GBorb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Σκέφτομαι να πάρω αυτό το κινητό στην κοπέλα μου. Τι εφαρμογές να της κατεβάσω για να να είναι πλήρες λειτουργικό? Τα wp έχουν κανένα αξιόλογο παιχνιδάκι να περνάει λίγο η ώρα όταν ταξιδεύει?
jim_p Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Temple run 1 + 2. Μιλαμε για ΤΟ παιχνιδι! Αναλογα με το τι θελει να κανει με το κινητο της, υπαρχουν εφαρμογες για ολες σχεδον τις αναγκες. Για να βλεπει τον καιρο, βαζει το blue skies. Υπαρχουν κανονικα whatsapp, viber και skype. Τι αλλο χρησιμοποιει?
GBorb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Φαντάζομαι pdf reader υπάρχει. Κάτι σε office? Να ανοίγει τα word κυρίως.
jim_p Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Office εχει αυτο απο την ms, προεγκατεστημενο. Pdf reader εχει εναν απο την ms, εναν τον acrobat reader της adobe και εναν ανεξαρτητο που εινια καλος γενικα. Δεν ερχεται προεγκατεστημενος καποιος απο τους 3, οποτε απλα διαλεγεις και παιρνεις. 1
GIORGI. Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα ! για να μην ανοίξω καινούριο θέμα θα γράψω εδώ: εδώ και ένα μηνα έχω αγοράσει lumia 635 (καινούριο), στα χαρακτηριστικά λέει ότι χρόνος αναμονής 25 μέρα, χωρίς όμως να πειράξω σε δυόμισι μερες αδειάζει και κλίνη, ούτε τρεις μέρες δεν φτάνει. δηλαδή γράφουνε ψέματα? η μήπως μπαταρία είναι ελαττωματικό? στο battery saver τα έχω κλίση όλα , Cortana έχω απενεργοποίηση , wifi κλειστό. Ισχύς μπαταρίας: 1830 mAh Τάση μπαταρίας: 3,7 V Μέγιστος χρόνος αναμονής: 25 ημέρες http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/phone/lumia635/specifications/
Xristaras12 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα ! για να μην ανοίξω καινούριο θέμα θα γράψω εδώ: εδώ και ένα μηνα έχω αγοράσει lumia 635 (καινούριο), στα χαρακτηριστικά λέει ότι χρόνος αναμονής 25 μέρα, χωρίς όμως να πειράξω σε δυόμισι μερες αδειάζει και κλίνη, ούτε τρεις μέρες δεν φτάνει. δηλαδή γράφουνε ψέματα? η μήπως μπαταρία είναι ελαττωματικό? στο battery saver τα έχω κλίση όλα , Cortana έχω απενεργοποίηση , wifi κλειστό. Ισχύς μπαταρίας: 1830 mAh Τάση μπαταρίας: 3,7 V Μέγιστος χρόνος αναμονής: 25 ημέρες http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/phone/lumia635/specifications/ ναι 25 μέρες,χωρίς σιμ πάνω χωρίς wifi και γενικότερα στην ακρη χωρίς να το δουλεύεις γενικότερα. smartphone πήρες. αν σε κανονική χρήση σου βγάζει 2 μέρες γεμάτες και τυχερός εισαι,αλλοι το φορτίζουν ανα 8ώρο(οχι εγω δεν εχω τέτοια τηλέφωνα )
GIORGI. Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 μάλιστα , κατάλαβα πριν είχα huawei y520 και έφτανε περίπου 1 εβδομάδα, να μπαίνω και στο internet, είχε διπύρηνο cpu , αυτό έχει quad core και αυτό θα φταίει μάλλον. ευχάριστο για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα