mitsos82 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Είμαι ανάμεσα στους παρακάτω υπολογιστές. H ερώτηση μου είναι το value for money. Ποιος αξίζει τα λεφτά του. hp Intel Core i3-4005U @ 1.70GHz 6gb ram geforce 820m 1 TB HDD τιμή 490 DELL Intel Core i5-4210U @ 1.70GHz 4gb ram geforce 820m 750gb HDD τιμή 615 Ποιον απο τους 2 θα προτιμούσατε δεδομένου οτι έχουν μια διαφορά 115 ευρώ. Αξίζει αυτή η διαφορά των χρημάτων για την διαφορά που έχουν οι επεξεργαστές? Γενικά ποια εταιρεία θεωρείτε καλύτερη HP ή DELL. Έχω ακούσει οτι οι dell είναι ειδικής μεταχειριαης στο format, ισχύει?
d_gkal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Συγκρινεται η βουρτσα με την λουτσα? Πανε σε dell 1
TheAccountant Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 τα 2 εξτρα GB RAM ειναι ποιο ουσιαστικά απο την λιγο μεγαλυτερη ισχύ του i5. Οπως βεβαια και τα 125 ευρώ παρακάτω. Να το δουμε και αλλιως... με αυτά τα 125 ευρώ βάζεις ενα 256SSD στο μηχανημα και απογειώνεται κάθετα στις επιδόσεις. Τώρα αν κάποιοι θεωρούν την HP βουρτσα η λούτσα... χαρακτηριζει την σχετικότητα τους και τον οπαδισμό τους. 1
pc_master_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 οι σειρες inspiron δεν ειναι και απο τις καλυτερες κατασκευαστικα ... αλλα μονο το οτι εχεις απιστευτο service σε σχεση με το κακιστο της hp , αξιζει η διαφορα
TheAccountant Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 οι σειρες inspiron δεν ειναι και απο τις καλυτερες κατασκευαστικα ... αλλα μονο το οτι εχεις απιστευτο service σε σχεση με το κακιστο της hp , αξιζει η διαφορα Κακιστο service, το σερβις εντος 5 ημερών? Να προσεχετε που το πηγαίνετε για σερβις τοτε...
pc_master_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 η ιδια η hp με εστειλε σε επισκευαστικο της κεντρο που δεν ειχε ανταλακτικα ... 1ον και δευτερον δεν καλυπταν εξαρτηματα που ειχαν ερθει προβληματικα εξ αρχης ( πλαστικα ) γιατι στις φωτογραφιες που εστελναν τα επισκευαστικα κεντρα δεν φαινοντουσαν λεει πολυ ξεκαθαρα τα προβληματακια.. η dell παλι ακομα και μια μικρη φουσκαλιτσα που υπηρχε σε ενα inspiron εφερε πλαστικο την επομενη μερα με τεχνικο και το αλλαξε ... γιατι λοιπον να μην την προτιμισω.. εξαλου υπαρχουν ΠΑΡΑ πολλα παραπονα σε πολλα φορουμ για την hp.. για την dell παλι ....... το ιδιο ισχυει και για τα acer... μην βγαζουμε κατι καλυτερο μονο και μονο επειδη το εχουμε......... εξαλου μην ξεχναμε οτι τα hp ειναι απο τα πρωτα που βγαζουν προβληματα στα bga απο τις κακης ποιοτητας ψυξεις και κολλησεις τους .....
~mxls~ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Dell και απο μένα. ...Τώρα αν κάποιοι θεωρούν την HP βουρτσα η λούτσα... χαρακτηριζει την σχετικότητα τους και τον οπαδισμό τους. Υπάρχει διαφορα στην ποιότητα μεταξύ τους (οχι μονο στα λαπτοπ). Και έχω να κάνω καθε μέρα με παρα πολλα προϊόντα της HP. 1
SPANK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Υπάρχει ενότητα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις