Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως στο Maps app του Android μπορώ να έχω συνεχώς να εμφανίζονται οffline χάρτες; Ρωτάω γιατί ενώ τους κατεβάζω, ύστερα από κάποιες μέρες μου ζητάει να υπάρχει σύνδεση internet για να τους εμφανίζει. Δεν θα πρέπει κανονικά να μαραμένουν αποθηκευμένοι και να έχω πρόσβαση ακόμα και χωρίς internet;

Δημοσ.

Βάλε Here maps που έχουν και ofline λειτουργία. είναι ακόμα σε beta βέβαια αλλά μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου

Δημοσ.

Φυσικά και υπάρχει offline λειτουργία. Νομίζω ότι οι χάρτες μένουν αποθηκευμένοι μόνο για κάποιες μέρες όμως. Μετά σβήνονται ασύρματα

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει στο Google maps. Θα βάλει είπανε

Όχι πως διαφωνώ αλλά τότε ποιός ο λόγος του να μπορείς να κάνεις download τους χάρτες;

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά μάλλον μιλάμε για άλλο App. Στο Google maps για Android δεν βλέπω πουθενά να κατεβαίνουν χάρτες. Μόλις το τσέκαρα.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Οι χάρτες του Google Maps κατεβαίνουν κανονικότατα. Οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://support.google.com/gmm/answer/3273567?hl=en

Οι δικοί μου offline χάρτες δεν σβήνονται μετα το πέρας του χρόνου οπότε ίσως χρειαστεί να τους εγκαταστήσεις εκ νέου.

username

Δημοσ.

Α. Μάλιστα όμως δεν μπορείς ν αποθηκεύεις πάνω από 50x50 χιλιόμετρα άρα όχι μια χώρα και να τα έχεις όλα κομπλέ όπως στο here maps.

Ευχαριστώ πάντως δεν το γνώριζα αυτό το κόλπο.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Οι δικοί μου offline χάρτες δεν σβήνονται μετα το πέρας του χρόνου οπότε ίσως χρειαστεί να τους εγκαταστήσεις εκ νέου.

Κι εγώ έτσι τους κατεβάζω αλλά ύστερα από κάποια στιγμή ενώ είναι downloaded δεν λειτουργούν. Εσύ μήπως έχεις συνεχή σύνδεση στο internet στο πακέτο τηλεφωνίας που έχεις;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βάλε Here maps που έχουν και ofline λειτουργία. είναι ακόμα σε beta βέβαια αλλά μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου

Πως μπορώ να εγκαταστήσω τους Here maps στο κινητό μου που είναι παλιό (HTC HD, Android 2.3.5);

Δημοσ.

Πως μπορώ να εγκαταστήσω τους Here maps στο κινητό μου που είναι παλιό (HTC HD, Android 2.3.5);

Δε μπορείς... Χρειάζεται Android 4.1 και πάνω... (όπως επίσης, 4,5' και πάνω οθόνη και 1 giga ram...)

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις το Sygic (Link.png Site: playstore ), το οποίο, αν δεν κάνω λάθος, είναι free για 7 ημέρες και μετά το αγοράζεις. 

Υπάρχουν κι άλλες εφαρμογές για χάρτες στο playstore (επί πληρωμή).

Αν, πάλι, θέλεις κάτι δωρεάν, υπάρχουν κι άλλοι "τρόποι" να βρεις  :X

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...