Προς το περιεχόμενο

Logitech g230

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα πήρα τα συγκεκριμένα ηχεία αλλά έχουν πολύ χαμηλή ένταση είναι προβλημάτικα τα ηχεία η τοσο χαμηλά παιζουν? δηλαδη παιζουν το ιδιο με καποια ηχεια που ειχα παρει με το sporty στα 5 ευρω τοσο ατυχως να ημουν και να επεσα σε ελαττωματικο προιον?μηπως ειναι προβλημα της καρτας ηχου δν ειναι φτανει τοσο υψηλα η ενταση? έχω την μητρική asrock 945gcm-s η οποια ειναι αρκετα παλια στο ιντερνετ κατι τετοιο ειχα δει και ελεγαν ολοι για ηχεια με usb help πλζ

Δημοσ.

Τα ηχεια αυτα επειδη τα εχω εγω λειτουργουν με Jack 3,5mm,κοινως αν δεν εχεις καποια απο τις πιο συγχρονες μητρικες δεν αποδιδουν το ιδιο καλα.Βαλτα πχ σε καποιο Stereo ή καποια αλλη συσκευη να δεις πως αποδιδουν.Καλυτερα θα ηταν να ειχες αγορασει τα G430 που εχουν και ενσωματομενη καρτα ηχου.

Δημοσ.

εχεις δικιο τα εβαλα στο στερεο και ειναι λες και ειναι αλλα ηχεια και σε ενταση και σε ποιοτητα υπαρχει καποια λυση για το προβλημα μ η πρεπει να φτιαξω αλλο πισι να βρω την ηρεμια μ? ελα μ ντε δν το ηξερα ειχα διαβασει εδω οτι εχουν ιδια αποδοση και τα προτιμησα και τωρα δν μπορω να τα κανω και αλλαγη κιολας

Δημοσ.

Βασικα κοιτα να δεις,γνωμη μου ειναι να τα κρατησεις(αλλωστε την χρηματικη διαφορα για να πας σε G430 μπορεις να την δωσεις σε αναβαθμιση καποιου part),3 χρονια εγγυηση εχουν αρα μια χαρα εισαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...