Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Lenovo Z50-70 15,6" FullHD - i3 - GT840M - 376.13€ (νεα τιμη 355,46€!) - Amazon.de [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμμ έπρεπε να κλείσετε εισιτήρια να πατε να το παρετε μονοί (πλέων εχει από 40 ευρα με επιστροφή), εγω αύριο επιστρέφω με το λαπιτοπι

(κανουμε κ λιγο χιουμορ)

Νά χανε τόσο κι από Λονδίνο - Αθήνα, κάθε ΣΚ θα ήμουν Ελλάδα...

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά έχει παραλάβει κανείς απο Ελλάδα ; ή σας έχουν στην αναμονή;

Το delivery estimate μου ειναι για την Παρασκευη! Ανυπομονω να σας μεταβιβασω εντυπωσεις :P

Δημοσ.

Παιδιά η προσφορά μεχρι ποτε τρεχει; να περιμενω κατι καλυτερο, τυπου flex 2 με ips οθόνη ή να το χτυπήσω κι εγω;

Δημοσ.

Το delivery estimate μου ειναι για την Παρασκευη! Ανυπομονω να σας μεταβιβασω εντυπωσεις :P

Στο έστειλαν χωρίς αριθμό αποστολής;

Δημοσ.

Παιδιά η προσφορά μεχρι ποτε τρεχει; να περιμενω κατι καλυτερο, τυπου flex 2 με ips οθόνη ή να το χτυπήσω κι εγω;

Aυριο στις 19:00 θα βαλουν οι γερμανοι το αντιστοιχο με τον core i5 σε προσφορα

http://www.amazon.de/gp/product/B00KCJAIMO

Εχει παιξει στα 449€, πιστευω οτι ισως παει στα 399€ οποτε και θα ειναι πολυ καλη η προσφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Aυριο στις 19:00 θα βαλουν οι γερμανοι το αντιστοιχο με τον core i5 σε προσφορα

http://www.amazon.de/gp/product/B00KCJAIMO

Εχει παιξει στα 449€, πιστευω οτι ισως παει στα 399€ οποτε και θα ειναι πολυ καλη η προσφορα.

Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό? Αν πάει 399€ όπως λες μιλάμε για τρελή τιμή.

edit

Το πιθανότερο είναι να πάει στα ίδια λεφτά μάλλον δηλαδή 449€ όπως έκαναν φέτος σχεδόν σε όλα τα laptop τους

Δημοσ.

NΟΜΙΖΩ (μεγαλο "νομιζω" αυτο) οτι το ξαναπετυχα σε κατι τετοιες "Blitz"-προσφορες στα 399. Στα 449 ειχε παιξει και... τον Αυγουστο!

Επισης επαιξε το ιδιο μοντελο αλλά ΜΕ windows 8.1 και 1ΤΒ σκληρο (αντι 500αρη) στα 499€ τις περασμενες μερες, και απο οτι βλεπω συνηθως στο γερμανικο αμαζον για το ιδιο μοντελο μονο το λειτουργικο προσθετει 80-100 ευρω!

Τελος ειναι η μονη τιμη που πλησιαζει/φτανει σε Value for money αυτο του θεματος, παραπανω απο +70€ για να πας απλα απο i3 "U" σε i5 "U" για μενα δυσκολα αξιζουν.

Βεβαια ενα αντιστοιχο μοντελο περσι (οταν απλα η καρτα γραφικων θα ηταν η 750Μ αντι της 840Μ για να μιλαμε για ιδιες επιδοσεις) ακομα και στα... 549 ευρω θεωρουνταν τοτε "περιπτωσαρα", τωρα μας κακομαθε η λενοβο... :)

Για τους πιο απαιτητικους θα βαλουν -παλι- και το τουμπανατο μοντελο της σειρας Υ αυριο.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έχει παραμείνει τόσο καιρό σε αυτή την τιμή. Είτε υπάρχει φοβερό stock είτε απλά οι Γερμανοί δεν ενθουσιαζονται εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

NΟΜΙΖΩ (μεγαλο "νομιζω" αυτο) οτι το ξαναπετυχα σε κατι τετοιες "Blitz"-προσφορες στα 399. Στα 449 ειχε παιξει και... τον Αυγουστο!

Επισης επαιξε το ιδιο μοντελο αλλά ΜΕ windows 8.1 και 1ΤΒ σκληρο (αντι 500αρη) στα 499€ τις περασμενες μερες, και απο οτι βλεπω συνηθως στο γερμανικο αμαζον για το ιδιο μοντελο μονο το λειτουργικο προσθετει 80-100 ευρω!

Τελος ειναι η μονη τιμη που πλησιαζει/φτανει σε Value for money αυτο του θεματος, παραπανω απο +70€ για να πας απλα απο i3 "U" σε i5 "U" για μενα δυσκολα αξιζουν.

τελικά 449€  :-(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...