plpapadopoulos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εμμ έπρεπε να κλείσετε εισιτήρια να πατε να το παρετε μονοί (πλέων εχει από 40 ευρα με επιστροφή), εγω αύριο επιστρέφω με το λαπιτοπι (κανουμε κ λιγο χιουμορ) Νά χανε τόσο κι από Λονδίνο - Αθήνα, κάθε ΣΚ θα ήμουν Ελλάδα...
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά έχει παραλάβει κανείς απο Ελλάδα ; ή σας έχουν στην αναμονή;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά έχει παραλάβει κανείς απο Ελλάδα ; ή σας έχουν στην αναμονή; Το delivery estimate μου ειναι για την Παρασκευη! Ανυπομονω να σας μεταβιβασω εντυπωσεις
JeZus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά η προσφορά μεχρι ποτε τρεχει; να περιμενω κατι καλυτερο, τυπου flex 2 με ips οθόνη ή να το χτυπήσω κι εγω;
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Το delivery estimate μου ειναι για την Παρασκευη! Ανυπομονω να σας μεταβιβασω εντυπωσεις Στο έστειλαν χωρίς αριθμό αποστολής;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Στο έστειλαν χωρίς αριθμό αποστολής; Οχι βεβαια! Εχει σταλει συστημενο με tracking number απο UPS. 2
Questioner Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Άντε να έρθει και η σειρά μας σε εμάς τις λεύτερες! Θα το έχουμε άραγε μέχρι το Xmas;;
giorginho Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά η προσφορά μεχρι ποτε τρεχει; να περιμενω κατι καλυτερο, τυπου flex 2 με ips οθόνη ή να το χτυπήσω κι εγω; Aυριο στις 19:00 θα βαλουν οι γερμανοι το αντιστοιχο με τον core i5 σε προσφορα http://www.amazon.de/gp/product/B00KCJAIMO Εχει παιξει στα 449€, πιστευω οτι ισως παει στα 399€ οποτε και θα ειναι πολυ καλη η προσφορα. 1
maxdore217 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Aυριο στις 19:00 θα βαλουν οι γερμανοι το αντιστοιχο με τον core i5 σε προσφορα http://www.amazon.de/gp/product/B00KCJAIMO Εχει παιξει στα 449€, πιστευω οτι ισως παει στα 399€ οποτε και θα ειναι πολυ καλη η προσφορα. Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό? Αν πάει 399€ όπως λες μιλάμε για τρελή τιμή. edit Το πιθανότερο είναι να πάει στα ίδια λεφτά μάλλον δηλαδή 449€ όπως έκαναν φέτος σχεδόν σε όλα τα laptop τους
giorginho Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 NΟΜΙΖΩ (μεγαλο "νομιζω" αυτο) οτι το ξαναπετυχα σε κατι τετοιες "Blitz"-προσφορες στα 399. Στα 449 ειχε παιξει και... τον Αυγουστο! Επισης επαιξε το ιδιο μοντελο αλλά ΜΕ windows 8.1 και 1ΤΒ σκληρο (αντι 500αρη) στα 499€ τις περασμενες μερες, και απο οτι βλεπω συνηθως στο γερμανικο αμαζον για το ιδιο μοντελο μονο το λειτουργικο προσθετει 80-100 ευρω! Τελος ειναι η μονη τιμη που πλησιαζει/φτανει σε Value for money αυτο του θεματος, παραπανω απο +70€ για να πας απλα απο i3 "U" σε i5 "U" για μενα δυσκολα αξιζουν. Βεβαια ενα αντιστοιχο μοντελο περσι (οταν απλα η καρτα γραφικων θα ηταν η 750Μ αντι της 840Μ για να μιλαμε για ιδιες επιδοσεις) ακομα και στα... 549 ευρω θεωρουνταν τοτε "περιπτωσαρα", τωρα μας κακομαθε η λενοβο... Για τους πιο απαιτητικους θα βαλουν -παλι- και το τουμπανατο μοντελο της σειρας Υ αυριο. 2
Questioner Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έχει παραμείνει τόσο καιρό σε αυτή την τιμή. Είτε υπάρχει φοβερό stock είτε απλά οι Γερμανοί δεν ενθουσιαζονται εύκολα. 1
Questioner Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Απεστάλη κι εμένα μέσω UPS. Για να δούμε πόσο χρόνο θα κάνει.
maxdore217 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 NΟΜΙΖΩ (μεγαλο "νομιζω" αυτο) οτι το ξαναπετυχα σε κατι τετοιες "Blitz"-προσφορες στα 399. Στα 449 ειχε παιξει και... τον Αυγουστο! Επισης επαιξε το ιδιο μοντελο αλλά ΜΕ windows 8.1 και 1ΤΒ σκληρο (αντι 500αρη) στα 499€ τις περασμενες μερες, και απο οτι βλεπω συνηθως στο γερμανικο αμαζον για το ιδιο μοντελο μονο το λειτουργικο προσθετει 80-100 ευρω! Τελος ειναι η μονη τιμη που πλησιαζει/φτανει σε Value for money αυτο του θεματος, παραπανω απο +70€ για να πας απλα απο i3 "U" σε i5 "U" για μενα δυσκολα αξιζουν. τελικά 449€ 1
plpapadopoulos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Απεστάλη κι εμένα μέσω UPS. Για να δούμε πόσο χρόνο θα κάνει. 5-7 εργάσιμες συνήθως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα