουν? Χρειάζονται και αγγλικα ή μόνο ελληνικά ??

Για να πληρωσεις γερμανικο ΦΠΑ θα πρεπει να το στειλεις σε γερμανικη διευθυνση.

• Like 1

1. Ο,τι ειπε ο φιλος απο πανω.

2. http://www.insomnia.gr/topic/549294-laptop-lenovo-z50-70-156-fullhd-i3-gt840m-37613%E2%82%AC-%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-35546%E2%82%AC-amazonde/page-14?do=findComment&comment=53661029

3. Πολυ καλο για το budget του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά, πολύ καλό deal μου φαίνεται το Lenovo z50-70 από το Amazon.de στα 340€ http://www.amazon.de/Lenovo-Notebook-GeForce-Brenner-Betriebssystem/dp/B00KCJAI1A/ref=sr_1_11?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=computers&ie=UTF8&qid=1416473469&sr=1-11

Ψάχνω ένα λάπτοπ για τον πατέρα μου στις 15".

Η κύρια χρήση θα είναι σχέδια CAD, τοπογραφικά, άδειες κλπ. Επεξεργασία κειμένου Word, Excel κλπ. Και Internet, video streaming, e-banking τα κλασικά, υπολογιστής γραφείου.

Εγώ βρήκα αυτό LENOVO G510 Intel I5-4210M/ 4GB/ 1TB/R5 M230 1GB  στα 460€.

http://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g510-59-433325-156-intel-core-i5-4210m-4gb-1tb-amd-radeon-r5-m230-1gb-free-dos-p-PER.910379

Έχει μεν καλύτερο επεξεργαστή αλλά χειρότερη κάρτα γραφικών.

Αναρωτιέμαι αν αξίζει τα 120€ επιπλέον για την χρήση που προορίζεται. Θα κάνει bottleneck ο i3 στην 840Μ;

Επίσης πόσο πάνε τα μεταφορικά πάνω κάτω; Αν τον έστελνα στον αδερφό μου στην Ιταλία θα ήταν φθηνότερα;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! :)

ΕΔΙΤ:

Ξέχασα να προσθέσω πως η ίδια ακριβώς δουλειά γίνεται με έναν Acer Apire 9423 του 2007 με Windows Vista, Core 2 Duo 1.6Ghz, 1GB Ram και 128MB GeForce Go 7300. http://www.cnet.com/...d-series/specs/

Επεξ/σία από CyberMarco

Προς οσους το πηραν..

Ενας ssd αλλαζει ριζικα την ολη εμπειρια χρησης.

Το ειχα για καμια βδομαδα με τον WD Blue 5400rpm τον μαμα, και σημερα μπηκε ενας Crucial 256GB. E.. καμια σχεση! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...